Komentari na vest

Makedonci razmatraju Vladana Milojevića za novog selektora

g

gott

pre 10 meseci

Ako ovaj Bahar naš nasušni ovako nastavi za sve pre njega u nasem fudbalu mozemo reci da su boranija bili.
L

Lalo

pre 10 meseci

Mozda je njegov fudbal bio ruzan, ali su tu bili rezultati, i to kakvi rezultati. Liga Evrope i Liga šampiona dva puta uzastopno i to sa ekipom koja je napravljena s konca i konopca. Znao se red u njegovom timu, i kad je potrebno ceo tim je igrao vojnicki disciplinovano. Ovakvom coveku je mesto u nasoj reprezentaciji, jer razume srpskog igraca i njegove boljke, i zna kako da ukroti.
B

Boogy

pre 10 meseci

Ovim sastavom je Milojević pobedio Liverpul. Kvalifikovali se u LŠ bez Marina. . Borjan – Stojković (od 58. Gobeljić), Savić, Degenek, Rodić – Jovančić, Krstičić (od 73. Jovičić) – Srnić, Ben, Marin (od 65. Čaušić) – Pavkov. Klupa: Popović, Jovičić, Babić, Stojiljković, Čaušić, Simić i Gobeljić. Dajte Milojeviću ovaj sastav Zvezde pa ćete videti šta je trener.
m

milos29

pre 10 meseci

On zna da igra na rezultat, možda ne prelep fudbal ali rezultati su tu, ukoliko ima iole neki normalan igrački kadar.
H

Hames

pre 10 meseci

Ja mislim da je zabluda sto ga neki smatraju defanzivnim trenerom, pa kako igrati protiv duplo jaceg protivnika nego defanzivno, uostalom mislim da njegove ekipe imaju visok procenat iskoriscenih sansi. Ozbiljan trener u svakom slucaju
I

Immobile

pre 10 meseci

Milojević bolji trener od Piksija,hteo to neko da prizna ili ne. CV mu je jači,jači su mu rezultati. Po svim parametrima kvalitetniji trener.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Nisu realni dobili najtezu mogucu grupu iz sesir 1,2 Engleska,Italija iz sesir 3 Ukraina za prosli euro su imali super grupu od ozbiljnih reprezentacija samo Nemacka i konkurenti za 2 mesto I'm bili Jermenija I Rumunija

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Iskreno i severna makedonija mu je prevelik zalogaj! Neki Velez Mostar ili saudijski drugoligas prava mera za ovu trenersku prevaru!
F

Filip9922

pre 10 meseci

Ovo bi bilo zanimljivo, sigurno bi bili jači sa Milojem. Možda bi čak i od nas bili bolji…
?

???

pre 10 meseci

Miloje je trener

Kalčopolista®

pre 10 meseci

@??? velez mostar to najbolje zna! Trenercina!
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

da su nasi bili pametni i da su doveli Milojevica u repku a ne onog Piksija sa 0 osvojenih titula kao trener.Kao igrac za Piksija svaka cast ali Milojevic je sa Zvezdom uradio nesto sto Piksi sigurno ne bi mogao.Dok je bio u upravi Zvezde osladio se i zapalio put Japana sa 20 kusur miliona € na racunu a Zvezdu ostavio u dugovima.
B

Bob Rock

pre 10 meseci

Sra je "repka"? Objasni nam.
T

TAKOO JEEE

pre 10 meseci

Ako zeli Miloje rezultat sa licne strane onda ce otici bezveze samo da uknjizi to da je bio selektor neke reprezentacije...A ako gleda finansijsku stranu onda je to u redu...Biti selektor neke reprezentacije koja nema pravi kvalitet je samo epizoda...Lako je biti selektor reprezentacija koje uvek pretenduju na polufinala i finala...Neka Miloje ode na mesto selektora Francuske a Desanp neka dodje na mesto selektora Makedonije pa bi rezultati potvrdili sve ovo sto pisem...Mnogi se nece sloziti, ali ipak smatram da he bolje da oatane u klupskom fudbalu za sad...Da je selektor Srbije bila bi bolja prica i za Srbiju i za njega...Ipak Srbija bez obzira na losije rezultate koje postize u seniorskom fudbalu ima kvaliteta itekako...Islo sa Piksijem do mundijala i onda veliki pad na samom svetskom prvenstvu i kasnije u kvalifikacijama gde smo uzeli 7 bodova ali protiv solidnih protivnika i sa ne bas kvalitetnom igrom...Jos da pridodamo mucenje sa Jordanom i sve je objasnjeno...
Ј

Јосиф

pre 10 meseci

Милоје наравно! Какав Седлоски, цепаница као играч, нула као тренер!
V

Višković Sport Klub

pre 10 meseci

Miloje umesto Piksija!
k

kr

pre 10 meseci

ti si lud
@

@kr

pre 10 meseci

Bolje Miloje nego Piksi.
1

11253

pre 10 meseci

Pametni ljudi.
И

И

pre 10 meseci

Ovo bi im bio top potez. Zna da vodi slabije ekipe, nije neki da napravi igru, ali zna da igra na rezultat, to je veoma važno za selektora.