Marketinška revolucija Dinama: Zakupili stranu u Marki kako bi vratili Modrića

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.04.24. | 11:28

Čeka se reakcija najboljeg igrača u istoriji Hrvatske

Vratio se Ivan Perišić u Hajduk ove zime i podigao kompletan Split na noge. Pre toga je Marko Livaja bio zamajac šampionskih ambicija Hajduka, koje se, gledajući trenutno stanje, ni ove godine neće ostvariti.

Po igračku rehabilitaciju u Hrvatsku došli su Marko Pjaca i Josip Brekalo. Sve igrači sa zvanjem potencijalnih ili aktuelnih reprezentativaca Hrvatske, dokazanih u inostranstvu.

Izabrane vesti

Međutim, Dinamo je spreman da aktivira bombu nad bombama, povratak na Maksimir najvoljenijeg hrvatskog sina Luke Modrića. Koliko je takav ishod realan, drugo je pitanje. Bez obzira što najbolji igrač u istoriji Hrvatske završava misiju u Real Madridu, jasno je da će tokom narednog leta biti obasut ponudama sa svih strana. Zvaće ga Arapi, Amerikanci, Evropljani.

Ali Dinamo se neće predati. O tome govori i marketinška revolucija kluba sa Maksimira. Novi predsednik hrvatskog šampiona Velimir Zajec odlučio se da zakupi celu stranu u tiražnoj madridskoj Marki kako bi namolio Luku Modrića da se vrati u matični klub.

Na tom svojevrsnom sportskom oglasu dominira Dinamov dres sa prezimenom veziste Real Madrida i haštagom #imalobismisla“. Oglas je potpisao novi predsednik kluba Velimir Zajec.

Čeka se Modrićeva reakcija, čoveka koji je u 39. godini života. Ali je i dalje sposoban da igra fudbal na visokom nivou, bez obzira na brojne trofeje i individualna priznanja, zaključno sa „Zlatnom loptom“.

Za pet godina u Dinamu, Luka Modrić je odigrao 93 utakmice i postigao 26 golova.


tagovi

Luka Modrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara