Karim Benzema ©Reuters
Karim Benzema ©Reuters

Lepa slika iz Madrida: Benzema na trening utakmici Reala

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.12.22. | 15:29

Centarfor učestvovao u duelu sa Leganesom

Karim Benzema u opremi Reala na trening utakmici Madriđana - slika je koja je vrlo brzo obišla fudbalsku planetu i nagovestila da oporavak centarfora teče u dobrom ritmu.

Usled povrede mišića zadobijene uoči Svetskog prvenstva, Benzema je propustio Svetsko prvenstvo na izmaku. Aktuelni vlasnik Zlatne lopte, zbog peha koji je doživeo nije imao privilegiju da brani boje reprezentacije na Mundijalu, a igrom sudbine u trenažni proces se vratio upravo u periodu kada se njegovi saigrači iz nacionalnog tima prpremaju za poslednji izazov u Kataru.

Izabrane vesti

Naime, danas su iz Mardida svet obišle slike sa trening utakmice zatvorene za javnost koju je Real odigrao protiv Leganesa, a na terenu se sa kapitenskom trakom našao upravo Benzema.

Detalji utakmice ostali su nedostupni za javnost, a jedino poznato je da je trening meč od dva poluvremena po pola sata okončan rezultatom 1:1.

Sa jedne strane, oporavak Benzeme lepa je vest za Karla Ančelotija i fudbalsku javnost, dok sa druge ostaje žal što je još jedan Mundijal protekao bez trenutno jednog od najboljih napadača sveta.

Benzemino prisustvo na utakmici ujedno je potvrda napretka po pitanju oporavka od povrede mišića koju je zadobio 19. novembra. Golgeter ima dozvolu kluba da otputuje u Lusail ukoliko želi, da lično podrži saigrače i istovremeno dobije medalju kao 26. igrač na spisku s obzirom na to da selektor Didije Dešan nije pozvao zamenu za centarfora.


tagovi

Karim BenzemaReal MadridLeganes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara