Komentari na vest

Liverpul pomislio da kopira šemu Brajton - Makalister, Svecima malo 43.000.000 za Laviju

B

Baldrick

pre 9 meseci

Pojačava se Liverpul za LE opasno. U PL borba za top 6.😂😂😂 Da, vidim još niste zaposlili novinare. Malo objektivnosti. Iz aviona se vidi mržnja prema Junajtedu.
Y

YNWA

pre 9 meseci

docice Lavia sigurno,i vjerovatno ne za taj novac ali bice skupo placen,odlasci Fabinja i Hendersona pojacace price za jos jednoga veznjaka,po mojoj procjeni valjao bi uz obavezno jos jednoga stopera
c

cylo

pre 9 meseci

Ajde Arsenal, ali United raskalašan u transferima u ovom toku? Dal ste realni?
T

Trololo

pre 9 meseci

Cemu mrznja ka Junajtedu? "Ne deluje Liverpul tokom aktuelnog prelaznog roka naročito raskalašno i pompezno u poređenju sa Arsenalom i Mančester Junajtedom", a potrosili isto novca kao Junajted. Cemu ovakve gluposti? Junajted dao oko 115 miliona ukupno za Maunta i Onanu, to je bas znacajno vise nego sto je Liverpul dao.
d

deckard

pre 9 meseci

Nov si ovde? Odavno je poznato da se na ovom sajtu mrzi United i diže Liverpool u nebesa. Kao neki LFC fan website.
T

Trololo

pre 9 meseci

Nisam nov, primetio sam takve stvari... sta reci, mozda ne bi trebali da se bave ovim poslom ukoliko ne mogu da budu objektivni. Ili neka pocne covek da pise neku vrstu bloga, gde ce pisati strastveno o Liverpulu, nemam nista protiv, ali makar da se zna iz kog ugla gleda, a ne da se predstavlja kao objektivni novinar.
v

varta

pre 9 meseci

Imas jednu odlicnu listu bas tu u transferima sa najvecim trosadzijama u poslednjih deset godina. Liverpula nema ni u top 10. Pogledaj ko je prvi. Jel i to hejt?
T

Trololo

pre 9 meseci

Varta, to su cinjenice i to je tako kako je. Ja nigde nisam napisao da je Liverpul veci trosadzija od Junajteda, tako da ne znam zasto to spominjes? Junajted je kupovao lose i jos gore prodavao, zato i nije imao uspeha i niko ne moze da opravda transfer politiku Junajteda. Ali ovde se konkretno prica o aktuelnom prelaznom roku, gde su oba kluba (trenutno) potrosila otprilike istu sumu.
A

Azzu

pre 9 meseci

Traže oni 60 miliona jer će Cityu ići 12 miliona a oni će ostati sa 48. Ali s obzirom da su ga platili 12, zarada od 36 miliona za godinu dana je odlična.
u

u

pre 9 meseci

yu..x3
U

U Tem Denveru

pre 9 meseci

Kako je keita najskuplji veznjak kad su soboslaja platili 70?
g

galeb

pre 9 meseci

Kakva sema, platili su Brajtonu koliko su trazili, takav ugovor je Mekalister potpisao malo pred Svetsko prvenstvo, mozda nisu ocekivali da ce uzeti Svetsku titulu, ali naplatice to na Kaisedu.
N

Ndkdkd

pre 9 meseci

Kakva klauzula imali su neki dogovor verovatno bonusi ce biti isplaćeni 20 miliona ispade samo Liverpul znao za klauzulu, a Brajton glup pa potpisao sa njim ugovor i stavio klauzulu od 42 miliona aimao je ugovor jos 2 godine vaueci,, nemoj da ste naivni
s

sb

pre 9 meseci

Traze 60 jer siti ima 20%