Lazar Arsić se skrasio u Bejrutu

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.06.23. | 17:40

Levonogi vezista potpisao na godinu dana sa Rasingom, novim premijerligašem Libana

Pravi je fudbalski nomad Lazar Arsić. Često je menjao klubove u Srbiji ovaj ofanzivni vezista, ima u svom fudbalskom si-viju i neke egzotične inostrane destinacije, a sada im je pridodao još jednu. Njegov novi dom je Liban, a klub – Rasing iz Bejruta.

Arsić je prošlu sezonu započeo u Radničkom iz Niša, ali bukvalno samo započeo, pošto je već posle prvog filtera tadašnjeg trenera Tomislava Sivića morao da potraži novu sredinu i ostatak prvenstva u Mozzart Bet Superligi Srbije odigrao u dresu Mladosti GAT.

Izabrane vesti

Karijeru će nastaviti u državi koja nije poznata po vrhunskom fudbalu, ali nije ni bauk za ljude sa naših prostora. Aktuelni selektor Libana je Nišlija Aleksandar Ilić, nekadašnji strateg Radničkog, svojevremeno fudbaler Crvene zvezde i istinska igračka legenda u Belgiji, gde je i za Klub Briž i za Anderleht odigrao preko 60 utakmica, osvajao titule prvaka, nastupao u Ligi šampiona...

I trener u mom novom klubu je naše gore list - Vladimir Vujović, rodom iz Crne Gore. Stvarno sam zadovoljan uslovima i za život na mediteranskoj obali, ali i za igranje fudbala u klubu koji je upravo ušao u elitni rang i ima ambiciju da se u njemu potvrdi. Sezona kreće 4. avhusta, ugovor je na godinu dana, a za dalje ćemo videti“, poručio je Arsić za Mozzart Sport iz Bejruta, u kome je stacionirano osam od 12 premijerligaša Libana.  

Ovaj levonogi vezista naglašenih kreativnih fudbalskih karakteristika, koji će za koji mesec napuniti 32 godine, u Srbiji je u po dva mandata nosio dresove niškog Radničkog i Voždovca – najdublji trag ostavio na Čairu - a nastupao je još za kragujevački Radnički, Radnik, Vojvodinu, Mladost GAT. Fudbal je još igrao u Mađarskoj, Grčkoj, Kini i Južnoj Koreji.


tagovi

Lazar Arsić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara