Komentari na vest

Mihajlo Ilić: Dolazim iz male zemlje, ali sam već spreman za San Siro

P

PeraV

pre 3 meseca

Srbi mozda jesu mali narod, ali izmedju Istanbula i Beca nema veceg.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Do skora bila rubrika ITALIJA, od skoro postala rubrika TRANSFERI domacih igraca u Italiju. Uglavnom manje poznatih, nepoznatih ili kadeta, ali ako na Mocartu kazu da su vunderkindi, ko sam ja da im ne verujem.
N

Nego šta

pre 3 meseca

nego je mala. Ispod 10 miliona stanovnika, bez izlaza na more, bez ozbiljne ekonomije, sa niskim natalitetom, tj. trendom opadanja broja stanovnika. Sve je manje dobrog u ovoj Srbiji, a vi ako mislite da je velika, pogledajte koji smo u svijetu po veličini teritorije i broju stanovnika.
V

Vujkeeee

pre 3 meseca

Ajmo Mihajloo, mada velik je rizik prva tekma odma protiv Milana, bolje neki lakši rival.
S

Sedorf10

pre 3 meseca

Srbija nije mala zemlja sabane. Neverovatno je sta im vlast usadjuje u glavu od malena. Kakav zombi. Male zemlje su: Andora, Malta, Lihtenstajn, Luksemburg, Farska Ostrva, Estonija, Letonija, Litvanija, San Marino, Pridnjestrovlje. Mi smo zemlja u Evropi koja je srednje velicine.
d

dale23

pre 3 meseca

Manji smo u svemu, od tih sto si nabrojao. Povrsina zemlje se najmanje racuna kada se govori o njenoj velicini.
@

@dale23

pre 3 meseca

Čuj ovog pametnjakovića.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Čuj male zemlje!!! Sta da dolaziš iz Lihtenštajna?
d

d. g.

pre 3 meseca

Iduće sezone pozajmica u Belgiju pa na kraju Čuka ili Voždovac.
P

PFC

pre 3 meseca

Sledece godine u Teleoptik ili sa Zemunom da se bori za drugu ligu ako Zemun ne upadne ove godine... Rupetina na kvadrat...
V

Visente Del Boske

pre 3 meseca

Eto ga nazad za godinu dana nazad na pozajmici da ozivljava karijeru.
D

DonkeyKong

pre 3 meseca

spreman da primi 9 komada od Milana kao protiv Engleske. ;D
G

GostO

pre 3 meseca

Mora da se naglasi da je 4,5 miliona, kao da ce milion puta ponovljeno postati istina. Zato ce da ga gurnu u omladince "da stigne" starije.
М

Месија

pre 3 meseca

Ако је Недељковић као кикс играч прешао за Асрон Вилу за 9.000.000€ ( у шта не верује ни Терза ), лнда си ова 4.500.000€ од Болоње мала маца за то
G

Gostgost

pre 3 meseca

Na osnovu cega si zakljucio da je Nedeljkovic kiks igrac, majke ti? Bukvalno jedan jedini kiks nema. Ali zato ovaj "mora da bude reprezentativac" ih ima za spice. Sem toga, za Nedeljkovica pisali strani mediji, mediji iz Engleske, za ovog vaseg, samo nasi pominju cifre. Sem toga, nema Bolonja para da plati omladinca 4,5 miliona. To je 1-1,5 miliona, ostalo dala drzava, kao i uvek.
J

Jovisa

pre 3 meseca

Iz koje male zemlje dolazis ooo mali covece?

ZetaReticuli

pre 3 meseca

Srbije brate. Male prostora, malo ljudi, malo para, malo fudbala, malo lepih manira i malo demokratije.
S

Smederevo23

pre 3 meseca

Malo demokratije!??? ...wtf... nadam se da ce je biti sto manje, da bi vama Montenegrinima bilo sto teze u Beogradu. Da ne smete nos da promolite iz stana.

ZetaReticuli

pre 3 meseca

@Smederevac, što se ti brineš oko Crnogoraca, kad ih ekonomski prosperitet velikog Smedereva ne privlači, kao ni druge Srbe. Sad zamisli da si ti potpisao iz Smedereva u Bolonju, pa izjaviš tamo kako dolaziš iz velike zemlje u malu. Vrištali bi od smeha, pa prvi univerzitet u Bolonji je proradio 400 godina pre nego što je mučena duša Đurađ nabacao ono kamenje u pokušaju da se ušteka Bogu iza nogu