Marota izazvao Paratićija za Darmijana: Veća plata i sigurni minuti

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.01.19. | 12:15

Šta će Italijan izabrati

Mateo Darmijan ponovo budi pažnju na Čizmi.

Italijanski reprezentativac nalazi se na slatkim mukama, pošto već ima dogovor s Juventusom, a celu operaciju Fabija Paratićija pokušava da pokvari njegov bivši mentor Bepe Marota. Pravi mali rat za zaboravljenog defanzivca našao se u žiži italijanske javnosti. Inter je ušao u pregovore i ponudio Darmijanu bolje uslove nego što ima u Junajtedu i od onoga što mu nudi Juventus. Iskusni sportski radnik stavio je na papir i sigurne minute za Darmijana, što bi mogao da bude okidač za eventualni preokret u sada već zamršenim pregovorima. 

Izabrane vesti

Kako javlja Đanluka di Marcio, Juventus nudi zaradu od 3.500.000 evra, što je za 300.000 više od onoga što Darmijan zarađuje u Junajtedu, ali i isto toliko manje od onoga što je Inter spremio za njega. Marota je iskopirao Juventusovu formulu za ceo posao, odnosno da za šestomesečnu pozajmicu bude plaćeno 3.000.000 evra, uz još 8.000.000 evra za opciju otkupa Darmijanovog ugovora. 

Ova priča značajno se poklapa sa pisanjem italijanskih medija da Inter neće iskoristiti opciju kupovine za Šima Vrsaljka, pošto u Interu sada veruju da je 17.500.000 evra za otkup hrvatskog beka previše. Inter je, opet, spreman da razgovara s madridskim Atletikom o eventualnom smanjenju cene, ali je zasad ceo taj posao na dugačkom štapu. Darmijanova prednost je u tome što može lako da pokrije sve defanzivne pozicije, iako je prvenstveno desni bek. Zbog toga ga, ali i činjenice da je jeftin, gleda i Juventus. ž

Šta će Darmijan izabrati?

Foto: Reuters


tagovi

Mateo DarmijanZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara