Komentari na vest

Liverpul tone, Klop jasan: Ako budemo igrali kao u prvom delu, ni ne zaslužujemo titulu

R

Raffa

pre 18 dana

Hoce li neko da spomene gol Watkinsa koji je cista klasa?
S

Sansa LS

pre 18 dana

Jedina sansa Livepula je da Siti dozivi neku neprijatnost u LS da ga malo poremeti i da kiksne posle u PL.. Ali ono sto mene brine je cinjenica da ni Liverpul, a pogotovo Arsenal, nisu ekipe koje garantuju da ponovo nece da uprskaju.. Lepa stvar u PL je sto svi nesto planiraju, ali opet protiv koga god da igras, poeni nisu bas tako sigurni..
e

enfild

pre 18 dana

penal protiv arsenala i sitija nije sviran za livpool sudije su ostetile ovu sezonu
C

Cerak boy

pre 17 dana

Raduka, ti li si
B

Brine

pre 18 dana

Presušiće i kod arapa pa će mo videti taj siti, evo psž će da napuste,
M

Maroje

pre 18 dana

Nemaju ni Liverpul ni Arsenal onu stvar da igraju pod pritiskom u borbi za sampionski prsten. To su da ne kazem amaterske ekipe po tom pitanju za razliku od Prpovog Sitija. Oni kad preuzmu kormilo ne isoustaju ga di kraja. Sampionski gen im je usadio Pep najbolji i najtrofejniji trener od njegovog dolaska Siti je procvetao i izrastao u istinskog sampiona na ostrvu.
S

Stelt

pre 18 dana

Ne znam, nisam pametan. Možda jedino Totenhem bude otkinuo bodove Sitiju, jer im tradicionalno ne leži, ali nisam više siguran ni u to. Jednostavno Gvardiola ne ispušta ovakvu šansu. Arsenal i Liverpul se simbolično u istom kolu oprostili od titule. Navijač sam Arsenala, ali i navijači Liverpula vrlo dobro znaju da kada Siti preuzme prvo mesto da ga ne prepušta drugima. To je Arsenal osetio na svojoj koži prošle sezone, a Liverpul takođe sezonama unazad kada su dva puta izgubili titulu za bod.
N

Nema sta

pre 18 dana

jako je tesko sa ovim masinama iz Sitija realno je da ce sad dobiti do kraja sve na suvi kvalitet i iskustvo,ali nikad se ne zna uvek moze da se kiksne i da se vrati sve na pocetak i nikoga ne treba ovde otpisivati to je dva boda samo.Siti realno favorit veliki,ali ja se naravno jos uvek nadam nekom njihovom kiksu.
H

Hahahahahaha

pre 18 dana

Placete li u Mocartu? hahahaha
H

Haha

pre 18 dana

Coravi se oprasta sa Kupom energetskih pica koji sija zlatnim sjajem i kvadra kitulom hahahahahaha
Z

Znik

pre 18 dana

Klop jedan od najprecenjenijih trenera. Milijardu potrosio u Luzerpulu, osvojio jednu ligu i jednu LS na srecu. Bio cak i 5. Samo se nesto kliberi i svadja.
J

Jee

pre 18 dana

Covek zvani luzer,koliko finala samo izgubio,koliko puta mu Siti uzeo titulu za bod,dva,kakav klub takav i trener,luzerski. Uzeo titulu u doba korone,uzeo jednu LS i posle pokupio te sezone trofeje u Super Kupu i Klubskom Svetskom,slavio u Februaru onaj nebitni Kup i velicao ga kao LS,pukao milijardu na 1 trofej po sezoni,a tu je vec 7,8 god. Najavljivali u Januaru pohod na kvardra titulu i ako igraju LE,pa posle bila tripla kruna,pa dupla,a na kraju slavice se jako nebitni Kup.
И

И

pre 18 dana

Evo ja nisam navijač Liverpula pa me je zabrinula količina nebuloza i neobjektivnosti. Potrošio milijardu na transfere? Znači Liverpul nije prodavao? Za vašu informaciju, Liverpul je prosečno u minusu manjem od 50 miliona evra po sezoni u Klopovoj eri na transferima prosečno. Za tako malu razliku izmedju izlaznih i ulaznih transfera podigao je klub u šampiona Engleske i Evrope. To što je tu Gvardiola koji je klasa i priča za sebe, teško dostižan, ne umanjuje činjenicu da je Klop jedan odličan trener.
G

GETAFIX

pre 18 dana

Poenta je što je titule gubio u utakmicama sa: WBA, Palasom, Forestom, Lesterom, Brajtonom... A to je odlika tima kome (od strane trenera pre svega) nije usaðen šampionski mentalitet.