Mihajlović tuži Sporting i traži 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.06.18. | 14:23

Srpski trener želi odštetu zbog otkaza koji je došao devet dana po potpisivanju ugovora

Rastanak Siniše Mihajlovića i Sportinga posle samo devet dana rada nije bilo nimalo prijatan, a način na koji se privremeni predsednik kluba Souza Sintra poneo u celoj situaciji samo je pogoršao situaciju. Zbog svega što se izdešavalo od trenutka kada je ugovor potpisan, pa sve dok nije raskinut, Mihajlović je rešio da presavije tabak i traži odštetu u visini od čak 10.000.000 evra!

Izabrane vesti

Najugledniji portugalski list A Bola javlja preko svojih izvora da se Mihajlović nije pomirio sa činjenicom da je morao da ode na ovaj način i tražiće od kluba pozamašnu sumu novca kako bi se nadoknadila šteta. Podsetimo, Mihajlović je pre jedanaest dana postao trener Sportinga, kada je potpisao ugovor na dve plus jednu godinu i za to je trebalo da inkasira oko 6.000.000 evra. Doduše, taj ugovor dogovorio je sa odbačenim predsednikom Lavova Brunom de Karvaljom, koji je nedugo po Mihajlovićevom dolasku svrgnut s predsedničke fotelje, posle čega je nova uprava rešila da prekine sporazum sa bivšim selektorom Srbije. 

Pre samo dva dana Sintra se na konferenciji za medije poneo krajnje neprofesionalno i u jednom trenutku nije bio siguran kako se aktuelni trener Sportinga zove (?!), posle čega je otkrio neke detalje kojim je želeo da stavi opterećenje na Mihajlovićeva leđa.

Nepunih 48 sati kasnije Mihajlović je doneo odluku da od Sportinga naplati sve...

Foto: Action Images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara