Jevtović (©partizan.rs)
Jevtović (©partizan.rs)

Marko Jevtović posle tri i po godine igrao u Humskoj: Prija mi povratak na naš stadion

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.02.22. | 10:13

„Mnogo nam znači podrška s tribina“, kaže vezista Partizana

Posle tri i po godine Marko Jevtović ponovo u Humskoj. U ulozi igrača, naravno, pošto je više puta u tom periodu dolazio da bodri crno-bele.

Premijera na Topčiderskom brdu bila je za njega uspešna, pao je Radnički iz Kragujevca (2:0), pa Partizan u dobrom raspoloženju dočekuje ovu nedelju u kojoj ga čekaju dve „života“ važne utakmice: revanš sa Spartom u Ligi Konferencije i onda večiti derbi na Marakani.

Izabrane vesti

Jevtović posle utakmice sa Kragujevčanima kaže da se na terenu osećao kao da je sve ove godine bio tu...

Imam osećaj kao da nikad nisam ni odlazio! Mnoge su stvari ostale iste. Neki igrači, koji su bili kada sam i ja prethodno bio, su takođe ponovo tu, tako da mi je lako da se uklopim. Stručni štab mi je jasno rekao koji su zahtevi i šta se od mene očekuje. Imamo tri pobede iz tri utakmice i to je ono što je najbitnije. Prija mi povratak na naš stadion, bilo je dosta emotivno za mene. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, jer imamo dve, verovatno i najvažnije utakmice pred nama“, kaže Jevtović.

Parni valjak je od starta u paklenom ritmu četvrtak-nedelja, što malo teže pada Jevtoviću, ali se ne žali.

To je taj ritam koji je ovde normalan. Meni je veoma teško zato što nisam prošao pripreme, ali tako je kako je, moramo se adaptirati i na loše terene i na loše vreme, a sve u cilju pobede. Pridružio sam se sad u januaru, momci imaju fenomenalnu polusezonu iza sebe, ali to je samo prvo poluvreme. Najbitnije da u maju budemo srećni i zadovoljni sezonom“.

U četvrtak stiže Sparta u Humsku, na revanš Lige Konferencije. Partizan je slavio u Pragu (1:0) i na korak je od prolaza u osminu finala, a Jevtović zove navijače da budu dodatna snaga Parnom valjku protiv Čeha.

Očekujemo veliku podršku navijača. Lepa je atmosfera, dobra energija je i unutar i oko tima. Mnogo nam znači podrška. Ja sam do skoro isto bio navijač, davao sam podršku i samo sam pozitivno gledao na stvari“, poručio je Marko Jevtović.


tagovi

Marko JevtovićFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara