Engolo Kante (©Reuters)
Engolo Kante (©Reuters)

Malo lepih vesti za Čelsi: Kante se uskoro vraća na teren i potpisuje novi ugovor

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.02.23. | 18:27

Francuski vezista posle dužeg vremena danas odradio zagrevanje sa ostatkom tima

Lepa vest u tmurnim danima za navijače Čelsija: Engolo Kante se uskoro vraća na teren i potpisuje novi ugovor!

Teška sezona je iza francuskog veziste, ne samo na timskom, već i na ličnom planu pošto je od sredine avgusta van terena, ali se košmarnom periodu nazire kraj. Kante je ovog utorka zajedno sa saigračima odradio zagrevanje, a uskoro bi trebalo da se pridruži i timskim treninzima, baš kao što bi trebalo da stavi paraf na novi ugovor sa londonskim klubom.

Izabrane vesti

Podsetimo, saradnja 31-godišnjeg Francuza sa Čelsijem ističe na kraju sezone, a brojni klubovi – među njima Barselona i Pari Sen Žermen – nameravali su da iskoriste priliku i dovedu Svetskog prvaka iz 2018. godine u svoje redove. Ipak, teško da će im se plan ostvariti pošto bi prema pisanju pouzdanog Telegrafa višemesečni pregovori oko produžetka ugovora trebalo da urode plodom.

Pomenuti izvor ne navodi na koliko sezona bi sezona bila oročena saradnja, ali ističe kako je francuski vezista naviknut na život u Londonu te da je voljan da ostane u klubu sa kojim je osvojio sve trofeje osim Liga kupa.

Kante je ove sezone odigrao samo dve utakmice, obe u Premijer ligi, a na Stamford Bridžu se nadaju da će Francuz početkom marta moći da se stavi na raspolaganje Grejamu Poteru koji još nije imao priliku da se uveri u njegove kvalitete.

Francuz je u Čelsi stigao pre nešto više od šest i po godina iz Lestera za 35.800.000 evra i za londonski klub odigrao 262 utakmice.


tagovi

Ngolo KanteČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara