Komentari na vest

Mihajlo Pjanović: Vidić najbolje rešenje za srpski fudbal

G

Gostkg

pre preko 1 godinu

Celo detinjstvo nosio Pjanin dres
g

ga

pre preko 1 godinu

Ko je ovaj skroz desno sto stoji pored Lalata? Je l Gvozdenovic? I ko je ovaj sto cuci ispod Randjelovica? Ostale sve prepoznajem :)
К

Кљаки

pre preko 1 godinu

Ранђеловић Бошковић Пјановић Видић Лалатовић ВИДАК БРАТИЋ. ДОЛЕ: Гвозденовић Богавац Витакић Миловановић Марковић
X

Xide

pre preko 1 godinu

Ispod Randjelovica cuci Gvozdenovic a pored Lalata taj je Milivoje Vitakic :)
m

milos29

pre preko 1 godinu

A zamisli scenu, sever čuti, zapad i istok skandiraju JEDAN JE NEMANJA VIDIĆ. Auuu realna scena skroz.
I

Izgleda

pre preko 1 godinu

da je vidić postao neimar takođe.
s

steki

pre preko 1 godinu

Pjanovic je za Pesica doktor fudbala ... grobar
m

monteroo

pre preko 1 godinu

Ako cemo zajedno da gradimo zgrade,pomoc nije na odmet. Ko jos u ovu zabokrecinu moze da udje normalan a da pritom nema u glavi neku kombinaciju.
0

0211

pre preko 1 godinu

Pjana sila. I dan danas imam Beobanka dres, možda i najbolji ikad.
n

nije

pre preko 1 godinu

igrao Pjanović u doba beobanka dresa. NE LUPAJ!!!
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Terzic ce da podrzi onog za koga mu narede. Ali zelim sto vise zvezdasa javno da podrzi Vidica, a ne samo Pjanovic. Da se zna za koga smo!
b

banjaluka rs cz

pre preko 1 godinu

Hej Pjano.....bravo Pjano....
J

Ja sam Zvezadaš

pre preko 1 godinu

"Naravno da očekujem da ga i Zvezda podrži. Koji istinski Zvezdaš ne bi podržao jednu od najvećih legendi u istoriji kluba?" - Lepo rečeno. Ovo je ozbiljan test za upravu i navijače. Ne zanima me Terzićev odnos sa Vidićem, mora da shvati da je Zvezda daleko veća od njega i svakog pojedinca i da uvek mora da predstavlja klub i interese srpskog fudbala, a ne svoje mutne poslove. Navijači moraju da ga na to podsete, ako se slučajno zbuni, a ne da mu se pridruže u udaru na legendu kluba, srpskog fudbala i idola mnogih generacija, kao prošli put. Zvezda je to što jeste zbog nas, on je tu zbog nas i zato što ga (ko zna zašto) i dalje trpimo. Nadam se da neće ići protiv miliona navijača i sigurno ih ne želi protiv sebe, ali ako sever opet proba da obavlja plaćeničke dužnosti u ime svih nas (a ne mogu da skupe više od tri hiljade ljudi već godinama), predlažem da ih malo mi na zapadu podsetimo ko su pravi navijači i šta je Crvena zvezda. Svi na zapad, svi uz Vidića!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ja sam uvek na istoku i ocekivao bih takodje reakciju istoka, jer je sva prilika da Zvezda nece podrzati Vidica, sto je zalosno.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

По играма пруженим у Звезди није у топ 50 легенди, по целокупној каријери вероватно у топ 3 највеча фудбалера која су играла за нас.
M

Meni

pre preko 1 godinu

Je bitno kakav će Zvezda imati tim, mogu staviti i najvećeg mrzitelja Zvezde, ako imaš dobar tim, niko te ne može porasti. Kvalitet uvek pobeđuje, tako da me ne zanima ko će biti predsednik.
N

Napokon

pre preko 1 godinu

Neko, realan.
N

Neko mladji

pre preko 1 godinu

Pevalo se i hej Pjano odlazi lagano.
g

goxy45

pre preko 1 godinu

Pjana legenda
f

forzzazvezda

pre preko 1 godinu

NEMANJA VIDIĆ KING IS BACK!!!!FUDBALSKA SRBIJA TE ZOVE LEGENDO!!!
s

smesni ste

pre preko 1 godinu

Sa vasom ciganskom kampanjom za Vidica,al stvarno smesni,aj uzmite telefonski imenik pa zovte sve bivse igrace zvezde,kako vas bre nije sramota.Da li postoji neko iz Partizana ko bi mogao da bude predsednik saveza-naravno to se i ne razmazra,to nije po zelji velikog vodje, a ne daj boze da vi napisete nesto na tu temu.
Š

Škija

pre preko 1 godinu

Ne postoji ni jedan igrač Partizana da je kadar karijerama Vidića, Jugovića i D. Stankovića ako izuzuzmemo Mijata koji je Crnogorac... Jedan Vidić je veći nego stotine Mitrovića, razlika kao Junajted i Fulam. Biti kapiten Skolsu, Gigsu, Rio Ferdinandu, Runiju je pojam za sve igrače ne samo iz Srbije već i celog sveta. Što se tiče Partizana davno je gospodin poput Ivana Golca morao da bude bitan faktor u našem fudbalu ali takvi nisu podobni.
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Pjana gradi zgrade u okolini Hrama Sv. Save,ima ih poprilicno,Kokeza je bas pazario od njega jedan stancic od 250 m2,vrv mu je dao popust
E

Eto vam...

pre preko 1 godinu

"Cigani cute dok grobari podrzavaju Vidica" bla bla lazi, Evo sada posle Pjanovica i Muslina je 2:2
f

funkcija!?

pre preko 1 godinu

A ko Vidica podržava iz zvezdine uprave!? Da li je trener rekao možda da hoće Vidica za predsednika? Samo slušaju čoveka sa poternice (11 !! godina se odlaže suđenje njemu).
t

to bre to

pre preko 1 godinu

Tako je! Samo vrsite pritisak javnosti, morace da popuste! Samo hrabro bivsi igraci i sportski ljudi! Kada skontaju da je pritisak toliki da ga je nemoguce kontrolisati, sam Nedimovic ce se ponuditi za potpredsednika i to ce biti kompromisno resenje. Vidara, legendo, samo cimaj sportske ljude i svako da lobira!
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 1 godinu

Jako me zanima stav Terziceve Crvene Zvezde i jos vise me zanima da li si se Dzajo prodao ili si i dalje tu za svoje sinove i Cigane. Inace za "velike" navijace Zvezdana Terzica, ova ekipa sa slike sa sve mucenim Smucijem na golu, lagano, rutinski, oprala ovu Terzicevu "najbolju" ekipu u zadnjih 30 godina. Zamislite Pesic primi loptu i krene ka golu a tamo Vida, Dudic i Lala ga cekaju 😀 ili Boskovic primi loptu a ispred njega Gobeljic 😂 ili Pjana ispred Borjana jedan na jedan. Sah-mat. Ne zivi se od juce deco, ima nas koje dobro sluzi pamcenje. Terzic je nula rukovodilac, da je ona Zvezda imala ovakav sistem takmicenja u Evropi kao sada, kad ispadnes pa u jedno, pa u drugo pa u trece takmicenje... Ne bi se sada ova pesma pevala...
A

Ako su

pre preko 1 godinu

Su svi Partizanovci, ovako za Vidića. Nešto tu meni smrdi, iskreno nisam ni za jednog od ovih kandidata. Problem je što ništa ne može bez politike, ovo mislim na čitav fudbalski svet. Što se niko ne guta da bude predsednik odbojkaškog ili rukometnog saveza. Nema para u tim sportovima, i kad sam video kako je Katar dobio SP i onaj Blater sve priznao, fudbal mi se zgadio.
S

Smesno je ovo...

pre preko 1 godinu

A sta kazu Grobari spineri, svi grobari su za Vidica, kao zbog Petrica i Stanojevica, A mi smo za Nedovica a niko od novinara nije ni pitao bivse igrace zvezde, U svakom trenutku spinuju najstrasnije
@

@Smesno je ovo...

pre preko 1 godinu

Jesu. Svaki pravi fudbalski zaljubljenik, bez obzira na klupsku pripadnost zeli Vidica. Tuzno je koliko ste zatrovani. Vaznija vam titula u ovom mulju nego da nam fudbal ozdravi. Al to ste vi. Terali ste jednog piksija...
l

lični interes pre svih!

pre preko 1 godinu

Pjano Pjano... Kao kakav besan pas, samo da se dograbi te platice u Savezu. :)
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Hej Pjano .... LAGANO!!!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Naslednik mu je u Zvezdi.

pancevac92

pre preko 1 godinu

ovaj lik je tvojima naneo takve traume,da na spomen imena placete unapred,jer ti nisi bio rodjen
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Secam se kada mu cigani pevali to, jaka stvar bila... A tu je i cuveni - mladi Marjan Markovic... Pitajte Lalatovica sta misli o kandidatima za predsednika FSS, da vidite sta ce da kaze ljiga ljigava!
B

Bgd Czv

pre preko 1 godinu

Slusam Mladenovica sta prica covek na Prvoj, vise je nego jasno za koga su on i Crvena zvezda. Neverovatno mi je da je Mladenovic kao bivsi igrac Zvezde i neko ko zna Vidica Terzicev poltron, prica o Dzajicu, pravi se lud, ne zna, nije upoznat sa statutom.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Direktor Omladinske skole Zvezde. Moze da zastupa samo stav klub i nista vise. Terza i Vidić nisu na istim talasnim dužinama. Džaja je džoker.
Z

Zzzz

pre preko 1 godinu

Sta kažu iz zvezde? Poljoprivrednik ili legenda kluba? Može li neko istraživanje na tu temu od novinara bliskog klubu?