Komentari na vest

Madonina donela atomski fudbal: Sanjaće Inter nestvarnog Leaa, genija Žirua i hobotnicu Menjana (VIDEO)

S

StoneCold_

pre preko 1 godinu

Inzagi u teskoj situaciji. Morao bi da izbaci iz prve i Brozovica i Barelu, a koga onda da ubaci? Dzeko tesko da moze da odigra citav mec, a ono ostalo u napadu je tanko. Onaj treci gol, Bastoni na pogresnom mestu, De Fraj ispao jer jbg, desava se, a Skriniar kome je Leao pobegao, ostaje mu iza ledja i to sa strane sa koje uklizavanjem ne bi mogao ni da blokira sut prema golu. I onda galami na Darmjana koji je jedini pokrivao svog igraca. Napravili su gresku sto na kraju nisu prodali Skriniara... Milan bez potrebe krenuo da se brani u poslednjih 20min, da Inter ima kvalitet, mozda su mogli i utrpati gol. Ipak, i jedni i drugi mnogo bolji od Juventusa u ovom trenutku.
L

Laganicaa

pre preko 1 godinu

Ovi osrednji timovi su postali pravo topovsko meso za šampiona italije

Jole91

pre preko 1 godinu

Kod Milana me brinu rezultati sa ,,malim klubovima" prošle sezone su titulu osvojili upravo na tim utakmicama i neverovatnom formom u gostima! Moraju se povratiti na sjajne rezultate u gostima (skoro sve same pobede).
G

Gole

pre preko 1 godinu

Nije istina da su na tim utakmicama osvojili titulu,zbog tih malih utakmica gde su dosta bodova izgubili su i strepili do zadnjeg kola,a u derbi utakmicama su imali najbolji omjer od svih tih jačih ekipa

Jole91

pre preko 1 godinu

Žao mi Čalhanoglua hihihihi
G

Gile Milanista

pre preko 1 godinu

Evo me drugari ta ta ta tira onaj Kineski Gile ce veceras u k.r.c da svira. I da znate za vas nepismene, kao sto je jedini klub pravi u gradu Milanu, Milan tako je jedini pravi Gile Milanista ovo ostalo je sve Kineska kopija. Dok sam usiso par piva neki Kineski bofl Gile mi ukro nik i popalio vas kako je on Sinterista, to jest ja. A tog malog misa cu ja otresti kao Leao ovog Skrinjara, jer naravno Sinteristi su omah pomislili da je Gile Sintrerista, a sve je to bio cilj da me posvadja sa Milanistima. Ali kopija je kopija sto se videlo i veceras da plastika se topi tako da se i taj istopio. Jos nesto ovde ima mnogo onih koji su sada navijaci najveceg kluba Milana lazno se predstavljaju sada kada je istopio njihov mali klubic. I sve cu da ih otkijem kada dodje vreme jer preletace mrzim. Da se zna GILE je UVEK BIO MILANISTA, PRAVI GILE. CEKAM UZ PIVO TOG KINESKOG GILA DA MI IZADJE NA DUEL OVDE SAMO STO CE GORE PROCI NEGO NJEGOV NISTAVNI KLUB. Gile je jedan kao i Milan a najvise mrzim JUDE izdajnicke odnosno ne JUDE nego CAHANOGLUE.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Inzagi trener za male klubove.
G

Gagula

pre preko 1 godinu

Pa inter je mali Klub hahah
E

Esex

pre preko 1 godinu

Ne zna se ko je losiji..i jedni i drugi miljama daleko od sitija,liverpula,reala, bajerna..
M

Mozda

pre preko 1 godinu

Od sitija bajerna i reala. Liverpul bi i Inter pobedio. Ma Roma bi ih zgazila lagano.

Gost357

pre preko 1 godinu

Pa videcemo za mesec dana gde je ko.
G

Grd

pre preko 1 godinu

Gde je Gile?
P

Paolo grande

pre preko 1 godinu

Pojeli su ih trkači su dominirali.Maldini radi nesto najbolje.Sta bi bilo tek da ima novaca više šta bi tek onda bili.Leao je fenomen tip modernog današnjeg fudbala.
v

vdvd

pre preko 1 godinu

Maldini dovodi igrace prepozna da ce biti nesto od njega alo on nije trener ovo sve radi Pioli. On od tih igraca pravi nesto, on pravi igru i taktiku, on od tih igraca koji nisu talenti najveci nego tu Mladini i Masara nesto vide sto drugi niko ne vidi, i tu je velicina ove dvojice, ali Pioli te igrace oblikuje i pravi od njih ozbiljne igrace. Pioli je poznat bio da pravi od mladih igraca dobre igrace ali nikada nije mu pruzena sansa nikada nije prepoznat kao neki trener za stalno nego kao neko prolazno resenje i tada mu je bio zadatak da isforsira te mlade igrace za buducnost. Nesto slicno je bilo i u Milanu kada je dosao samo da izgura sezonu, ali uz malo srece za njega pre svega onaj Kovid i pauza, dolazak Ibre i jos neke stvari su se poklopile, ali i to sto Milan nije mogao da plati trenera, a oni nisu hteli u ruinirani Milan jedino za neku debelu platu. Na sve to Pioli je posle pauze bio najbolji sa Milanom.. ali sve bi bilo uzalud da nije Maldini najvise, mora se reci i Masara, ali uz Maldinija Boban je imao presudnu ulogu za ostanak ako se secamo on je i dobio otkaz bas zbog neslaganja sa politikom kluba. Ovde je poenta da vise ljudi u zajednici kada su pravi i kada rade zajednicki mogu da naprave ozbiljno nesto i ako nemaju novac koji je bitan ali nekada, mada retko nije presudan.
K

Klark Kent

pre preko 1 godinu

Jel su igrali za Inter Valter Samjuel, Maksvel, Kivu, Kambijaso, Snajder, Stankovic, Vijera, Tijago Mota, Dijego Milito, Dakourt, Krespo i Rekoba? Pitam za svastiku i Gileta.
G

Graboid

pre preko 1 godinu

Jok. Samo Figo.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Gile Interista na aparatima. Nikad jaci Milan ahahaha. Batice, ima i mocni Plzen da vas sprzi hihihihi.
M

Mad Max :)

pre preko 1 godinu

Nekda ste bili sampioni decembra, sad ni to vise ne moze. Munem Gile :))))))))))))
I

Inter

pre preko 1 godinu

Nasao ko ce da se ruga, navijac Juventusa. Kao da ste vi u boljoj poziciji. Gledaj u svoje dvoriste, pogotovo kad ne igra tvoj tim.
@

@madmax

pre preko 1 godinu

A Juve pao u prosek...
P

PopR

pre preko 1 godinu

Kažem vam ja Milan i ne treba da se pojačava,treba ostali da kupuju,i to mnogo da kupuju da stignu ŠAMPIONA po kvalitetu.
G

Gosti ponizeni

pre preko 1 godinu

Jel igrao Dibala?Bremer?
G

Genije iz Kenije

pre preko 1 godinu

Dibala je u Romi genije.
F

Forza Milan !

pre preko 1 godinu

Ne kontas foru kenijac ali nema veze :D hahahhaha
x

xxy

pre preko 1 godinu

Tako se igra pravi fudbal!Svaka čast Milanu na pobedi i Skudeto će biti opet Milanov.
Y

Yoda

pre preko 1 godinu

Gile na aparatima...pozdrav od Bebipice uz poruku " sledece godine bicemo sampioni"...
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Bravo za Milan. Igraju moderan, brz fudbal. Mlada, poletna ekipa. Nisu slučajno uzeli titulu prošle sezone. Jedino mi se ne sviđa sebičnost Origija. Verovatno hoce da se dokaže. Uželeo se fudbala, ali će što pre morati igru da podredi timu jer Pioli to zahteva. Idemo Milan!
K

KIMI 85

pre preko 1 godinu

Ovaj vas inzagi je teska sisi.ca. Cim da gol, odmah povlacenje.. Posle skici pored aut linije. Imate dobru ekipu ali ste precenili ovog lipicanera. Jos mora pasulja da jede .
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Neverovatno falio Tonali pred kraj prošle sezone. A gledam Mesijasa, lik trci na visoki presing i odmah sprint nazad i to u 70. min. S druge strane, najveći problem Intera je trener i loše odrađen prelazni rok (izuzev Lukakua). Džeko i dalje klasa.
G

Goxt244

pre preko 1 godinu

Gile???
G

Gagula

pre preko 1 godinu

Na aparatima
Z

Zajk0

pre preko 1 godinu

Pjanić sa 3 žuta je mudro napustio sajt već pre prošlosezonskog derbija,gile je pak,onako nedokazan kao što i jeste, do skora smarao svojim nebulozama ali je i on digao ruke napokon.
G

Gagula

pre preko 1 godinu

To je Sve bio Decko od 10 godine koji se zove gile
L

Leao

pre preko 1 godinu

Za koliiko sam spustio cenu Škrinjaru? 80 miliona kažete?
M

Milan Škrinijar

pre preko 1 godinu

Auu iebo me ćaća i kad ostado u ovom sranju od ekipe!!
G

Gile Interrista

pre preko 1 godinu

Ja još plačem 😿 prijaviću Leao'a za silovanje...oprostite mi ružnu prošlost, od sad navijam za Milan...Forza Milan

markidjanii

pre preko 1 godinu

Iskreno cestitke za Milan, mnogo bolji rival su bili. Inter do svog gola igrao kako treba posle gola Brozovica totalna dominacija Milana i zasluzena pobeda. Dok su ovako jos svezi utisci, mozda bi uprava Intera mogla da razmisli o smeni Inzagija, dosta ovo lose deluje na pocetku sezone iako neke pobede protiv slabijih timova sve zavaravaju. Naravno, ne smena po svaku cenu, samo u slucaju pravog resenja na klupi. Nikako Dejan Stankovic i ostali treneri koji se nisu dokazali na velikoj sceni. I treba napomenuti Bajern u sredu na Meaci, ako nista bar opet 70 000 na tribinama. Nije valjda sve tako lose kao sto izgleda.
L

Leao

pre preko 1 godinu

Imate na tekstu obpojacanjima italije moj tekst jutros. Juve sa alegrijem maksimalno 3 mesto. Inter surova borba za ls. Jedini konkurent je roma, mada je i ona neubedljiva. Jednostavno ovo su milanove godine, mislim da ce biti sampion minimum 2,3 ukoliko zadrze tim jer su ekstra mlad tim i mogu samo da napreduju. Sportski pozdrav
@

@Leao

pre preko 1 godinu

Ne može Milan zadržati Leaa. Arapi će mu davati oko 10-12 miliona evra neto po sezoni dok mu Milan može dati maksimalno 6. Ostali igrači bi trebali ostati...
S

SoloWočer

pre preko 1 godinu

Milan je igrao fudbal 65 minuta,inter ga je igrao pola sata,iz tog razloga su zaslužili da ih dobiju!!! Iako je na kraju završilo otprilike sa istim brojem šansi,ali ovakva ziheraška igra inzagija prvih sat vremena je sramota,samo na kontre igrali i čekali nazad,da milan nije došao da igra fudbal gledaoci bi pocrkali od dosade !!
C

Crvenocrni

pre preko 1 godinu

Mamma mia Rafa!!! Kratko i jasno da ne dužim,Milan apsolutno bolji 63 minute ,inter ostalih pola sata,odnosno od ulaska Džeka koji je apsolutno promenio meč.Leao,Benaser,Tonali nemam reči kakvi strojevi!!!
P

Pajser

pre preko 1 godinu

Rafael Leao izveo 3 interova kera u šetnju...
R

Romanov sin

pre preko 1 godinu

AC Milan je najveci klub na svetu posle Real Madrida.
A

Avram22

pre preko 1 godinu

Najveći posle Reala je Bayern, koliko ima titula Milan, a koliko Bayern? #MiaSanMia

Rosonero

pre preko 1 godinu

Veceras moze da se spava. Prvo Srbija basket a onda i Milan. Forza
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Sve sve svodi na to da Milan ima neuporedivo boljeg trenera.
G

Gost90897

pre preko 1 godinu

Jesu igrali Dibala i Bremer?
I

Inter

pre preko 1 godinu

Apsolutno zasluzena pobeda Milana, jednostavno vise su zeleli pobedu. Bas ta zelja mi bodr oci, ne znam kako Inzagi nije iskoristio sjajnu priliku za motivaciju igraca za ovaj derbi, bilo je dovoljno samo da pokaze slike sa proslave titule Milana, kada su igraci Milana vise prozivali Inter nego sto su slavili titulu, sta ce im vise. Na kraju pokazalo se da vise Milan ima zelje, leteli su po terenu, bili agresivni i zbog toga su i pobedili. Ono sto bode oci kod Intera je odbrana, koja je godinama u Italiji ili najbolja ili medju najboljima, a sada su delovali kao amateri, ali to me ni ne cudi. Stavljanjem Skrinjara na transfer listu od strane Zanga ova odbrana se nije mogli ni uigrati za ovu sezonu, mislim da ni tri meca nisu odigrali zajedno, sve to zbog navodne povrede Skrinjara, jer ga je Zang hteo prodati. De Fraj i Bastoni veoma losi, toliko nesporazuma izmedju njih, nije ni cudo da pored toga brzi Leao lagano prolazi. Brozovic veoma los, spor, dosta gresaka, losi pasovi i izgubljene lopte, izvlaci ga samo donekle taj gol. Po meni Inter je posle izjednacenja igrao po principu ako prodje-prodje. Ako je Inter ovako lose izgledao protiv Milana, sta onda da se ocekuje protiv Bajerna.
G

Gist

pre preko 1 godinu

Bas tako, do vodeceg gola broza, izgledalo je to korektno, a onda ti zato sto vodis petnaest min. ne igras fudbal, zatvaras utakmicu u 25 min. nije ovo ekipa za naj vece domete kao ona iz 2010 ali ne sumnjivo moze mnogo vise, a kad tim ne igra na optimalnom nivou onda je do trenera, drugi kiks u nizu, prvo lazio sada milan, ne shvatljiva je reakcija, igra, nakon nula jedan, sta je hteo to ni on sam ne razume, previse gresaka u vaznim utakmicama koje dolaze direktno od inzagija
r

roni

pre preko 1 godinu

samo me zanima ko iza silemakersa stoji,dal mu je neko neki bankar ili iz koza nostre.taj lik nije za seosku ligu ali bukvalno
N

N1204

pre preko 1 godinu

Ovog Pipovog brata momentalno smeniti,ako bas ne znate koga za trenera imate Dekija Stankovica bar je klupska legenda i sigurno nije losiji od ovog polu-manekena.Dva derbija 6 golova primi,prosle godine izgubi dobijeno prvenstvo,dovoljno da se vidi da covek nije za vrhunske domete.
S

Sandrooo

pre preko 1 godinu

Tonali upalio Godmode !!!;
D

Didaaa

pre preko 1 godinu

Osetili su moć ŠAMPIONA!!! Osetili su moć MVP-a !!!!
G

Gost5490

pre preko 1 godinu

Gile,jos malo pa ce dete biti starije od tebe...svakih dve-tri nedelje rodjendan i duvanje svecica.
H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Uprava Intera još nije oterala lažnog trenera Inzagija?
Ф

ФКВ1914

pre preko 1 godinu

Леао, спустио ионако ниску цену кинеске пластике🔴⚫
p

pablooo

pre preko 1 godinu

ako je Inzagi blizi otkazu posle ovoga,onda je rezultat odličan,samo da ne gledamo vise 3-5-2,smucila mi se ova formacija vec 4 godine
R

Rosoneroo#20 titulo grande

pre preko 1 godinu

Leao ih vratio na fabrička podešavanja a i Gileta.
G

Gostic de Cic

pre preko 1 godinu

A Turcin izdajica gleda i ne veruje na 3 1 a!? Ako tako mu i treba!
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

Kako turcin,a izdajica. . . Covek dosao u milan da igra za pare,posle presao u inter isto da bi igrao zabpare. . . Covek turcin,od malena navija za neki turski klub, je^e mu se za inter i milan. . .
K

K1996

pre preko 1 godinu

Čekamo da se raziđu gosti sa rođendana...
M

Mikelandjelo! 86!

pre preko 1 godinu

Šampion šampionski!! ⚫🔴Leao po burek odbranu Intera poslao...leleeeee🤣🤣🤣🤣
p

promasio termin

pre preko 1 godinu

Gile po obicaju mislio da se igra u 20i45, pogledaj reprizu mozda pobedite.
Z

Zorzinjo

pre preko 1 godinu

Ceka Bologna Inter, zaostalu utakmicu..hahaha
L

Leao

pre preko 1 godinu

Haha sinter puko ko zvecka
h

hakan20

pre preko 1 godinu

Opet sudija,radu,i mali milančić odučen od fudbala.... strasno... uh da ne zaboravim i 3 boda osvojena na srecu. Sportski pozdrav
G

Gost0202

pre preko 1 godinu

Nego, kako Chalhanoglu podnosi ovaj rezultat ?

The Intersect

pre preko 1 godinu

To je to, to je ono sto je trebalo italiji, jak Milan 👌
M

ManCityCity

pre preko 1 godinu

Fazon neće ni grupu proći hahahah. Ja tu nisam čuo ni za jednog igrača sem Ibre i Žirua, a ne zna se ko je mlađi od njih dva.
@

@ManCity

pre preko 1 godinu

Mislim da to više govori o tebi i tvom poznavanju fudbala,nego o njima,ne bi se ja time hvalio

Joco Inter

pre preko 1 godinu

Inzagi mora da ide. Mora. Dok je još start sezone, biće vremena da se ispravi sve, ali jednostavno nije trener za veliki klub i to je evidentno sad nakon cele prošle i početkom ove sezone. Inter ovakav, borba za LŠ i to je maximum. Handanović večeras nije nešto kriv toliko, ali mora na klupu, nema šta da se čeka za Onanu. Mlad, gladan golman ti je na klupi, istrošeni Handanović na golu, a zreo za klupu već 2 godine iskreno. Odbrana kriminalna, vezni red se aktivirao ulaskom Mikitarijana, Čalhanoglu ništa sem šuta nema, Barela tanak već duže vreme, spoljne linije ne bih komentarisao, jedino Damfris se trudi nešto. Lautaro večeras ništa nije pokazao, Korea nije za startnu, možda u Veroni, u Interu ne. Džeko dade gol, ali realno nema ništa od njega.. Falio je Lukaku, ali eto... Uglavnom, Bayern dolazi u najgorem mogućem trenutku. Inzaghi out!
H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Joco, trebalo ga je potezati u februaru, već sada je kasno

markidjanii

pre preko 1 godinu

Glavni problem su pojacanja. Sem Lukakua do sada nije niko nista pokazao, a pre pocetka sezone se znalo da treba jedan dobar stoper. Sad cemo se lomiti do januara.
G

Gost0007

pre preko 1 godinu

Majstorki pas Calhanoglua za Tonalija kod prvog gola Milana, Pirlo bi pozavideo takvom pasu i prostor. Vezara…
S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Odlična utakmica dva odlična tima,pregazili smo inter i dozvolili im da se vrate u život!Leao?Momak može da bude igračina samo pamet u glavu!FORZA MILAN!!!
G

Gostinhoo

pre preko 1 godinu

Dobar meč.
B

BraneVu

pre preko 1 godinu

Gile Interista na respiratoru 💪🔴⚫😁

ST8

pre preko 1 godinu

OpEt Milan na SreCu. Sklanjala im se odbrana Intera. Tako su I prosle godine na srecu osvojici skudeto, jer su protivnici za titulu bili losi. Ove sezone se bore za LŠ. Da je Pioli na vreme osvezio vezni red I odbranu ne bi bilo ove neizvesnosti poslednjih 20 minuta.
G

Gost8285930

pre preko 1 godinu

Nikad ovako loš Inter nisam vidio. Inzagi je zreo za otkaz, pa ovako i ja mogu da vodim ekipu,da stojim pored linije i gledam utakmicu 😂 Mora otkaz da se uruči Inzagiju dok je još početak prvenstva, dok ne ode sve dođavola 😐🤦 i Mozzart, dajte nam kvotu za Inter-Bajern 4+ prvo i 7+ drugo poluvrijeme? 😁 Forza Inter⚫🔵

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Pa tI onda od skoro pratis Inter Poslednjih 10 sezona inter 4X bio od 7 do 11 mesto.
S

Stefan Milosevicc

pre preko 1 godinu

Toliko si jak da ti igra zavisi od Leaa i Maignana. Ako se ova dvojca povrede verujte mi da Milan nece biti ni u top 4. Danas Leao sam dao 2 gola i jedan namestio dok je Maignan branio sve sto mu je islo ka golu osim dve lopte koje su jedva prosle. Cestitam navijacima Milana bice borba do samog kraja za skudeto ponovo nadam se da ce sledeci derbi igrati Lukaku(ubica rosonera)
A

Arroyo

pre preko 1 godinu

Kme kme kme istopili plastiku pa si se smorio
G

GostGG3+

pre preko 1 godinu

Kod drugog gola, leao izbacuje 3 igraca intera + golmana na mozda 5 metara. Neverovatno
B

Bravo 1899

pre preko 1 godinu

Leao podseca na Kaku.Uvek je Milan imao te vedete na toj poziciji, koje retko koji klub da je imao u tolikoj kolicini kvalitativno!
R

Riko-1908

pre preko 1 godinu

Inter moze da se spasi samo ako da otkaz Inzagiju.
R

Rossonero76

pre preko 1 godinu

Forza Milan! Idemo💪 Gile na aparatima, otišao tetki da odnese lek
C

Camoranesi

pre preko 1 godinu

Mozda je dosla tetka njemu da donese lek, s obzirom da se ne javlja.
Š

Šampion

pre preko 1 godinu

Šampionski. PS Inter borba za evro takmicenja. Ne LŠ, za konferenciju možda. Realno 6:2 trebalo da bude. Milan raste iz utakmice u utakmicu. Neverovatan napredak. Najtezi raspored na pocetku i opet su prvi. Kad dodje okto-nove i 6 vezanih laganih tamo neki Kremoneze, Specija, Monca, Leće, Torino... biće i +15.
G

Gostseses

pre preko 1 godinu

kako brate 6:2 svega ti? Da li smo mi isti mec gledali? jesi navijac,ali pretjera ga brate bas...
R

Rosso!!

pre preko 1 godinu

Mozda i najbolji derbi u zadnjih 12-15 godina.Podsetio na stare dane ova dva velika slavna kluba.Srecom po nas simpatizere Milana, AcM je pobedio.Sjajan mec jos jednom oba rivala.
G

Gost0007

pre preko 1 godinu

Strasan derbi! Sjajni Milan i odlicni Inter, kakvih poslednjih 25 minuta prvog poluvremena Milana i kakvih zadnjih 30 minuta Intera. Menjan zver, Tonali i Benaser fenomenalni ali Leao, covek kada mu se igra razbija protivnike. Vazna pobeda, dosta nezgodnih utakmica je Milan pregrmeo u prvih par kola.
R

Rossonerooo

pre preko 1 godinu

Kakav derbi!!! Odavno nije bilo boljeg derbija. Milan je dominirao do gola Dzeka za 2-3 posle tog gola inter se probudio i dobro igrao... Ipak zasluzena pobjeda Milana. Leao prolazi pored igraca kao da ih nema.. Forza Milan!!!!!
p

papapaGost

pre preko 1 godinu

Samo da se zna ko je gazda u Milano.