Komentari na vest

Letnja želja Zvezde: Nisam hteo u Srbiju, odigram šest mečeva u LŠ i ispadnem

k

kaboom

pre 5 meseci

Drugoligaškom igraču malo 6 utakmica u LŠ. Neka te sine tamo, zbog takve ambicije ti ćeš i dalje igrati drugu ligu
O

Obilić

pre 5 meseci

Ko si ti ? Ko je tebe zvao ? Čuš druga liga Francuske, iz cvajte u giganta ne biva rodjace ? Još nešto da ti kažem : 'nigde se ne zivi kao ovde, Beograd zivi 24h na dan a "Delije" možeš da pogledas na youtubu i vidis zasto su N° 1.
х

хахахаха

pre 5 meseci

Бућуре лигу шампиона ћеш гледати само на тв.
G

Gost9

pre 5 meseci

Iz koje zemlje je rodom doticni?
I

Istinsky

pre 5 meseci

Momak nije rava, rekao je bez ulepšavanja šta misli, iskreno i pošteno. Bolje prvi u selu nego četvrti u gradu. Za Zvezdu samo Srpski fudbaler može dati i više nego što je plaćen, za strance je to samo posao, da ne kažem nužno zlo i faza na putu ka svojoj slavi koju su sebi zamislili u nekom velikom zapadno-Evropskom klubu. A pitanje je i koliko su stvarno para od ugovora u Zvezdi dobili, a koliko su morali da properu i vrate.
8

8

pre 5 meseci

Tek ćeš se kajati
P

Puci

pre 5 meseci

Zahvaljujuci Terzi i Mrkeli likovi kao ti su imali srece da igraju ligu šampiona inače bi je gledali samo na tv. Sramota za Zvezdu da ima ovakav skauting.
F

Finke

pre 5 meseci

Neće bre čovek da se blamira. Pametna odluka momče
X

XD

pre 5 meseci

Neće čovek u zemlju čiji si i ti deo.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Nisam zadovoljan četvrtim mestom u ligi šampiona, za mene to je neuspeh. Očigledno je da Zvezda sa budžetom od 40-50 miliona evra nema šta da traži u ligi šampiona što se tiče prolaska grupe, bar sa trećeg mesta. Za sada se nismo obrukali, nadam se da će tako i ostati posle utakmice sa Sitijem. Ono što je najveći problem Zvezde, to je skauting služba. Mnogo skupih igrača sumnjivog kvaliteta duži niz godina dovodimo. Dovodimo igrače tako što nam menadžeri na njihovu reč uvaljuju igrače, i na neke preporuke od ko zna koga. Doduše tu i tamo se ubode dobar igrač za naše uslove, ali džabe što na pet šest promašaja dovedeš jednog korektnog igrača. Zvezda nema ni para, ni vremena za takve eksperimente. Zvezdi trebaju pojačanja koja je odmah ali odmah doneti ozbiljan kvalitet, a ne da se čekaju mesecima da nešto pokažu i na kraju ne bude ništa od njih, a koštaju Boga oca. To što Doktor priča, naša skauting služba ovo, naša skauting služba ono, godinu dana pratimo igrače itd itd, to su samo puste priče, to okačiš mačku o rep. Zvezda nema skaute koji će da češljaju sve kontinente, to svi znamo. Jednostavno nismo kao klub na tom nivou, u svakom smislu, da bi mogli da se borimo bar za treće mesto u grupi lige šampiona. Naša mera je liga Evrope, tu možemo ravnopravno da se koljemo sa ostalim ekipama, jer ove najjače ekipe iz lige petice uglavnom ligu Evrope igraju u kombinovanom sastavu dok se igra po grupama. Podržavao sam od početka sezone Bahara i sve igrače, pogotovo strance, kada ih je većina ovde pljuvala, podržavao sam ih isključivo zbog Zvezde, zbog grba, zbog dresa. Ponavljam, neuspeh je četvrto mesto u grupi lige šampiona, ali nije smak Sveta, ali ako neosvojimo titulu, e to će biti katastrofa. NIKADA VEĆA PODRŠKA ZVEZDI U BORBI ZA TITULU.
k

kg

pre 5 meseci

Koji bre budzet 40-50 miliona evra!? Toliki je budzet bio pre 3 godine, informisi se malo! Sada sa ovim timom je oko 80 miliona budzet, pa samo su skork 20 miliona potrosili na placanje obestecenja!
N

Nikola Urban

pre 5 meseci

Zato ćeš ligu sampiona i dalje gledati na televizoru a verovatno nećeš ni igrati nikad. Druga liga je za tebe
c

cirkus*

pre 5 meseci

Provaljeni ste hahah cirkus
V

VRANjANAC DS 1989

pre 5 meseci

Ima li veći CIRKUS kada ti tim ispadne od Dansku dečurliju.
G

Gost4564

pre 5 meseci

@VRANjANAC DS 19 Vidi ti tu Dansku decurliju koliko je tukla Fener.Fener koji bi vama spakovao minimum 3kom
R

Rasputin

pre 5 meseci

Ako bi fener Zvezdi spakovao 3 komada partizanu bi dao 5... I to ovde u Bg, dok bi nas dobio u Istambulu ali ovde ne bi mogli do pobede sve sa Bakarovom filozofskom taktikom
I

Ima li ko

pre 5 meseci

Da nije bio zelja zvezde? Mucenici, pa vi ne znate gde udarate
Z

Zmi Zmi

pre 5 meseci

Ovaj decko ni sam ne zna kakvu je dobru odluku napravio.
h

hkfkafds

pre 5 meseci

I po Zvedu takodje, jer postenije je ovako, bolje nego da je dosao sa takvim stavom, kao bivsi mu klupski kolega.
K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

Zvezda je ovakva kakva je baš zbog toga što se "pojačava" francuskim drugoligašima. Za ovog niti je ko čuo niti će ikada čuti za njega.
m

milojevic?

pre 5 meseci

Nisam mislio da igra LŠ 5 utakmica bez pobede ili bez bodova i to za 30 god se desilo 2 ili 3 puta(ja to ne smatram uspehom )🙂misli sam da igraju 1/4 finale ili 1/2 finale LE ili LK.🙂bez novca nista.🤷‍♂️
Ч

Чуме

pre 5 meseci

То у реду. А може и овако: клубу који пролази групу ЛШ овај вероватно не би био интересантан.
M

Missoct

pre 5 meseci

Svaka mu je na mjestu!
Z

Zvezdaleee

pre 5 meseci

Drž se ti svog sela

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Porazavajuce je da anonimnog igraca iz druge francuske lige ne moze privuci igranje u LS, igranje za tim koji je bio na krovu evrope. Ali nije sve do LS i nije do Zvezde već do kvaliteta lige, livada na kojima se igra...Do rada saveza je, verujte mi!
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Važno da igrad 2.Francusku ligu, mnogo je bolje nego liga sampiona realno. Kakva DILEA!
N

Ništa mozak

pre 5 meseci

Čovek je potpuno u pravu. A ti si dete nepismen.
A

Archie

pre 5 meseci

Bolje i to nego da ga ovde postrojavaju i prete mu navijači. Neko ne želi to da trpi, pa ni za novac.
@

@

pre 5 meseci

Cekaj, sad je druga liga francuske "truba", a kad je dolazio Kraso to ke bio top igrac za LS? 😂😂😁😁
P

Pa najrealnije

pre 5 meseci

Ziva istina. A liga kanta zadnja
L

Liga sampinjona

pre 5 meseci

Citam komentare i svi pisu nece u losiju ligu.Nije samo to aman ljudi!Nece bre u Beograd .Ne zivi se coveku ovde a kamoli da igra fudbal.Ima uredjen zivot u Francuskoj.
D

Deka PG

pre 5 meseci

Ima mnogo zemljaka tamo. Puna ih je Francuska
Л

Лепо је човек

pre 5 meseci

Рекао, да би се играла Лига Шампиона не може се доводити појачања из друге француске лиге..
С

Сале2323

pre 5 meseci

Јок, но ће доћи да игра на ораници стадиона Јавора, Радника, Напретка, Младости и да не набрајам више тимове који не заслужују да примиришу највиши ранг српског фудбала, због ругла од терена које имају. 2/3 лиге чека на државу да им среди терене?!? Срамота! Дајеш играчима, себи, ко зна коме огромне плате, али терен да средиш, то никако!
P

PP

pre 5 meseci

Jeste da su stadioni Javora i Radnika ruglo (Napredak je sredio stadion i jedan od boljih je u Srbiji) ali su mnogo veće ruglo i sramota stadioni Radničkog iz Niša, Radničkog iz Kragujevca, Spartaka...a ni stadion Vojvodine nije puno bolji. To su klubovi sa tradicijom (u srpskim okvirima) i iz najvećih gradova a stadioni su im kao da iz Černobila. Ne treba napadati Javor i Ivanjicu od 10 000-15 000 stanovnika samo zato što su mala sredina kada su mnogo veća bruka i sramota Niš i Kragujevac.

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Bukvalno... Veliki problem kakvo misljenje imaju o Srbiji stranci, a van Bg-a, Srbija ostala u 1990-im, po svemu...
С

Сале2323

pre 5 meseci

PP. Не знам зашто људи овде стално бране Јавор, лично немам ништа против њих. Али тај клуб већ годинама фактички има власника и газду који нема баш мало пара. И тај газда чека на државу да му среди терен! О стадиону и како исти добија лиценцу, мени је енигма?! Аман бре људи, газду има, власника фактички, па ако ти нећеш да унапредиш свој тим, од кога то чекаш? И питање је зашто и даље остаје газда тог клуба, ако лично нема користи? Што опет значи, заболе њега за опште добро, тј. у о овом случају, за његов сеоски тим.
С

Сале2323

pre 5 meseci

Ako ti nije dovoljan nadimak Ћија onda razumem da ti nije jasno..lik je infiltriran od '90tih legalizovao kes stecen sa Markom Milosevicem i Laletom Sekulicem, i kao sto vidis posle toliko promena opet je uz vlast, oprema FSS u pazovi bez sukoba interesa itd..samo se ne eksponira kao Covic, Miskovic i ekipa da sire mase znaju o njemu..a ko je u poslu zna ko.je i koliko moze u ovoj drzavi
r

rnduljo bre

pre 5 meseci

E moj ti, mi ne trebamo tebi al veruj mi, ti nama nikako ne trebaš, bacili bi par miliona i na tebe uzalud, nisi ti ništa bolji od šerifa, kulibalija, olajinke i desetina onih tamnoputih. Samo Srbska deca pa makar igrali domaću ligu, ništa nam ne fali ili i LK, da se klinci uigravaju malo, rasterećeno, bez tenzija i moranja. Stop strancima i bacanju narodnih para uzalud i u fudbalu i košarci.
Y

Yui

pre 5 meseci

A on je unapred znao da se neće posle Lš igrati liga Evrope?sad se pravi pametan
m

mali srbjn

pre 5 meseci

Hahahahaha crvenu za gospodina studenta,objasnio!!!
m

miki34

pre 5 meseci

I sta bi sa tvojim klubon jel ulazite u ligu1 axaxxa... kakav pacemik... Uci ces u ligu 1 nikad jer nisi kalibar za takvo takmicenje sto se vidi iz rezultata koje imate ove godine.
G

Gost39

pre 5 meseci

Mozda Vidicev intervju da objavite…
М

Мито Бегејац

pre 5 meseci

Који интервју, где има ?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

I ja sam čekao da vidim da li će objaviti. A čak ni Mozzart koji je prilično slobodan nije smeo da ide toliko daleko. Time bi verovatno izgubili privilegije i insajderske informacije koje sada imaju.
m

milo123

pre 5 meseci

Očigledno da je i on svestan da nije nivo lige šampiona pa nije ni došao. Neko bi oberučke prihvatio šansu, dao nekoliko golova i obezbedio dobar transfer (Bukari).

Magiko

pre 5 meseci

Rece covek istinu u naslovu kod nas se loze LS odigras 6 kola i ispadnes iako si to iscekivao celu proslu sezonu trosio ogromne svote za pojacanja i na kraju si ostao iza tima koji je jeftiniji od tebe.
P

Polo

pre 5 meseci

Kakvu istinu?Lik se boji da izadje iz selendre i rizikuje..i ne taslužuje bolje
J

Jan

pre 5 meseci

A ne, osvojićeš LŠ, o čemu govoriš?
E

Ekekekeke

pre 5 meseci

Ovo što je on izjavio sam ja napisao istovetno ovde u komentaru vesti kao razlog njegovog nedolaska, ali naš narod infantilno-pajserski nije lajkovao istinu i reagovao je minusima ekekekeke...
g

gost iz proslosti

pre 5 meseci

igrati LŠ i boriti se za titulu i opet sledece godine igrati u Evropi za svakog iole pametnog fudbalera je korak napred u karijeri umesto tavoriti u 2 Francuskoj ligi, plus Beograd je samo za neupucene strance lose mesto za život. Ne vidim nijednog stranca da mu je u Bgd bilo lose a dolaze iz velikih gradova i zemalja. u Zvezdi je dovoljno samo da odigras dobro sezonu ako si kvalitez i transfer ti je zagarantovan . Ako ne znas nista svejedno ti je gde igras.
E

Ekekekekeke

pre 5 meseci

gost iz prošlosti, živiš stvarno u daaaaaaalekoj prošlosti. 1. Navedi te silne masne transfere iz CZ proteklu deceniju npr.? 2. Jesi li svestan koliki je životni pad nekome iz Zapadne Evrope preseljenje na Balkan bez da to mora da učini? Mi smo periferija Sveta, teška periferija Evrope u svakom smislu, ljudima ovde je teško to da priznaju - ali je tako.
h

hulio

pre 5 meseci

Prvo zasto bi dosao u srpsku ligu...da se utakmice odlazu zbog snega ? Zato sto partizan mora u ivanjicu ? Zasto fss dozvoljava klubu da igra prvu ligu ako nema uslova ...lepo ligu sa 10 klubova uslovi te i te ...
A

Auuuu

pre 5 meseci

Toliko o tome i nasem fudbalu!
B

Bane1989Ns

pre 5 meseci

a sa tim Sent Etienom ces da vidis Ligu 1 nikad a mozda ni tad
G

Gost89

pre 5 meseci

Zvezda bi trebala da se okrene nasem trzistu to jest bivsoj Jugoslaviji ali na zalost politiku kluba vode navijaci i nedaj boze da se uzme recimo Petkovic iz Dinama ili neki Bosanac .....
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Kakva je to liga u kojoj je Kraso dominirao... On ne moze da dominira u nasoj ligi. Kada sam ovde pisao da je macka u dzaku, vecina je rekla da nemam pojma, jer ga oni navodno prate, i da tamo ubija. Francuska prva liga nije kvalitetna, ima jedan jak tim, sa arapskim parama, a kamoli druga.
D

Druzeee

pre 5 meseci

Nije to do igraca vec do trenera,koji trener vodi treninge iz Loze i gleda na tabletu ko sta i kako radi,e vidis ima jedan takav strucnjak i radi u Zvezdi zove Bahar i nije on kriv nego ovi sto mu to dopustaju..pa nema tih para za koje bi ga trpeo prodo bi Bukarija i poslao bi ga u Izrael da ratuje ...
N

Nenad1246

pre 5 meseci

@Druze Recimo Ferguson je to radio pre 20 godina samo nije imao tablet. Recimo tako rade u vodećim ligama ali šta oni znaju srbadija se i u to bolje razume.
G

Gost077

pre 5 meseci

Koja bre liga nije kvalitetna o cemu lupas ti? pa onaj Lion sto je zadnji fenjeras bi sa pola snage otisao 20 bodova u ovoj nasoj ping pong ligi.
G

Gost777777

pre 5 meseci

Kad nesto ne gledas nemoj da lupas izjava Ivane ti je glupa jer da si gledao mec Tuluz Liverpul video bi tim koji je u zacelje lige a odigrao je neverovatan mec i pobedio Liverpul kad bi to mogao Partizan ? daleko je sve to od nas ovamo
M

Mujagic

pre 5 meseci

Kratko, jasno i tacno
b

bas tako

pre 5 meseci

Zvezda i Partizan su nekada bili giganti i poznati u Svetu(za vreme Jugoslavije),ali zadnjih 25-30 god.niko ne zna za te klubove u Evropi(mislim za nove generacije ljubitelja fudbala),ali u kosarci su poznati i cenjeni.Zvezda i Partizan nemogu u fudbalu da postignu neke rezulatate bez minimum 60-70 mil. Budzeta(mislim da se nadaju necemu) 🤷‍♂️arapi ili rusi da preuzmu klubove🙂
J

Jer

pre 5 meseci

Imao Milojevic igrace od 60 i 70 mil € kad je usao 2 puta u ligu sampiona,nije ali imao Srbe koji su kidali uz Bena i pobedio sledec Sampiona Evrope i sad ponavljam jedino vredi Kanga,Glazer i Bukari ovi ostali da su vsljali bi bi u nekoj od liga 5
J

Jer

pre 5 meseci

Imao Milojevic igrace od 60 i 70 mil € kad je usao 2 puta u ligu sampiona,nije ali imao Srbe koji su kidali uz Bena i pobedio sledec Sampiona Evrope i sad ponavljam jedino vredi Kanga,Glazer i Bukari ovi ostali da su vsljali bi bi u nekoj od liga 5
P

Partymaker

pre 5 meseci

Dečko je rekao suštinu, svaka čast na razmišljanju.
p

poručnik

pre 5 meseci

druže,vrednije je odigrati 5 utakmica u lš nego 5 sezona u francuskoj 2 ligi!
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Obrazloži zašto.
2

24.232

pre 5 meseci

kakav li je on kad ostao u 2. ligi... kad je kraso ovakav, a tamo bio najbolji...
C

Chisam

pre 5 meseci

bolje i pet godina u drugoj ligi nego u srbiji.tamo demokratija ovde anarhija i polu svet
M

Mr007

pre 5 meseci

Pametan lik 😂,a fudbaler
P

Pjer Karden

pre 5 meseci

On je upravu a mi prst na čelo,zašto preplaćujemo neke polu invalide iz nekih beznačajnih drugoligaških i trećeligaških takmičenja sa zapada,stranac ako ga dovodiš treba da pravi razliku a ovde na prste jedne ruke može da se prebroje ti koji su pravili razliku,pod dva strance dovoditi isključivo iz šireg regiona,ljude slično mentaliteta a fokus mora biti na našim igračima,ja se naježim kad vidim ovaj kup afričkih nacija u zvezdi.
K

Kokaniđa

pre 5 meseci

Eh da je samo u Zvezdi ili Partizanu u fudbalu i košarci, nego počeli sad svi živi da ih dovode, čak i drugoligaši. Naravno, maltene sve su "državni" klubovi gde narod plaća njihove kombinacije i ugrađivanja u te transfere. Ovde pod hitno uvesti zakon o sportu i srediti pitanje vlasništva, funkcionisanja i finansiranja klubova pa hoće nek daje pare. Nije bre normlano da plaćamo sve ovo a najsiromašnija smo država u Evropi posle Albanije, Moldavije i Ukrajine, a ne bi me čudilo i da nas prve dve prestignu po standardu, ako već nisu...
N

Nighthawl

pre 5 meseci

Паметно размишљање, зато дати пуно поверење нашим клинцима који осећају град, земљу и клуб. Пуцање пара на ове друголигашке играче да би терза и компанија опрала паре је само мазање очи људима…
@

@Nighthawl

pre 5 meseci

Te price o osecanju kluba su davno isparile u vodu. Pre je to bilo malo lakse, jer su deca najvise gledala nase klubove. Poslednjih dvadeset godina doslo je do ekspanzije prenosa svih liga tako da danasnja deca vise vole da pogledaju Real, Barsu ... na TV, nego doci na stadion da gledaju Zvezdu, Partizan, Vojvodinu.
t

televizor

pre 5 meseci

Deca danas navijaju za Arsenal i Mancester, a ne Zvezdu i Partizan.
d

dfffr

pre 5 meseci

sta da dodje da igra pin pong ligu
G

Gost999

pre 5 meseci

A ovo je relevantno zašto? Da se Grobari lože? Neka čoveka u drugoj francuskoj ligi, neka uživa.
P

Pa ono

pre 5 meseci

Ako si zaslepljen time što je ovoga puta Crvena zvezda u pitanju onda je to veoma kratkovido. U jednoj rečenici čovek je objasnio sliku u priliku Ling Long liga. Neće da igra po njivama, bili to Zvezda ili Partizan. Kod nas dolaze trećerazredni igrači.
G

Gost999

pre 5 meseci

Zašto bih bio zaslepljen? Znam odlično kako je ovde. A ako je on toliko plitak da ne vidi LŠ i našu ligu kao odskočnu dasku, onda je to njegov problem. Kao što rekoh, neka ga tamo gde je ako mu je lepo.
P

Pa ono

pre 5 meseci

Sad ćeš da vidiš koliko će da odskoče ovi što su se za.ebali pa došli. Ima da ih prodaju na kilo. A ti kao da pričaš o uređenom sistemu i ligi, msm ono imamo VAR brt, nema malverzacije od Surdulice do Subotice.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Kome je naša liga odskočna daska? Šta lupate bre? Iz naše lige još možeš klinca prodati ostalo može Kina ili Arabija druga liga. Odskočna daska? Koja komedija.
G

Gostivar

pre 5 meseci

Barakova zena bi pre u tunele ispod Izrala nego u Beograd. Ni Stankelina zena nije htela da cuje za Beograd. Marku Marinu dajte medalju sto je doveo ove sto su sad tu.
P

Pa ono

pre 5 meseci

I dedi Zlativoju i Tei Katai, što su došla ona dvojica.
N

Nix125

pre 5 meseci

Kao da treba da žive u Surdulici, a ne u prestonici od 2 miliona, haha.
R

Rommel

pre 5 meseci

Pametno i logicno. Jaca liga, bolja konkurencija, veci napredak. Isto tako pametno bi bilo i da ovi nasi 🐒🐒🐒 ne dovode ovakve poput poput ovoga, Krasoa i slicne. Kad vec sve zivo placamo u ovom apsurdu od drzave pa nek barem zaradjuju ovi nasi klinci, bolje nego razne belosvetske prevare koje odrade ugovore, uzmu lovu i odu svojim putem. Kosarka je zivi kancer zbog takvih stvari, gora od fudbala. U fudbalu bar mozes nesto i da zaradis od tih transfeta ili nagrada od Uefe. Kosarka sa druge strane poptuno neprofaitabilan sport u Evropi. Samo merenje🦆i hleba i igara...
c

cipar

pre 5 meseci

Bravo dečko, bolje i druga liga nego ovaj naš glib.
G

Gost332211

pre 5 meseci

Kako pucaju kompleksi navijače Zvezde kada čuju da neki fudbaler ne želi u njihov klub. Pa ga omalovažavaju ili kažu da im ne treba itd. A da je došao proglasili bi ga za Deja lično. Ljudi, ne vrti se čitav Svet oko vašeg kluba. Mi bar u košarci imamo najtrofejnijeg trenera u istoriji Evropske košarke.

lpool

pre 5 meseci

Ispravno razmislja momak ako cemo iskreno..
M

Milovance

pre 5 meseci

Priblem i jeste u tome sto dovodimo igrace iz druge lige Francuske da igraju Ligu Sampiona,tako da ovaj je apsolutno u oravu kad kaze da ce se odigrati 6 meceva i ispasti…
P

Poosi

pre 5 meseci

Uh, dobro je što nije došao. Sedmi u drugoj ligi, pa kakvo je to pojačanje?!

