Komentari na vest

Mandarić: Svuda sam napravio nešto, hoću da doprinesem i tamo gde sam odrastao

G

Gospodin ja

pre oko 1 mesec

Odakle je otišao više niko ne postoji
J

Jedinstveni Milan

pre oko 1 mesec

Mandaric Je jedna najveca srpska legenda. Takvi ljudi Su pravi borci. Ustase Mu Sve pobili, komunisti Mu nisu Dali da prosperira. Pa otiso za ameriku. Tamo je covek Sve dostigo. On je davao savete Steve Jobs i takvim ljudima. Zaista legenda
M

Mnr1

pre oko 1 mesec

Svaka cast Mandaricu samo da znas ima jedna zackoljica tu, nije donet zakon o privatizaciji u sportu ili se to odnosi samo na 2 kluba gde moze najvise da se krade?
Д

Драган Јове Торбица

pre oko 1 mesec

мој зема....

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Bilo bi dobro da uradi nesto dobro sa Vojvodinom, da konacno imamo malo kvalitetniji ligu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Odlicna stvar za Vojvodinu ali sad navijaci Vojvodine moraju da JAVNO,GLASNO,JASNO stanu uz gospodina Milana Mandarica posto je ovo ipak Srbija i da zaprete Zbiljicu i ostalim funkcionerima Vojvodine.Vojvodina je VELIKI KLUB SA TRADICIJOM NISTA MANJE OD DRZAVNIH PROJEKATA PARTIZANA I ZVEZDE i ne sme i ne smeju njeni navijaci da dozvole da funkcioneri Vojvodine sabotiraju Mandarica,Vojvodinu kao klub i STO JE JOS VAZNIJE SAME NAVIJACE i grad Novi Sad.Tim javnim izlaganjem bi i gospodin Mandaric video da navijaci Vojvodine imaju potpuno poverenje u njega,dobio bi vetar u ledja i sigurno bi od Vojvodine napravio tim za titulu isped dva blizanca MILJENIKA I LJUBIMACA DRZAVE.Takodje da od Vojvodine napravi ekipu za osvajanje Lige Evrope makar.Ako im se posreci moze i cetrtfinale Lige Sampiona i da Vojvodina maksimalno digne lestvicu.Slaninari i Novi Sad to zasluzuju.Jos nesto gospodo Slaninari odnosno navijaci Vojvodine treba izvrsiti JAVNO,GLASNO I JASNO PRITISAK NA DRZAVU I DA VOJVODINA SKLOPI SA GAZPROMOM UNOSAN UGOVOR DA GAZPROM ULAZE OZBILJNA NOVCANA SREDSTVA KAO STO RADI SA JEDNIM OD DVA DRZAVNA CEDA CRVENU ZVEZDU.Rusi ako su nam tolika braca kao sto pricaju ulagace u Vojvodinu bez pogovora.Treba da ulazu i u Radnicki iz Nisa,Radnicki iz Kragujevca,Tsc iz Backe Topole,Mladost iz Lucana,Napredak iz Krusevca,Spartak iz Subotice,Cukaricki,Javor iz Ivanjice,Vozdovac,Novi Pazar,Imt Novi Beograd,Zeleznicar iz Panceva.Radnik iz Surdulice.Sportski pozdrav.
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Slazem se za ostale iz uprave ali brt mili pa Zbiljic je najzasluzniji za dovodjenje Mandarica. Ja sam malo, al samo malo spustio loptu prema Zbiljicu jer mi je receno (Pitanje dal je istina al ajde, videce se kasnije) da Zbiljic maltene zonglira izmedju 3 mafijaske struje u klubu. Jedna od njih zeli da vrati Lalata nadrogiranog onda mozes misliti koliko dobro zele Vosi. Pa onda muljanje sa omladincima od strane direktora omladinske skole, pa onda Maradona i igraci na kojima uzima procenat. Zbiljic je iz najbolje namere napravio nekoliko ozbiljnih gresaka. Po meni otkaz svim diroktorima treba da je br jedan na dnevnom redu. Kuntic umesto MJ, Neki novi Milan Kosanovic umesto Grujica itd...
t

tandara mandara

pre oko 1 mesec

rokaj inflaciju
L

Lazaros

pre oko 1 mesec

Супер што је ушао у Вошу, надам се да ће Воша бити боља у свим фудбалским сегментима!! Само ме занима како ће регулисати Законски његов улазак у Вошу, што се тиче улагања!! ТСЦ, Чука, али могла би да више уложе Партизан Звезда Још један клуб кад би био здрав, лига би нам била одлична, али под условом да се смањи број тимова у првој лиги!! Наравно услов за улазак је под обавезно сређивање терена, јер 70% њих су катастрофа!!!
B

Bane1989Ns

pre oko 1 mesec

Mandaric predsednik Vojvodine a Mamic podpredsednik pa kidali bi
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Ako preuzme Vošu, moraće da se postara da Sudijska organizacija FSS, postane profesionalna, bez upliva raznih Santrača i Šegrta i sudija sa problemima sa vidom (istinom)! Ako bi se to desilo, onda Zvezda i Partizan ne bi na svakoj utakmici imali po barem jedan penal i isključenje protivničkih igrača. Ako bi Mandara ušao u srpski fudbal to mora da mu bude jedan od prioriteta, inače džaba je krečio. Za neupućene navijam za Zvezdu, ali i za pravednost!
@

@

pre oko 1 mesec

Pricas o nepostojecim penalima i crvenim kartonima i onda stavljas cz i pfc u istu recenicu?
Н

НС ДУНАВ

pre oko 1 mesec

Да је којим случајем Мандатић дошао у партизан,а погитови у звезду,обавило бисе на велика звона у ТВ дневнику са све хвалоспевима ,а ови навијачи бг близанаца уместо заједљивих коментара ,ковали би га у звезде,али човек је дошао где му је срце , а не где су криминалци.
U

Uvvuvffgh

pre oko 1 mesec

Mandatić Mandara, naš brat!
C

Chiske divi

pre oko 1 mesec

Čim vidim Mandaru, asocijacija cojones, al o'ma! I kažeš Henri igro a tamo Moša!
H

Hhggb

pre oko 1 mesec

Znas ko je još rođen-svi Gospićani!Brat Mandara
J

Jjhhh

pre oko 1 mesec

Rođen u Lici!Rođen u Pizi!
П

Паун

pre oko 1 mesec

На помињање његовог имена у Енглческој се пале црвене лампице а у Словенији се затварају гранични прелаз. Ово је да се мало порадују ови пола-пола..
A

Afro team

pre oko 1 mesec

??? Sta si ti sad napisao buraz?
G

Gospodin ja

pre oko 1 mesec

Baš to. Svi zatvoreni
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Kada bi došao u Vojvodinu, sigurno bi mogao da pomogne svojim iskustvom iz inostranstva, ali treba i da uloži ozbilju lovu a ne samo da bi došao jer mu je to želja. Sa druge strane čovek ima blizu 90 godina i pitanje je koliko bi on mogao da bude aktivan ako bi došao.
N

Ne mora da

pre oko 1 mesec

bude aktivan,samo nek da keš!
P

Peki30

pre oko 1 mesec

Samo da ne bude tandara-mandara :-) ako je Džaja, što rekao Bata Đora u top formi s operisanim kukom, onda je Mandara u životnoj formi, nikad mlađi i bolji
S

Stari navijač Voše

pre oko 1 mesec

Milan Mandarić, odlično, ali samo kao vlasnik i predsednik našeg voljenog kluba.
B

Bzvzuhu j

pre oko 1 mesec

Šta da kupi brat Mandara? Karađorđa?
H

H hbu

pre oko 1 mesec

Izgleds izabro' devetku!
Y

Yika

pre oko 1 mesec

Gde god je radio, kupi klub malo ga postavi na noge i prodaja, bas me zanima sta ce uraditi sa Vojvodinom koja nije privatni klub. Ovaj nedaje svoje pare ako ne moze da ih povrati
y

yika laze

pre oko 1 mesec

Koji klub je postavio na noge??? :)))) mandaricu ti li si? sve sto je dotakao je u bankrotu ili po drugim ligama
М

Мандиго

pre oko 1 mesec

Лестер освојио титулу после његове продаје
G

Grobar....

pre oko 1 mesec

Steta sto nije doso pre 15g nego sad kad mu jedna noga u grobu..
i

igor978

pre oko 1 mesec

E moj Mandariću, predugo si ti živeo na Zapadu da bi mogao bilo šta veliko da uradiš ovde u ovom blatu. Ne može se napraviti uspeh u realnom (privatnom) sektoru sa čovekom koji dobija unapred dogovorene tendere i izvlači ogroman keš iz EPS za potrebe vladajuće garniture, a koji je na čelu FKV…Kada imaš jedan klub u Srbiji u koji samo Gazprom sipa 6-8 miliona EUR godišnje po političkoj odluci (za one koji će reći da Gazprom ulaže u najbolje, podsetiću da je Gazprom doveden kada Zvezda nije mogla da prođe ni jedne kvalifikacije za Evropu), uz ostalu logističku pomoć države u novcu i ko zna sve čemu (pasoši se dele strancima ko od šale), tu ne postoji zdrava konkurencija, a bez nje nema kvaliteta niti uspeha. Ovde mozak prosečnog Srbina funkcioniše tako da konkurenciju osakatiš da hi ti bio prvi, ovde se ide na to da druge sprečiš da se takmiče ili ih likitiraš da bi ti bio prvi. Zato nam omladinci primaju po 10 komada od Engleza i ne mogu da pobede ni Luksemburg.
H

Hvzvz

pre oko 1 mesec

De, ti meni nešto pošteno reci.Jel Mirota samo pruzio ruku ili je i stisnuo? Razlika je jbg...
b

budzet

pre oko 1 mesec

Gasprom nije drzavna firma,pa mogu da sipaju gde hoce,ali nebi smeli,eps,mts,posta,namenska industrija.....
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Ovde mozak prosecnog Grobara funkcionise tako da misli da su svi protiv njega, i da njima neko nesto ne daje, da drugi namestaju, da se za druge navlaci, a sve zato sto se tako radilo kad je Tole bio tu, a i dalje se radi, pa je sad paranoja da se neko drugi bavi time. Ne brini se Grobare moj, nije tako. Isto tako, prosecni Grobar primi i prihvati milion lazi, a onda ih plasira dalje kao istinu, kao sto je na primer ta o Gaspromu. Zvezda je pocela od milion-dva, i to je islo postepeno navise, dok prosle sezone nije doslo do 5 miliona, koliko je i sada. Dakle ne ni 6, a tek ne 9, vec samo 5. I to drzava nema nista sa time, jer je Gasprom ruska a ne srpska firma. Iste pare i vi dobijate od Zidjina kao sto smo mi od Gasproma pre dve godine, pa sta uradiste sa njima? Poenta je, nemojte da projektujete i lazete, nije lepo.
P

Poshtar

pre oko 1 mesec

Samo jedna zamerka.Zvezda je brend!Zato je Gasprom uleteo,a ne zbog kvalifikacija ili direktnih ulazaka u LŠ!
Х

Х Х

pre oko 1 mesec

Гаспром је тада добио да буде спонзор, у највећем клубу на Балкану, са највише навијача у Источној Европи, ако не рачунамо Турке, за 1.5 милиона евра.
A

Archie

pre oko 1 mesec

Auu koliko kompleksaša blizanaca u komentarima. Valjda ih boli što niko ko je pošten i ima neuprljano ime u svetu biznisa ne želi ništa da ima sa njima, nego sa gospodskom Vojvodinom. Došao kao klinac u Novi Sad, bežao iz škole da bi gledao Vojvodinu. Mnogi koji su došli u Novi Sad mogli bi da se ugledaju na Milana kako se poštuje i voli grad i njegov simbol i sportski brend star 110 godina, a bogami mogli bi i mnogi ''stari'' Novosađani takođe.
i

imegostasamosta

pre oko 1 mesec

Gde je napravio nesto ? Svaki klub posle njega je u stecaju...
U

Uvzvuvz

pre oko 1 mesec

Šta da beže s posla i iz škole?!E, Mandara našo' botove u pm.
T

Tako

pre oko 1 mesec

Je mangupi sa interneta, ne valja Mandarić, čovek čitav život radi sa ozbiljnim ljudima, napravio pare, vodio toliko klubova. Ali zato valjaju ovi naši prevaranti, koji samo gledaju da neki evrić strpaju u džep. Bože dragi kakvih ovde glava ima. Ja kao teški cigan se radujem, zato što je poenta da što više bude jakih klubova, da se više klubova bori za titulu, da prvenstvo bude zanimljivo, itd. Da Zvezda i Partizan, dobro oznoje dresove da bi pobedili. Pozdrav.
"

"tako

pre oko 1 mesec

Sto ne navedes te silne uspehe, Portsmut ga gleda kao personu non gratu, od stabilnog prvoligasa stropostao je klub u 3 ligu, Maribor uzeo i ostavio ga pred bankrotom. Znas kolko nam se je+e i koliko smo ljubomorni sto vam ovaj dolazi.
П

Паун

pre oko 1 mesec

@тако Ал' си се налупетао глупости, свака ти част. Дечко, он је васкрсао Портсмут, па продао оном Русу (заборавио сам му име, али има текст овде на порталу) који га је финансијски упропастио . Друго, купио је Олимпију из Љубљане, не Марибор. Тако да, пре него што кренеш да се бламираш, информиши се.
B

Buuvzvztfgv

pre oko 1 mesec

I Mandara konkurencija? Zbiljić i Bajatović? Idi pecaj!
N

Najnovije

pre oko 1 mesec

Iz Vojvodine. Na skupštini će svi podići obe ruke i noge za dolazak Mandarića. I ne samo to svi će morati da ga slušaju kako se pravi uspeh. Sigurno neće trpeti lezileboviće kad ulaže svoje pare već samo stručne i radne. Vojvodinaši su čekali i dočekali sa dođe Vojvodinaš u duši i to onaj koji ima sredstva znanje i iskustvo da vrati zlatni sjaj Vojvodini i ovde i u Evropi
J

Jdjej

pre oko 1 mesec

Njima se sve diže na brata Mandaru!
Z

Zzzz

pre oko 1 mesec

Kaže se Vojvodjani smaraču Ma koliko ti ponavljao "Vojvodinaši"
M

Mandarina

pre oko 1 mesec

Ovaj gde god da je bio niko dinara nije video,tako da Vojvodini želim da ih ovaj zaobiđe!
D

Djjdjsb

pre oko 1 mesec

Ćuti igra devetku!
J

Jsjsjs

pre oko 1 mesec

S dinarima ne,radi brat Mandara.
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Pozitivno je za nas fudbal da dolaze ljudi sa ozbilinim kapitalom.Negativno je sto ce brze da ode nego sto je dosao.Hijene ga docekaju,hijene ga ispracaju.
J

Jsjshwvwvvw

pre oko 1 mesec

Mandara došo u Zoo
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Tako nekako..Razne zverke se tu motaju
P

Pee

pre oko 1 mesec

Negde sam procitao da je rodjen u Gospicu Lika !!!
J

Jsjsjsu

pre oko 1 mesec

Previše čitaš
J

Jeste

pre oko 1 mesec

Rođen je u Gospiću, tu blizu Tesle. I ne samo on nego mnogi, eto tu blizu je rođen i Slavko Štimac.
N

Nanas

pre oko 1 mesec

@jspju zasto coveku kazes da previse cita ??? Za razliku od tebe,covek je dobro informisan, ili ces nam ti ,kad si vec toliko nacitan stvoriti novu biografiju i reci da nije covek rodjen u Lici ?????
D

