Komentari na vest

Luka Jović pristao na manju platu, Ramos nije

F

Familija

pre oko 3 godine

Luka beži odatle ukoliko se ukaže prilika sve im oprosti do evra samo što dalje od njih neverovatno da ću ja ovo pisati ali u real madridu se ne govori niti radi na samim igračima na njihoj kulturi shvatanju života pravim vrednostima ispalo je da je to izopačena okolina beži luka odatle samo ako ti se ukaže prilika jer biti čovek nema cenu
R

Radem

pre oko 3 godine

Pa legendo sto u sred krize dajes Alabi 20m po sezoni. Ramos je dao mnogo za ovaj klub i ne treba da pristane na smanjenje, jer ste kojekakvim polupancima davali milione i kroz plate i kroz transfere. I posle se cudis sto ste u dubiozi.
P

Pola

pre oko 3 godine

Nema 20
J

JT

pre oko 3 godine

Moronima ste dali brdo nezasluzenih para, pa se cudite sto ne zele da pristanu na smanjenje.
A

Allianz

pre oko 3 godine

Bacalo se godinama, glumila se veličina sad razmišljaj prevarantu stari. I to pljuvanje po malim timovima iz lige je tužno, to jedan predsednik kluba koji je bio igrač pre funkcije u klubu nikada ne bi uradio. Ovo je karakteristično za biznismena na toj funkciji, a da ne pričam o odnosu prema jedinim igračima koje je Real uspeo da stvori u svojoj školi Raulu i Kasiljasu.
x

xx

pre oko 3 godine

Bio sam dugo fan Reala, ali sad ih bas mrzim, posebno zbog ovog covjeka. Misle samo da su oni bitni.
B

BekiBekic

pre oko 3 godine

Ti druze u toku Dnevnika promenis tri stranke
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 3 godine

To je to što uništava velike klubove bahate se i plaćaju ogromne plate pa im posle ne odgovara LŠ i LE.
9

951357

pre oko 3 godine

Mukice, moraće da prodaju Benzemu da bi preživeli. Možda onda nauči kako je tim malim timovima kojih se gnuša, kada moraju da prodaju najbolje svake sezone da bi preživeli.
A

AntiplasticaR

pre oko 3 godine

U bankrot. Kraljevski.