Nebojša Gajić

pre 5 meseci

igraj ti drugu ligu Francuske, je*es LŠ
t

televizor

pre 5 meseci

Niko iole ozbiljan ne zeli u nasu ligu, raspadom Jugoslavije nestao je za sva vremena ozbiljan klupski fudbal. Fudbal je igra velikih zemalja, sa velikim gradovima, fudbal ne moze da bude ozbiljan u zamlji od 6.2 miliona stanovnika i dva grada (BG i Novi Sad)preko 300000. Da je ostala jugoslovenska liga, pa bi i bila zanimljiva za strance, ovako je bolje da se manemo fudbala i ulozimo novac u kosarku, odbojku i vaterpolo.
P

Polo

pre 5 meseci

Ok ,idi živi u Jugoslaviji..
v

v1ad

pre 5 meseci

Pa dobro, rekao bih da je ovako bolje za obe strane. Da je njega Zvezda dovela ne bi Hvanga koji je bolji igrač, a njemu se logično nije igralo u nekoj Ivanjici.
S

SD

pre 5 meseci

A Hwang inače razbija...
M

Milojko Arsenić

pre 5 meseci

Još pre grupne faze sam lepo rekao da igrači u zvezdu mogu samo doći zbog novca i ničega drugog. Igrač kome je cilj karijera sigurno neće dolaziti u tim koji služi samo za popravljanje gol razlike osim zbog novca. Novac koji u zvezdi zarade mogu samo dobiti na bliskom istoku. Velika većina klubova iz Evrope zna čime se zvezda služi i kako osvaja titule o čemu je i Vidić govorio, zato nije godinama prodala igrača u lige petice.

Mladen

pre 5 meseci

Sta Zevzda radi???Pa dere vas gdje stigne.Necete titulu vidjeti narednih 10 godina.Da valjate nebi vam Norsjeland dao 6 komada.E ako protiv vas i slicnih treba Zfezda da otima onda stvarno nesto nije uredu sa vama.
M

Milojko Arsenić

pre 5 meseci

Još pre grupne faze sam lepo rekao da igrači u zvezdu mogu samo doći zbog novca i ničega drugog. Igrač kome je cilj karijera sigurno neće dolaziti u tim koji služi samo za popravljanje gol razlike osim zbog novca. Novac koji u zvezdi zarade mogu samo dobiti na bliskom istoku. Velika većina klubova iz Evrope zna čime se zvezda služi i kako osvaja titule o čemu je i Vidić govorio, zato nije godinama prodala igrača u lige petice.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Hvala Bogu što nisi došao, ne znamo šta ćemo i sa Krasom. Da Bog da ne ušli u prvu Francusku ligu, tavori u drugoligaškom fudbalu, kada ti je to primamljivije od lige šampiona.
T

Tipicno

pre 5 meseci

razmisljanje ovih iz rupe.
A

Aspinall

pre 5 meseci

Hehe pa takvi kao ti bi se iz Srbije na ražnju vratili
H

Honda011

pre 5 meseci

Nemanja Vidic umesto Zvekija
N

Nebitan je

pre 5 meseci

Lik totalno koga zanima šta ovaj ima da kaže
p

paaaa

pre 5 meseci

onda konjicuuuu ostao si tamo i tavori u drugoj ligi xD sabanoti,ovde si mogao ls i prvu ligu pa opet ls...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 5 meseci

Ima pravo momak. I kraso je dosao kod nas tek kad su mu propale bolje opcije…
M

Mile led

pre 5 meseci

Hahahaha 😆 polivaj legendo
?

??

pre 5 meseci

Mislis da ima bolje misljenje za partizan? Sto puta gore. Za zvezdu zna da igra ls, a za partizan?