DjoleRX

pre oko 1 mesec

Selo 12 km od Gospića, danas skoro pusto.
G

Gost007

pre oko 1 mesec

Pazi navijaca Blizanaca sto komentarisu i troluju..sta ste se uprpali..boji te se da Vojvodina ne prekine vasu dominaciju..drzavni projekti😂😂
J

Jsnsnhe

pre oko 1 mesec

To Mandara brateeee! Sad Ribarac, helanke, dres i i fotkanje!Dobro došo i da im zabiješ!
B

Buvuvz

pre oko 1 mesec

Prvi transfer Mandare! Moša pružio ruku!
Х

Х Х

pre oko 1 mesec

Војводина узела задњу титулу 1989, а Звезда последњу Лигу Шампиона 1991. Баш смо се уплашили :)
v

vare

pre oko 1 mesec

Beži Mandariću ometlaće te ovi sve što si zaradio
J

Jdjdjdjd

pre oko 1 mesec

Mandara brat pruzio ruku Miroti ovaj nije teo onaj izdo!
N

Navijac88

pre oko 1 mesec

Čini mi se da vas vecina nije dobro razumela on dolazi u Vosu i sta god bude biće to unutrasnja stvar kluba tako da vaša zabrinutost mislim na navijače blizanaca nije neophodna pošto mi znamo ko ste i kako razmišljate. Čovek je lepo rekao samo VOSA a sto se godina tiče ni Vucela ni Mijajlovic nisu pupoljci a sem toga on će biti podpredsednik i takvoj osobi su ingerencije ograničene stoga opušteno.
J

Jdjej

pre oko 1 mesec

Kako nisam razumeo, Mandara Tirketov buraz! Jel to?
S

Samo objektiva

pre oko 1 mesec

Kakva salva uvreda u komentarima. Lik ozbiljna glava , možda nešto i preokrene u Vosi. Svakako gore od ovoga teško da može da bude.
J

Jsjejwh

pre oko 1 mesec

Mandara? Kako ne bre idi ne razume svet nista!
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Biće zanimljivo videti kako će reagovati kada sazna da je Vojvodina filijala Srpskog Bajerna
J

Jsjsjwn

pre oko 1 mesec

Jel ovaj zvao Mirotu ili ?
a

ahlakdna

pre oko 1 mesec

Oskar je zvao Mirotu
J

Jbbubbbu

pre oko 1 mesec

Pa jel stiso ruku?
S

Sega89

pre oko 1 mesec

Ovaj će brže otići nego što je došao…
s

shell

pre oko 1 mesec

Poštovanje g. Mandarić. Kako ste se tako obogatili? Odakle vam toliki novac? Znam da ste vredno radili. I ja vredno radim od jutra do mraka, pa jedva spajam kraj s krajem. Često se desi da 3-4 dana pre plate nemam ni za kifle. Sportski pozdrav
1

1112

pre oko 1 mesec

Zato sto je sposoban.
н

нс бој

pre oko 1 mesec

То је зато што си неспособан,ал нема разлога да кривиш друге који су поштено направили нешто од свог живота. Мандарић је један од оснивача силицијумске долине и МЛС у САД. То је као да питаш Бил Гејтса одакле ти лова,прочитај нешто,погледај нешто сем задруге.
N

Niko1212

pre oko 1 mesec

guglaj pa ćeš videti, čovek se obogatio na računarskim komponentama u USA, posle toga je sve drugo pametno ulaganje pre svega u sport
X

Xao

pre oko 1 mesec

Živiš u zemlji "tradicionalnih vrednosti"
R

Raffa

pre oko 1 mesec

Ocigledno negde gresis,pre svega sto se vezujes za jedan posao i za jednu drzavu.Sa druge strane moras da se edukujes da bi pokrenuo bilo kakav privatan biznis(da znas u kom trenutku sta da pokrenes).Najbitnije od svega je rizik,a samim tim se vracamo na pocetak mog komentara.Ocigledno nikada nisi smeo da rizikujes vec si se zadovoljio tim poslom i sluzis se nasom cuvenom recenicom "cuti tu,dobro je moze da bude i gore".
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Covek je bio jedan od prvih u silikonskoj dolini koji je pravio komponente za sve i svasta. Postao je prijatelj posle sa Henrijem Kisindzerom (nobelovac jedan od zasluznih za kraj rata u Vjetnamu posto verujem da nemate pojma pa da napisem). Kupio je propale firme u americi i napravio boom... Proteran je iz Jugoslavije jer se zamerio Titu kada je krenuo da radi delove za automobile. Eto ukratko. Maltene covek je rizikovao na sva vrata konstantno. Treba imati kohones za tako nesto a i mozga...
@

@shell

pre oko 1 mesec

Poštovanje Shell, ucio sam skole. Sportski pozdrav.
S

Sudija

pre oko 1 mesec

Taj gospodin je nasledio kao mlad proizvodnju od oca, napravio vrlo jaku i uspesnu firmu, ali je zbog komunizma napustio sve i otisao u Ameriku gde su njegove vestine i sposobnosti takodje isplivale i opet je od nule stvorio jednu od najjacih firmi u Kaliforniji koja se bavila proizvodnjom kompjuterskih komponenti. Posle je prodao tu firmu i nastavio dalje da jaca i siri svoje biznise.
X

Xxxaja

pre oko 1 mesec

Sto čoveku nalupaste minuse ---- kad čovek lepo kaze. Cela nacija radi od jutra do mraka i nema za leba.
b

bakala

pre oko 1 mesec

GOSPODIN Mandaric je pravi poslovni covek, obogatio se u Americi na otvorenom trzistu, nije on od ovih lokalnih, novopecenih nazovi biznismena (lopina i krimosa najgorih, usko povezanih sa vlastima). Inace je covek stvarno ljudina! Kapa dole! Najbolje bi bilo da kupi Vojvodinu, jer pored SNS kadra i ostale bagre u srpskom fudbalu, samo ce mu zivce jesti! A znamo koliko je tesko raditi posteno u Srbiji, jer te satiru sa svih strana. Srecno Vojvodini!
V

Vojvodinas ja

pre oko 1 mesec

Pa ti si genijalac,hahaha ,pitaj Svajnija kako je smuvao Anu ili pitaj ili ljude iz NASE kako lete na mesec a ti ni u Tivat..
n

nick kerr

pre oko 1 mesec

Матор човек па не капира. Уложен рад не значи да је вредан. То што ти радиш а немаш пара значи да твој рад није много користан. Медицинске сестре раде више него лекари, а зарађују мање. Никад се ниси запитао зашто?
g

gonpi

pre oko 1 mesec

Evo ja cu ti odgovoriti druze. Ako nemas svoju ideju, osudjen si da ispunjujes tudje ideje. Mandara je ocigledno imao svoju ideju za razliku od tebe, mene,... Sportaki pozdrav!
P

Pfc

pre oko 1 mesec

Da nije ukrao u Americi? A sto se tice kifli, terala te majka da ucis skolu, mrzelo te. E sada radi za satnicu, za bolje I nisi.
R

RADI MOZGOM

pre oko 1 mesec

Evo su ovi sto me sramota da mu kazem da vozim auto 2 godine star jer me pred 20 ljudi na sred slave napadnu kako sam ja to stekao a oni nisu, s kim imam veze u vlasti i cijoj sam deci uzeo od usta? Najopasnija vrsta ljudi su kao ti, provereno. A to sto nemas za kiflu je tvoj problem, radis pogresan posao za pogresnu firmu, mozda zivis na pogresnom mestu. Ko hoce, zaradice. Radio sam i ja nekad za 22000 dinara ali sam za razliku od onog sa slave kad dodjem uvece kuci razmisljao sta da menjam i kad da menjam. Molim za objavu komentara, kolicina zavisti kod ljudi u Srbiji je odavno premasila svaki razum.
?

??

pre oko 1 mesec

Sta si ti hteo da kazes sa ovim komentarom? Koliko godina imas 19, 20? Moram ti reci da i dalje imas razmisljanje 10ogodisnjaka
S

Seoul

pre oko 1 mesec

Pa ko ti brani da se i ti obogatis ?
Z

Zarobni

pre oko 1 mesec

Prvo odes na Dedinje, pa na Vracar, pa na Dorcol, pa u BG na vodi i postavis tim ljudima isto pitanje.
J

Jdjejeb

pre oko 1 mesec

Ti pitas Mandaru brata odakle mu genge?! A Mirotu ne pitaš?
K

Knbgz

pre oko 1 mesec

I ti radiš od jutra do mraka al u podne-Internet, plus telefon- eto za 4 kifle..Više ti i ne treba..Sta ti pitaš kako se brat Mandara obogatio? Pa on igro sa Stanojem...Moša i Tirke
k

kojotski

pre oko 1 mesec

Sad kad se jave prekaljeni fudbalski radnici i Bata Đorina škola... Ne mož' to tako prika... Valjda se i Oskar nešto pita.
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Мандарић је пословао и био успешан у уређеним земљама САД,Белгији,Француској и Енглеској.Овде ће га мешетари израдити,оцрнити и отерати.
B

Brankoni84

pre oko 1 mesec

Tankard Mandara Broć.😘
M

Mmngggz

pre oko 1 mesec

Mandara brat, bežao iz škole! Eeej...zamisli...
B

Biznismen

pre oko 1 mesec

Svuda si nešto napraviu. Da Cirkus.
s

skeptik

pre oko 1 mesec

lopurda, taman ce se dobro slagati sa Markom Jovanovicem
s

sfa

pre oko 1 mesec

Ovaj menjao trenere svake nedelje
M

Milane

pre oko 1 mesec

Tako je govorio i kad je došao u Olimpiju. Deset godina mlađi.
2

2020200

pre oko 1 mesec

Vidim ovde nekima smetaju godine. I Berluskoni je sa 82 uzeo Moncu i postavio neke temelje. Evo više ga nema a Monca i dalje postoji kao stabilan italijanski superligaš u sredini tabele. U čemu je problem? Samo kod nas po shvatanju nekih čovek treba u 65 god da legne u krevet i čeka da umre. Inače voleo bih da vidim te klince koji to pišu u tim godinama, biće daj samo da odem po mleko u prodavnicu barem, da imam neku zanimaciju.
J

Jbuvjvuzg

pre oko 1 mesec

Ti ne shvataš! Mandara dolazi da igra, zadužio 9! Eno ga na Ribarcu, foto sešn!
n

nick kerr

pre oko 1 mesec

У најгорем случају неће бити горе него сад. Али, у ком својству ће бити у клубу? Да ли ће да буде украс као Андреас Бреме или има неке идеје. Човек има 85 година. Шта ако умре? Хоће ли поставити озбиљне људе да раде посао? Ако хоће, онда је ово озбиљна ствар, јер клуб мора да постоји и без њега.
m

miha1990

pre oko 1 mesec

Dal ja to vidim novi šoping mol za koju godinu na mestu današnjeg stadiona ili mi se čini? A što se tiče tih "sportskih uspeha"...vrv se ne razumem u fudbal jer ja ih ne vidim u biografiji starog gospodina.
N

Nwkwmwk

pre oko 1 mesec

Slon dosao kuci
h

hambi77

pre oko 1 mesec

kad nije dosao pre 10-15g nije morao ni sad, ista prica ko dzaja u fudbalskom savezu sa 100g da ostvare decacki san, ili ovi sto se vracaju sa 33-35g u srbiju da ostvare san i zaigraju za voljeni klub, sve sami foliranti
B

Buvhvhvh

pre oko 1 mesec

Al ovaj dovodi Mošu! Nije mala stvar!
G

Guh

pre oko 1 mesec

Hoće li mu neko reći da je Srpska liga jedina u svetu u kojoj se šampion zna već u julu
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Inace je on imao sve same sampionske ekipe i tu je zbog zoga u 90 godina. I bralee ne samo da se zna koje sampion u julu nego se i zna u narednih 5 godina minimum da smo mi. Sportski pozdrav
L

Logitech

pre oko 1 mesec

Shvatice to i sam kad se Vosa sastane sa bivsim zajednickim klubom Andrije Radulovica, Alekse Vulanovica i Njegosa Petrovica.
S

Smajkijaja

pre oko 1 mesec

Ti jos zivis u proslosti? Proslo je Toletovo vreme. Sada i Napredak, i Mladost Lucani, i Radnicki Nis, i Radnicki Kragujevac i TSC igraju fudbal. Nema Toleta da vam zavrsava titule vec julu.
X

Xtro 2

pre oko 1 mesec

Ovde se znaju dva sampiona vec decenijama unazad u julu. Ni Bajern, ni Real, ne bi ovde bili sampioni.
?

??

pre oko 1 mesec

Hoce li mu neko reci, slusaj ovog. Sta vi mislite on je dudum neki pa se toliko obogatio? Naci ce se neki levak popot tebe da mu objasni sta i kako je ovde, a sta i kako je preko.
b

bosko2020

pre oko 1 mesec

Isto tako u Spaniji,real ili barsa.Skotska odavno seltik ili rangers.Nemacka poduze bajern ,sad ce lever.Ukrajina sahtjor ili dinamo k i tako godinama uz rijetko koje iznenadjenje kao atletiko unazad par godina ali stalno 2 tima vode igru.Nije mi jasno u cemu je razlika nas od njih,ko ce osvojiti sampionat.
n

niksasa

pre oko 1 mesec

Dr. mandarić
P

Peteinjo7272

pre oko 1 mesec

20 godina se ti vraćaš u Vojvodinu i ulaziš u srpski fudbal.. folirant između ostalih kao i svaki nas “biznismen”..
M

Mhgz

pre oko 1 mesec

Ma jok, naš brat Mandara! De bi on...Kumovo Tirketu i Stanoju..Prvi fudbalski istopolni brak kad ono..Moša!
n

niksasa

pre oko 1 mesec

Dr manda
K

Kjbhh

pre oko 1 mesec

Mandom na jedra!
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Mlad je, zeljan uspeha...dosao u najboljim godinama...
2

2305

pre oko 1 mesec

sta je sad dosao nasu ligu da igra? poznato je da navijaci vojvodine ne vole evropu i da gledaju fudbal samo vikendom
c

cr24

pre oko 1 mesec

Isto kao i dzajić.
J

Jos nije ni dosao

pre oko 1 mesec

Postoji sansa, a vec je pocelo smaranje kao da su usli u LS
I

Iblbhff

pre oko 1 mesec

To ko onaj Slobodan Pavlović dobrotbor iz Čikaga...Prodali mu sve od banke, mosta, silosa, polja...On upropastio sve..A sanjo rodni kraj..
S

Sta ocekivati

pre oko 1 mesec

Kakav je uspeh postigao u Sloveniji ili poslednji uspesi,koji su?
J

Jbjbj

pre oko 1 mesec

Dovodi Mošu, Tirketa...Nekoliko Stanoja je otkrio već u klubu..Ovi nisu videli..
v

velikibig

pre oko 1 mesec

Ogromno iskustvo za nas fudbal,marketinski odlicno za Vojvodinu...sto se tice rezultata,videcemo,potrebno je vreme.
J

Jbibub

pre oko 1 mesec

Brat Mandara rođen posred Like, bežao iz škole!
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Nema od te priče ništa..
P

Petrinjo7272

pre oko 1 mesec

Dok prodju sve procedure uz dužno poštovanje možda tebe neće ni biti..
J

Jbkbbolp

pre oko 1 mesec

Brat Mandara, bežo iz škole.Pobeći će on i od crne gospođe.
S

Slaninar Backa

pre oko 1 mesec

SVUDA GDE JE BIO UPROPASTIO SVE KLUBOVE KOJE JE VODIO!
B

Bukkkkj

pre oko 1 mesec

Al dovodi i Mirotu!