Komentari na vest

Lazetić posle poraza od Spartaka: Problem su nam odlagane utakmice

V

Videće se tad

pre 7 meseci

Videćemo kakav je Lazetić kad od Bahara preuzme šampionsku Crvenu zvezdu.
M

MilicaPavloviccc

pre 7 meseci

Ali ali aliiiibii
?

??

pre 7 meseci

Jel realno da ni jedan trener nèce da prizna poraz na kraju utakmice i da kaze sta nije valjalo u njegovoj ekipi? Stalno neke vadilice na sudije, na teren, umor, evo sad na odlozenu utakmicu koja nema veze sa ovom utakmicom. Ne bi me cudilo da sledeci put kaze da je kriva novonastala kriza na bliskom istoku ili miljana kulic iz zadruge
D

Djape45

pre 7 meseci

Imaju i oni svog Lalatovica
B

Bane1989Ns

pre 7 meseci

Milojevic Vladan je veci
s

serMudro

pre 7 meseci

Da da,kriva je Zvezda suđenje,odlaganje... bla bla bla...a gde je suđenje i sudije kada se igra protiv partizana,čak kada i eksperti kad kažu nije bio penal za partizan,pa proletos trebao je igrač partizana da dobije crveni i penal nije sviran za TSC...tada ćelavog nema da daje i da piše izjave ali zato kad god može i da se očeše o Zvezdu to ne propušta...zato Bahare i Terza zameriću vam debelo ako ih ne počastite bar petardom i njih i grobare !!!
d

d. g.

pre 7 meseci

Ko su mu učitelji očekivana izjava.
V

Volgin23

pre 7 meseci

Prvo, ima covek pravo da kaze sta misli. Tacno je da odlaganje utakmica poremeti tim, pogotovu sto TSC stvarno ima sirok roster za nasu ligu. Drugo, ovi sto bi smenjivali posle 1 poraza vicesampiona iz prosle sezone, a posle im ne valjaju ni oni klubovi koji nenjaju po 3 trenera za sezonu. Treba imati kontinuitet da bi se napravio uspeh, TSC bas to radi. I uspeva im.
M

Ma ja...

pre 7 meseci

treneru?
D

Dzi

pre 7 meseci

Kme kme kme Vidi se ko su mu uzori...i kada pobedjuje i kada gubi...
D

Daniloddd

pre 7 meseci

Dolazi na naplatu citanje pogresnih pisaca.

zabo2001

pre 7 meseci

Još jedan demagog,igrači moraju biti spremni, oktobar je. Topola se nije adekvatno pojačala i sad to polako dolazi na naplatu. Igrači nisu u ritmu,čija je to krivica?
v

vas9

pre 7 meseci

Kakav gvardiola za sirotilju, samo sto mu ne izadje iz usta zvezda je kriva ...😂
S

Sudija Picilkas

pre 7 meseci

Naravno da jeste jer je sav kajmak (oko finansija) pokupila za sebe, ima budzet od tipa 8 milioba evra, a Tsc ni 800 hiljada evra.
H

Hahahaha aoo

pre 7 meseci

Ovaj me mnogo podseća na Lalatovića i Stanojevića. To su tipični treneri koji kad ne valja rezultat ne znaju da čestitaju nego krive sve oko njih. Savez je kriv i sudije za nekoliko utakmica i kola, daju lagane penale, faulove sviraju za svaki pad. Nedavno je jedan komentator pitao jednog od starijih sudija zašto u ligama evrope (LŠ, LE, LK) nema sudija iz Srbie. Eto zašto, zato što sudije podležu pritiscima i ne sude kako treba.
D

Dragan 1985

pre 7 meseci

Ja bi Lazeticu dao momentalni otkaz, jel covek ne vidi vec pola godine da ta formacija sa 3 stopera bez bekova ne moze da prodje ni u domacoj ligi. Cak i Zvezda je primila 3 gola od Radnickog K. zbog 3-5-2, a ima najjaci tim u ligi.
G

Gagi 1985

pre 7 meseci

Evo da je pametan da tebe odmah poslusa, ti si sigurno u pravu sve. Bio drugi sa polu timom, sad prvi poraz u 9.kolu i momentalni otkaz ?!? Stvarno, sta ceka. A i TSC neka ga smene i dovedu tebe npr
g

gostNH

pre 7 meseci

Čovek koji gura Stojica , ima dil sa njim za platu i za sledeću prodaju. Olimpijakos igrao sa 20% snage i odma Lazetić Murinjo
K

Kakvo lupetanje

pre 7 meseci

Olimpijakos nije igrao sa 20% snage jer svim timovima u grupi treba pobjeda protiv TSC-a (Vest Hem, Frajburg, Olimpijakos) da bi racunali na medjusobne okrsaje za prolaz dalje iz grupe. Dakle, Olimpijakosu je bas trebala to pobjeda protiv TSC-a i mozda ce ih ovaj kiks kostati prolaska dalje iz ove kvalitetom gledano (ako izuzmemo TSC) izjednacene grupe.
У

Урке

pre 7 meseci

Нема честитања противнику, него одмах изговор
U

Urke urke urose

pre 7 meseci

Cestitao naravno, i to nekoliko puta, nego to nije zanimljivo. Stavljaju vam naslove da vas raspale da pametujete i pljujete, ajde udri, izgubio TSC, Lazetic ne zna nista, xaxaxa
У

Урке

pre 7 meseci

Нисам видео да је честитао. Ако јесте, извињавам се
D

Dzi

pre 7 meseci

Pa prvo 2 i po sekunde cestitanja....pa 2 sata objasnjavanja...