Komentari na vest

Marko Nikolić će se vratiti u Rusiju, ali još nije vreme za to

k

kikii

pre 4 meseca

Ne znam zasto se zataškava da je sa Videotonom ispao od Vaduza ?

Fs

pre 4 meseca

Ne znam zasto nasi ljudi tako selektivno izdvajaju samo neuspehe to je nama nekako u genima pogotovo ako su u pitanju bivsi treneri/igraci onog drugog vecitog rivala najcesce Partizana , zbog toga se teraju i velike legende iz reprezentacije kao sto je oteran veliki Radomir Antic.
K

Kmeeek

pre 4 meseca

Vratiće se Elmer samo da ga Cokna još koji put presliša. Cokna ga odučava od fudbala već treći put. Kakva Rusija, može samo u partizai da se vrati.

Mare

pre 4 meseca

Uzeti kup Rusije i biti u trci za Zenitom koji je bio proslih godina kao Zvezda za nasu ligu samo ta mnogo jaca i regularnija liga u gotovo svakom klubu do sada Nikolic je uzeo titulu ili cak duplu krunu malo stagnira u poslednje vreme ali je to postigao sa svega 40 ak godina vise nego neki treneri sa 50 ,60 cak i celu karijeru. Sta je Lalatovic osvojio do sada sto je promenio dvocifren broj domacih klubova a u inostranstvu se nigde nije zadrzao vise od par meseci ili Stanojevic i ostali koji su ovde dominirali a u inostranstvu isto kratko ostajali.
?

??

pre 4 meseca

Prica kao da ce se vratiti u englesku pl
t

tuneki

pre 4 meseca

Milos MIlojevic pobedio ga 3 puta u mesec dana
S

Singidunum

pre 4 meseca

Do bola precenjen trener. Napravljen neki mit o njemu a ništa nije napravio van Topčidera. Od pokojnog Antića mi nemamo ozbiljnog trenera. Gomila proseka i dosta cirkuzanata poput Matića, Lalatovića, Ćurčića. Izuzetak jedino Jokanović i Paunović koji su imali uspehe u Čempionšipu ali ni oni u međuvremenu nisu iskoračili. Generalno oduvek nam je tanka "struka". Da ne ispadne da ih pljujem, oni su još i super kakvi su ovi funkcioneri/političari u savezu i po klubovima.
@

@Singidunum

pre 4 meseca

Nista nije osvojio van topčidera? Dobro drugar ja razumem navijacku ostašćenost/pripadnost, ali dajte malo realnosti. U sezoni 2015/16 osvojio titulu u Sloveniji sa Olimpija Ljubljanom (pogledajte bilo koji zvanični sajt sa podacima titula se piše njemu), u sezoni 2017/18 osvojio titulu u Mađarskoj sa Videotonom, sezona 2018/19 osvojio kup Mađarske sa Videotonom, u sezoni 2020/21 osvojio kup Rusije sa Lokomotiva Moskva i u aktuelnoj sezoni 2023/24 osvojio Arapski superkup sa Shababom. Ima naravno i njegovih kikseva i propusta, ali reći da ništa nije osvojio van Topčidera je čista laž. Koliko naših trenera u zadnjih 10 godina može da se pohvali da je osvajalo nešto van granica Srbije?
J

JuventusCeka

pre 4 meseca

Kako sada nazad u Rusiju kada je menadžer pričao da ga traži Juventus?:)))Još koji put da ga mlađi Miloje otrese i završiće u nekoj Jermeniji ili na Tajvanu:))))Najsmešnije je kada menadžer priča o kvalitetu fudbala, a ovaj stručnjak ima samo jedan kvalitet i zna da odigra bunker protiv moćne UFE:)))
B

Burek

pre 4 meseca

Daj ne vređaj Jermeniju :)
j

jedna

pre 4 meseca

obicna prevara trenerska...pricaju za grofa da je prevara a ovaj nista uspesniji od grofa nije...velicaju taj kup rusije koji je nabo sa lokomotivom a grof uzeo kup rusije vodeci rostov koji tad jos nije bio klub kakav je poslednjih godina...samo ima jedna razlika grof ne prica bajke pred kamerama o ligama petice pa nema toliki lazni hajp iza sebe
G

Gostgost

pre 4 meseca

U prevodu, voleli bismo da ga hoce neko iz Rusije, zato ga i reklamiramo. A onda lige petice, Juve, nebo je granica...