Komentari na vest

Makabi želi da ponovo pobedi Zvezdu, sada u borbi za Krasoa

1

16.08.2016.

pre oko 1 godinu

Ako ga sretnem na kruzeru, trazicu mu sliku i dati ugovor da potpise
M

Mb87

pre oko 1 godinu

Petra Ratkova dovesti i forsirati. Dobicemo potencijalnog reprezentativca i dobru zaradu. Talenat nije sporan.
Č

Čekaj

pre oko 1 godinu

300000k godišnje a Zvezda ne može da priušti, a Katai i ekipa igraju za po 600-700k godišnje?!
Č

Čekam

pre oko 1 godinu

Pročitaj ponovo teksi tamo lepo piše...ispod Zvezdinih mogućnosti... što znači da Zvezda može da plati više sve ti lepo piše samo treba pročitati i shvatiti.
G

GaleAbruzi

pre oko 1 godinu

Ne znam otkud pojedinima da je ovaj potpisao pred ugovor?

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Imamo mi pare da ga dovedemo podigli su salary caps na 800.000k al ja se iskreno nadam da su nasi oprezniji nego ranije i da nece dovesti spica na prvu loptu.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Jbmg ima slabo iskustvo protiv jacih timova....Al da bi mogao biti pogodak mogao bi.U svakom slucaju ako nas pogleda zreb nema se prava na gresku ove sezone.
6

6335e5

pre oko 1 godinu

Kraso odlican napadac za base uslove...
G

Gost1976

pre oko 1 godinu

Ne znam da li nekom nije jasno ili se toliko ne razume u fidbal pa ne vidi da je jako teško i za ozbiljnu god.platu dovesti dobrog igrača u Srbiju.Vide oni kakvi su tereni,atmosfera..stalno se priča dajte 5 mil.za pravog igrača ali to je za sad nemoguće,u Srbiju niko ne dolazi osim afrikanaca ,neki je pogodak a neki ne..
g

gde nestade golgeter

pre oko 1 godinu

iz Begeca? koliko golova je dao u al hilal mudjahilaviju..?
t

tyy

pre oko 1 godinu

Pogledaj javor,mladost gaat ima i brazilaca i amera
d

ded

pre oko 1 godinu

Ima i brazilaca i amerikanaca u nasim klubovima
а

армата

pre oko 1 godinu

Свако види да Звезди треба не један него три везна играча. Канга,Катаи, Иванић, Букари, нико од њих не игра одбрану. Ниједна екипа то ме може трпити у модерном фудбалу. У нашој лиги то прође јер су остали испод нивоа. Ти везни ограчи требају бити нивоа Бакасетаса.
e

edo555

pre oko 1 godinu

Ljiudi nama treba ozbiljan igrac na pozici 10 kao Evandro Kanga nije kapacitet za ligu sampiona provaljen cim ga udvoje gubimo loptu i kontre.Plemejker je mozak tima koji povezuje sve linije 3-4 miliona dati pa da se ne brukamo u LS da nas tovare svi redom
F

Fejnord

pre oko 1 godinu

KUPUJ GA TERZA I KAPARISI DOK GA JEVREJI NISU OTELI!
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Fejnord Nadam se da ga dovodimo.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Nadam se da ce Kraso u Zvezdu i da ce Zvezda pobediti Makabi Haifu a i Zvezda moze da mu ponudi vise od Izraelaca.
D

Darko Pančev i Olmeta!

pre oko 1 godinu

Poštovanje svim Zvezdašima!Zvezdu volim pa skoro kao najbliže svoje.Više sam puta plakao od tuge kad izgubimo,ili sreće kad dobijemo,nego što sam plakao kad je neko najbliži moj bio bolestan.Šta hoću da kažem-Zvezda je mogla da napreduje 200posto za ovih 4-5 godina,međutim mi smo nazadovali,i to poprilično.Niko me nemože ubediti da u Srbiji nepostoji novi Bratislav Živković,P.Ognjenović,+ većina iz te generacije.Pa sledeća generacija da ne nabrajam.Generacija koja je osvojila KEŠ neću ni da spominjem.Znači nekad smo igrali sa domaćim igračima i nadigrali Barselonu,Seltu (u BG) i druge a sad sa strancima nemožemo pa skoro nikog.Dali Uprava nezna ili nemože bolje...?Smatram ako se drastično nešto ne promeni,najbolje bi bilo da igramo Ligu Konferencije.Ova ekipa sa Neznam kojim špic igračem nem ože ništa napravit,ako ne bude imala novi-moćni vezni red.+ L.bek.Uprava je radila kako je radila,ali sve mogu da poprave ako budu hteli.Da konačno naprave ili kupe domaćeg igrača koji zaslužuje Zvezdin dres a ne da igraju menadžerske kombinacije.+ da kupe stranca koji će bar malo praviti razliku na terenu,a ne promašaje.Dakle sve se to može e dal se hoće to ćemo videti.Ako nebude drastične promene na bolje,činimise daćemo se vratiti nemogu ni da izgovorim na šta.Živi mi i zdravi bili
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Perica baš se onako pokazao kao igrač.
Z

Zvezdauberalles

pre oko 1 godinu

Koji stranci druže? Pa veći su problem domaći igrači koji su kao pijavice u klubu sto godina za velike pare. Koja ja svrha Gobeljića, Krstičića pa i ovakvog sve lošijeg Borjana a imaju plate prilično velike. Pa onda večiti talenti tipa Veljko Nikolić, oni kao nisu problem? Morate da skapirate da su se vremena promenila kao i fudbal. Kao prvo tada je tek uvedeno pravilo da može da igra više stranaca i još uvek su strane ekipe bile slabije jer su često gro tima činili domaći igrači i mi smo im se mogli suprostaviti bez stranih igrača još uvek. Kao drugo domaće talente sad prate od 14,15 godine strani klubovi i oni sami često i ne žele da igraju za prvi tim ili igraju vrlo kratko kao mali Lazetić. Danas bi Perica odigrao 10 utakmica za prvi tim i bio prodat i to je surova istina. Jer su tehnologija i protok informacija toliko napredovali da se sve zna o svakom talentu u Somaliji a ne u Srbiji.

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Mita i Marin ne pale telefone pre kraja jula,ko je lud da pazari igrace u sred marta, cekamo da vidimo ko ce da izvisi za transfer, jos ako je dzabe, masala. Mi smo bre ozbiljan klub sa ozbiljnom sportskim sektorom i direktorom. Nek se plase Bajern, Real,
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Na leto dolazi ovaj napadac iz ceske, imamo Silju koji je poceo da daje golove, i imamo mladog napadaca kojem se treba ukazivati sansa. Po meni neznam sta ce nam ovaj.
G

GostZoki

pre oko 1 godinu

Ne širi dezinformacije, kakva Češka, kakvi bakarači
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Olajinka je levo krilo. Šilja je bandera, a ako misliš na Mijatovića on je desno krilo koga forsiraju na pogrešnoj poziciji kao što su Falka i kao što će nažalost Olajinku.
T

This

pre oko 1 godinu

Iz Češke dolazi Olajinka,kapiten Slavije
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Ovakvu platu po papirima prima Krstičić, Srnić...

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Zaboravio si Gobelju brata koji je sa proslim ugovorom primao 30k evrica mesecno....druze moj....GOBELJIC
R

RikiNR

pre oko 1 godinu

Ovaj Krasso ako ne dodje/odbije nas, možemo pojuriti Igora Thiaga iz Ludogoreca, mlad igrač pun potencijal, ma da ne bi bilo loše angažovati i Prijovića
K

Kakav

pre oko 1 godinu

Crni Prijovic, otkad ti pratiš fudbal. Prijovic i Terzić ne pričaju.
A

Ab

pre oko 1 godinu

Prije oko mjesec dana, intervju generalnog... : "već su završena dva igrača za ljeto, po modelu Stamenića i Olajinike, i njihove klase... Jedan od njih je napadač... Neću o imenima, jer je to njihov stav..." Ovaj Krasso vam je već završen;) ovo je samo predigra :D
G

Gost2603985

pre oko 1 godinu

Kraso je vec potpisao predugovor sa cz
Љ

Љубан

pre oko 1 godinu

Довести доброг а мало познатог играча за мале паре реално је и фактор среће, Шахтјор је Вилиана, Косту и све остале Бразилце довео за велике цифре, чак је и Порто дао 5 милиона за тада не тако познатог Фалкаа, Звезда је релативно сиромашан клуб, и најбоље играче може да избаци из своје школе и то не треба подцењивати, ко не би волео, да сад имамо, Грују, Јовића, Јовељу, Илића.. На крају крајева Еракивић нам је тренутно најскупљи играч, ова игра скаутинга је за мене лутрија (Погодиш Вига, Погрешиш Кулибалијa) итд да не дужим има доста сличних примера, Реал има луксуз да промаши играча од 40 милиона ми немамо ни да га доведемо без обештећења за плату преко 600 сома по сезони. Све у свему маните комбинација и правите велике играче.
e

esex

pre oko 1 godinu

Ovaj je odlican za nas..on i pesic kao dzoker sa klupe,ekstra kombinacija!! Dosta sam ga pratio i vidi se da je fudbaler za razliku od kulibalija i dionija
f

forzzazvezda

pre oko 1 godinu

Kovačević odličan golman 24god iz Rakowa Piksi ga zvao sada u reprezentaciju.Špica treba da pojure Šporara iz Panate
R

Realista45

pre oko 1 godinu

Slažem se, treba nam golman na duže staze, Vladan Kovačević!! Borjane hvala za sve ali koštao si nas 2 LŠ sa kiksovima(Boksovanje, davanje lopti u noge, primanje sa pola terena)
N

News

pre oko 1 godinu

Benfika je nudila 10 miliona za njega
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Sta bi sa Spajicem? Kada ce on zaigrati? Zasto je dat coveku trogodisnji ugovor? Ja to ne razumem. Coveku koji godinu dana nije pipnuo loptu das trogodisnji ugovor...Pokusas da vratis Luku Milivojevica,da dovedes na levog beka Filipa Mladenovica,pokusas da vratis Radonjica i mora se ubosti napadac tipa Hugo Vieira ili Boaci iz prvog mandata
D

Delija011

pre oko 1 godinu

Meni nije jasno sledece: Ako su se u proslosti mogli dovoditi napadaci "na brzinu", zasto se to ne uradi i ovaj put, pogotovo sto se radi o velikom potencijalu i malim sansama za promasaj?
E

Ehh

pre oko 1 godinu

Nama treba lukaku za sirotinju, a to je definitivno Frantzdy Pierrot Lw:KATAI st:PIERROT RW:BUKARI AM:Luka Ilić /Mirko Ivanić Cdm:Edmund Addo CM:Kings Kangwa Lb:Irakli/Rodic CB:Dragovic Cb:ERAKOVIĆ Rb:Vigo. I NAJKRITICNIJA POZICIJA GK:vladan kovacevic!
R

RikiLESK

pre oko 1 godinu

Da, bukvalno sam zaboravio na tog Pierrot, oduvao je eraka i dragovića ko sline, bilo bi lepo da dodje.
L

LisacBg

pre oko 1 godinu

Taj Pierrot je životinja, 194cm i 94 kg, kad se zatrči padaju momci ko od šale
R

Realista45

pre oko 1 godinu

Realno dovesti tog Pierrota ili vratiti Ohija
R

RikiLesk

pre oko 1 godinu

Čemu minusi poznavaoci fudbala, je l ovog Pešić botuje hahah ;D
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Olajinka je levo krilo. Druga Katu u peMziju.
f

forzzazvezda

pre oko 1 godinu

Pierrot samo 6golova on ništa nije doneo Makabiju u prventsvu ako je nas razbio ne mora da znači da tako igra u kontiunitetu.Šporar 3x bolji špic iz Panate
f

forzzazvezda

pre oko 1 godinu

Druže zaboravio si Petera Olyiniku najbolje pojačanje Zvezde
A

Ahahahah

pre oko 1 godinu

300 hiljada evra plata. Pa Gobeljić ima više ahahahah.
N

News

pre oko 1 godinu

Kulibali je Zvezdu kostao 1.5 miliona evra. Falko ima ugovor sa Zvezdom na jos godinu a pisali su na Zvezdinom Ig i svim portalima da je Zvezda raskinula ugovor sa njim.
f

forzzazvezda

pre oko 1 godinu

Bojan Miovski iz Aberdina odličan špic ima 23god Makedonac 15golova za Aberdin ove godine u Škotskoj
k

kanga8

pre oko 1 godinu

Kakav Miovski iz Aberdina.. pa tamo su isto dobro igrali prosecni igraci iz superlige plus njegov agent nije na poslovno na glasu... treba nam neko potvrdjeniji i iz bolje lige
G

GostDragab

pre oko 1 godinu

Ma kakav makedonac, on je rakonjac 2,treba dovesti Frantzdy Pierrot ili ovog Krasso, ma da čak i PRIJOVIĆ može
V

Vidicpresidente

pre oko 1 godinu

Koji su prosecni Srpski igraci igrali u Skotskoj ligi, i sta to znaci da je agent na losom glasu? Ako je dobar igrac?
@

@Vidicpresidente

pre oko 1 godinu

@vidicpresidente Igrali mali djokovic koji je u srbiji igrao za macvu maksimum, kao i nikola vujadinovic koji je max rang cukarickog i jos krilo jedno, 1994 godiste, ne secam se imena tipa david mladenovic... a u srbiji igrao za male klubove... A agent je vodio sve neke krseve, uvaLjivao igracr a niko nije igrao nigde
V

Vidicpresidente

pre oko 1 godinu

@kanga8, druze po tvojoj logici i Pele i Bekenbauer su krsevi, zato sto su igrali u NY Cosmos, Vujadinovic je igrao u Skotskoj pa je odatle sve sledece korake pravio i igrao u La Liga, sto znaci da je napredovao posle te lige. Ja za agenta njegovog imam sasvim drugacije informacije, a naterao si me da trazim za Djokovica, ja ne znam o kom pricas, jedino mozda pricas o Colovicu, koji trenutno igra u u Radnickom, a igrao je inace u Irskoj ligi, klub Dundalk, al dobro, to ima veze sa tvojom logikom. Inace, Aberdeen je osvojio Super Cup Evrope, pobedio Real Madrid, i osvojio UEFA Cup, a trener niko drugi no Sir Alex Ferguson. Definitivno je ovaj internet cudo, posto svako moze da pise sta misli. Inace, do Brexita, igraci sa ovih prostora nisu mogli da potpisuju u Skotskoj, tako da ti druze blage veze nemas. A sto se tice tog Davida "Milinkovica", decko igrao u Championshipu, a ti kazes da ne moze u Macvi da igra. Vidi ako moze po tvojoj zelji neko Mbpea da dovede mozda. Mislim da je to pravi za nas klub
V

Vidicpresidente

pre oko 1 godinu

@kanga8, druze po tvojoj logici i Pele i Bekenbauer su krsevi, zato sto su igrali u NY Cosmos, Vujadinovic je igrao u Skotskoj pa je odatle sve sledece korake pravio i igrao u La Liga, sto znaci da je napredovao posle te lige. Ja za agenta njegovog imam sasvim drugacije informacije, a naterao si me da trazim za Djokovica, ja ne znam o kom pricas, jedino mozda pricas o Colovicu, koji trenutno igra u u Radnickom, a igrao je inace u Irskoj ligi, klub Dundalk, al dobro, to ima veze sa tvojom logikom. Inace, Aberdeen je osvojio Super Cup Evrope, pobedio Real Madrid, i osvojio UEFA Cup, a trener niko drugi no Sir Alex Ferguson. Definitivno je ovaj internet cudo, posto svako moze da pise sta misli. Inace, do Brexita, igraci sa ovih prostora nisu mogli da potpisuju u Skotskoj, tako da ti druze blage veze nemas. A sto se tice tog Davida, on se preziva Milinkovic, i igrao ti je u Heartsu, a nakon toga u Championshipu, sto je jako visok nivo i jako teska liga, a predhono igrao u raspaloj Seria A, to ti je nesto otprilike Macvin nivo, ili Buducnost Vujic Voda.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Prvo ne znam da li je nama potreban igrač iz Francuske druge lige, Iz ekipe koja se bori za opstanak. Istina da je dao neke golove, dosta golova je dao iz penala. Ta cifra koju Izraelci nude kao platu, Zvezda može mnogo više da mu ponudi platu, plus izazov zvani LŠ. Više ne znam šta da mislim. Ali ono što je očigledno da mi posle dve LŠ i tri proleća u LE ne možemo da dovodimo ozbiljne igrače dostojne igranja u LŠ. E to je neverovatno. Ako neko misli da će Ojalnika, Stamenić, i eventualno ovaj Kraso da prave razliku protiv onih Ala i Aždaja u LŠ, taj nije normalan. To su igrači za LE. Naravno da mi nemamo para za pojačanja dostojna LŠ, a zašto nemamo para posle šest godina Evrope, to svi trebaju da se zapitaju. I da se zapitaju zašto godinama stagniramo, ne napredujemo igračkim kvalitetom, a bezbroj puta smo čuli od Doktora Arizone kao svake sezone podižemo lestvicu kod dovodjenja kvalitetnih igrača.
N

Niko ni

pre oko 1 godinu

Ni ne očekuje od bilo kog igrača, da pravi razliku u LŠ, učestvuješ da uzmeš neku kintu, i nadaš se tom trećem mestu. Ako bude neki protivnik sličnih kvaliteta, eto to očekuju realni navijači Crvene Zvezde.
f

forzzazvezda

pre oko 1 godinu

Makedonac Bojan Miovski odlican igrac 15gola do sada u Škotski Aberdin i standardni reprezentativac to treba da se pojuri a ne igraci iz 2lige
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Niko ni. Uzeo je on kintu, više puta, mnogo puta, uzeo je i previše. Ajde da sada malo ta kinta ostane u Zvezdi. A ta priča samo da Zvezda igra LŠ pa šta bude, to je klasična priča Luzera. Poenta priče a mnogi to ne shvataju, ZVEZDA NIJE IGRAČKI NAPREDOVALA ZA OVIH 6 GODINA EVROPE, a morala je jer su za to vreme ozbiljne pare ušle u klub, a te pare su bačene na brdo promašenih skupih igrača, i bačene su u privatne džepove. E ZBOG TOGA NISMO NAPREDOVALI NEGO STAGNIRAMO. Mali naivni dečače.
С

Сотир Ђубре

pre oko 1 godinu

Да "праве разлику" у односу на кога? Ништа не фали Олајинки и Стаменићу, кад већ не можемо да доведемо Комана и Вератија. Ако не будемо канта за напуцавање то би био значајан успех.
@

@Don vito...

pre oko 1 godinu

Nisam mali, skoro 2 metra, nisam dečak 42 god. A ti samo nastavi da ložiš ljude ovde, i maštaj o nekim ekstra pojačanjima. Naš max. su igrači poput Olajinke i pomirite se sa tim.
L

Luja

pre oko 1 godinu

I Gobelja ima više od ovog.
T

Tubeki

pre oko 1 godinu

Pa to je najmanja plata u Czv
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Koga god da jurimo tu posebno omanemo... kao da nema zanimljivoh napadaca po svetu. Nekada je mozda bolje dati 3x vise za proverenog pa i neka je na godinu ugovor (ako igrac dolazi slobodan) nego ovi sto bljesnu jedne sezone odvale cifre i dodje novi silja...
x

xnxx

pre oko 1 godinu

300k + bonusi, pa tolko u zvezdi na platnom spisku ima van la para
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Mi mu mozemo dati i 500 soma bez problema,pa 300 je imao onaj muceni Kulibali
M

Mop

pre oko 1 godinu

Što je još gore on je 600k. Gde je taj sad?
m

moze

pre oko 1 godinu

njima kraso , nama Frantzdy Pierrot
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ma naravno. Mi bre ni babu u štakama ne možemo dovesti da nam igra centarfora trenutno.