Komentari na vest

Mančester Junajted doveo golmana! Ko odlazi: De Hea ili Henderson?

j

jbg

pre gotovo 3 godine

Samo sto je Henderson stvarno dobar golman, mlad je moze jos mnogo da napreduje, ali je slican kao DDG dobri refleksi, dobro pozicioniranje, dobro brani nogama. Hnederson ima prednosti sto vise istrcava cisti neke lopte i bolji je na penalima i to sto je mnogo mladji. DDG je kao da se zasitio i vise mi se cini da je sve to zato sto nije ostvario transfer u Real a ne zbog onog Ronaldovog suta, prosto smena treba da dodje a ja verujem da je Henderson pravi za to, cak verujem da je Henderson branio mi bi uzeli trofej Das Davida Atletiku i pare i dovedes Gimeneza i resio si odbranu, das Lingarda West Hamu i pare dovedes Rica i resio si vezni red, isprodajes jos neke igrace koji ti nisu potrebni Jonas, Matic, Fred skupis pare za Sanca i resio si tim Henderson-Show-Megvajer-Gimenez-Bisaka-Rica-Porba/Beek-Bruno-Sanco-Raford-Cavani/Grinvud i ostaje ti i dobra klupa Skot, Baji, Teles, Marsial, Dalot, Dialo, klinci...
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Bas ce da ide u Romu...pa nije tolko propao ...nije Joe Hart.
B

Bel

pre gotovo 3 godine

De Hea brat da je u publika pocela sutirati on narednih 20 nebi odbranio.Ali postoji jedno ali ko god bar malo zna De Heu zna da dečko blage veze nema sa penalima što ne menja cinjenicu da je ovako top klasa golman,nažalost to jedino trener ne zna apsolutno svako ko malo prati UTD zna da je Henderson bolji penaldzija od De Hea ne i Ole i ko je sad tu kriv?
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Kakav crni De Hea. Henderson je tata za njega.
O

Ombucman

pre gotovo 3 godine

Ovo je kupovina zbog registracija. Ovaj covek je ponikao u MU i može da se registruje i kao Home Grown za klub i kao Home Grown za naciju.
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

GGMU
B

Barranjaccccccccccccc

pre gotovo 3 godine

DDG vec duze vremena ima problema sa samopouzdanjem, I Ako je bilo imalo sumnje ko odlazi a ko ostaje to see razbistrilo posle finala liga Europe.
D

Djavo95

pre gotovo 3 godine

Odlaze Romero i Grant..a Heaton kao treci golman...
G

Gost10

pre gotovo 3 godine

Nije mi dobro samo kad procitam: "Solser skovao plan".....
F

FM

pre gotovo 3 godine

Ipak je Henderson puno mladji, dete kluba, a pride i Englez. Mislim da tu nema dileme. De Heino vreme je proslo.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Vece sanse ima drzavni projekat da ga dovede sa taticom vuletom nego roma, ima da se proda kilo ovde kilo onde i pokrice se platica, sve je lako kad placa tatica.
H

Hazard

pre gotovo 3 godine

De Hea nakon odlaska Fergija one 3/4 god je bio ubedljivo najbolji igrac Junajteda verovatno i golman u Evropi, ali covek deluje kao da mu je zenit prosao sto je cudno obzirom da lik ima svega 30.god morao bi jos 5.god minimum da brani na visokom nivou, vidim ga u PSG.
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Zasitio se. Stvarno je bio najbolji ovih par godina kada nisu ni na sta licili , bez trofeja. Najbolje za sve da ga puste.. On je golman za top 5 klubova. i po primanjima izmedju ostalog.
G

Gost88

pre gotovo 3 godine

Ko odlazi? Recimo ovako... Henderson sigurno ostaje. xD
S

Snowman

pre gotovo 3 godine

De Hea nije isti golman od onog kiksa na SP 2018 nakon suta Ronalada, od tog trenutka ucestaki kiksovi bukvalno moze da mu se napravi kompilacija od TOP 20 u poslednje 3.godine, normalno sad kod Solsera radi sujeta posto je luzer koji ne moze torfej da uzme, sad ce da se osveti De Hei.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Odavno je Henderson preuzeo mesto 1. golmana. Posle finala le je jos jasnije. Samo je pitanje ko ce preuzeti na sebe ogromnu platu de hee