Jevtović (© Star sport)
Jevtović (© Star sport)

Marko Jevtović napušta Partizan posle samo pet meseci

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.07.22. | 10:44

Ugovor sa Gazijantepom biće potpisan na dve godine

Avantura Marka Jevtovića u Partizanu potrajala je samo pet meseci. Pred kraj januara došao je da pomogne ekipi u nameri da osvoji titulu, sad je napušta usred pripremnog perioda. Provereni vezista će karijeru nastaviti u Turskoj, pošto je prihvatio ponudu Gazijantepa.

Dogovor je utanačen u minula dva dana. Najpre je Jevtović dobio poziv čelnika ambicioznog kluba da se vrati u tamošnju Superligu, potom je želju predočio sportskom direktoru crno-belih Ivici Ilijevu i treneru Iliji Stolici i uz njihovo razumevanje okončao misiju u Humskoj. Zemunac će do kraja sedmice napustiti pripreme Parnog valjka u Sloveniji i pridružiti se saigračima u novom klubu.

Izabrane vesti

Jevtović će potpisati na dve godine, a zanimljivo da se na ovaj korak odlučio koristeći opciju iz ugovora sa Partizanom overenog zimus. Tad je u njega uvrštena klauzula da može da napusti klub u slučaju zadovoljavajuće ponude i ona se desila upravo u ovom prelaznom roku.

Neplaniran odlazak Marka Jevtovića stvoriće dodatne probleme stručnom štabu. Najpre u završnici priprmenog perioda, jer je osvajač duple krune iz 2017. dosad korišćen u odbrani, u odsustvu centralnih defanzivaca, ali i za nastupajuću sezonu, gde trener Ilija Stolica gubi opciju koja mu je delovala sigurno.

Sve je izvesnije da će u ovakvoj situaciji Partizan posegnuti za još jednim rešenjem na poziciji zadnjeg veznog. Tim pre što je velika verovatnoća da klub napusti i kapiten, Saša Zdjelar.


tagovi

FK PartizangacijantepMarko JevtovićLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara