Komentari na vest

Mačvan na čelu Mačve, poznati košarkaš ulazi u fudbalske vode

B

BCS Šabac

pre 3 meseca

Treba uprava da vrati pare, kakav crni Kralj kada se zna ko je napravio dugove. Nažalost,ista stranka je vodila i ugašeni ŽRK Mačva koji je služio za pranje para i ugašen je. Sećam se sretnih vremena Mačve ih 80-tih kada je u Srpskoj ligi bilo po 4000 gledalaca,pa '87 ulazak u ll ligu i posle pun stadion po 8000 gledalaca,protiv OFK Beograda 10000 .U decembru '88 u Kupu Mačva pobeđuje Dinamo sa Ćirom Blažević, Ladićem, Cupanom, Čapljićem,Deverićem...Sada Mačvu niko i ne gleda zbog uprave i verovatno će se ugasiti.
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Blokiran je račun zbog višemilionskih dugovanja prema igraču Đokoviću (sa kamatama i sudskim troškovima narastao na 5 miliona). Duguje se velika suma prema igraču Bojanu Matiću, koji potražuje 3,5 miliona dinara. U slučaj se umešala FIFA i naložila FSS da suspenduje klub. Do izmirenja dugova neće moći da registruje nove igrače. Do kraja januara moraju obezbediti barem 30 miliona dinara za otplatu nagomilanih dugovanja!
m

milo123

pre 4 meseca

ima nesto u nauci o imenima.
V

Vlada79

pre 4 meseca

MačvaN u Mačvi....haiku :)
S

SSSR

pre 4 meseca

Postoji neko saznanje da UEFA nagrađuje svaki klub u svakoj državi,koji se takmiči u najvišem rangu,sa 1.000.000,00€,s tim da klub mora imati 100 godina postojanja.Fk MAČVA je baš sa dolaskom Kralja Ivice ušla u najviši rang srpskog fudbala i on kao prvi korak izmešta knjigovodstvo za BEOGRAD.Ostaje tajna,da li su pare od UEFE došle,a ako jesu, GDE SU.Sastanci u opštini sa gospodinom ,Pajićem,predsednikom kluba Antonićem,starijim igračim I.R.-M.A.-I.O.-F.P.su rezultirali sa ostavkom Kralja da se protiv njega ne povede KRIVIČNI postupak.Dugovi su bili nenormalno veliki,da ih nenabrajam,ali fin.konto dotičnog je bio DEBELO MASTAN.Imam mnogo saznanja,ali.....SLOBODAN MILINKOVIĆ MRC.

Ivica Gasic

pre 4 meseca

Milan MačAVan, spasilac šabačkog sporta, voća, obradivog zemljišta, politike, budžetskih subvencija, lokalnih tendera. Slika i prilika stanja u kojem se nalazimo. Ne samo sportskog, nego sveukupnog stanja u ovoj zemlji! Spasi nas i izbavi veliki Milane MačAVane!
N

Nevera

pre 4 meseca

Брука Миљенко, брука... Ко сада треба да врати коњи главу?
B

BCS Šabac

pre 4 meseca

Kolika su dugovanja kluba?Da lui će ova uprava odgovarati za pljačku koju je napravila?Mačvu viš niko ne gleda zbog likova koji su je vodili i nova uprava će isto raditi samo je iz druge stranke.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

ima logike Macvan u Macvu ...
J

Joksa1986

pre 4 meseca

Koliki su dugovi to pitati Ivicu Kralja, on se naplatio sta ga briga eno ga dize šalove u Partizanu, a Mačva Mačvanu 🤦🤦🤦

Ivica Gasic

pre 4 meseca

Milan MačAVan, spasilac naš
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Klub je demantovao, ali za 30 dana može da bude šta hoćeš! Mačva je u kanalu!
M

Marko 1987

pre 4 meseca

Pejović, Obrovac i Rista prvo da pociste sve nepismene trenere iz omladinske škole od Jelike pa Siniše itd i naravno sve od gore Antone ,Pircova Miša ako to ne urade isti su ko oni i nista se nece promeniti... samo će oni stavljati pare u džep od poštenog naroda
R

Risia

pre 4 meseca

Тако је види се да знаш о стању у Мачви... Али шта се добија кад су Јелика, Синиша Ђаковац и остали набројани из исте странке из које долази и нова управа.
K

Ko-kosarka

pre 4 meseca

A kako sam nekad voleo ovog coveka... E moj Milane...
C

Cast

pre 4 meseca

To se zove plivanje. Tako se zivi u Srbiji. Ima nadljudsku fizicku snagu. Naplatio se kroz kosarku. Polupismen, zavrsio fakultet. Pare mu daju samopouzdanje da se predstavi kao inzenjer/preduzetnik/politicar/funkcioner. Ne bi me cudilo da sutra otvori skolu za pilote i da postane uvazeni clan avijacije. Politicka i finansijska podrska u poljoprivredi kojom je poceo da se bavi dolazi od strane drzave. On uredno vraca kroz ucesca na politickim skupovima - i sta sledi, promovisu ga kao velikog patriotu. Sada jos upravlja fudbalskim klub a zna se da se budzet formira kroz porez koji ide najvise na poljoprivrednike iz toga kraja. Jer industrija i nema u sabcu. Ispade da ce njemu na upravljanje dati novac koji dolazi od njegovih kolega poljoprivrednika koji mozda nisu politicki aktivni i nisu deo porodice v. U nekim zemljama to se zove reket.kod nas je to normalno. Cekamo i tu avijaticarsku skolu
h

hahajajahaah

pre 4 meseca

ne mlati bre a kad vidim 80 lajkova srbijo zemljo zavisti
:

:) :)

pre 4 meseca

Ako je Zvezdan u Zvezdi, logično je da Mačvan bude u Mačvi!
d

dr finansija

pre 4 meseca

gde bi onda trebao da bude tvorzan ?
1

1. Gost

pre 4 meseca

A u Suboticu će Minja Subota?
S

SSSR

pre 4 meseca

Prvo što Rista,Filip i Ivan treba da urade po inauguraciji je da na mesto koordinatora svih mlađih selekcija postave SLOBODANA MILINKOVIĆA MRCA.On nije BOG ,on je BOG BOGOVA.Momci ovaj put bez GREŠKE i SUJETE.
B

Bangladeš

pre 4 meseca

Logučno,čovek je u fudbalu ceo svoj sportski vek proveo.
T

Top Gun

pre 4 meseca

MAČVAn. Ima smisla.
J

Junker

pre 4 meseca

Macvan mi je neki kao Mendela efekat. Decko je ‘89 godiste, pola njegovih vrsnjaka jos nije ozenjeno, zavrsio karijeru pre 4 godine. Imam utisak da je generacija sa Jaricem, da nije u kosarci vec 10 godina.
K

Kimmi

pre 4 meseca

Univerzum postavlja stvari na svoje mjesto
I

Iz sljivika

pre 4 meseca

Logično.
P

Punkrti

pre 4 meseca

Tebi logicno, a meni toksicno.