Miladin Stevanović (©Starsport)
Miladin Stevanović (©Starsport)

Miladin Stevanović: Čukarički ima najbolji vezni red u ligi

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.06.21. | 15:57

„Teško da neko može da ugrozi Crvenu zvezdu i Partizan“, smatra bek Brđana

Nekadašnji zlatni orlić Miladin Stevanović, defanzivac Čukaričkog, smatra da njegov tim ima najbolji vezni red u Superligi.

U razgovoru za klupski sajt Stevanović je dobio zadatak da sastavi najboljih 11 iz Superlige u prethodnoj sezoni, a njegov idealni tim je sastavio ovako:

Izabrane vesti

„Golman Đorđe Petrović, desni bek Marko Petković, levi Milan Rodić, štoperi Svetozar Marković i Stefan Šapić, dva defanzivna vezna Srđan Mijailović i Marko Docić, ofanzivni vezni Asmir Kajević, krila Nemanja Jović i Aleksandar Katai i u špicu Dijego Falćineli. Dakle, smatram da Čukarički ima najbolji vezni red u Superligi“, izdeklamovao je Stevanović.

On je i ranije u Partizanu i u Čukaričkom, kada se preselio na Banovo brdo, igrao na poziciji desnog beka, pa je izneo mišljenje o rivalima na tom mestu u ligi.

Ima kvalitetnih igrača. Milan Gajić iz Crvene zvezde, koji mi je bio saigrač u reprezentaciji na Novom Zelandu, Marko Petković iz TSC-a, Miljković i Živković iz Partizana...“.

I pored svega, Stevanović se ne zanosi idejom da bi Čukarički ili neki drugi klub mogao da u predstojećoj sezoni uđe u trku sa večitim rivalima za titulu.

Teško da neko može da ugrozi Crvenu zvezdu i Partizan. Dakle, Vojvodina i TSC su nam najveći konkurenti pre svih za plasman u Evropu, svakako još Spartak i Radnički Niš. Takođe, prošle sezone smo nesrećno ispali u Kupu, prilično rano. Borićemo se za taj trofej, realno je daleko teže da to učinimo kroz prvenstvo. Pre dve godine smo bili vrlo, vrlo blizu plasmana u finale, jednostavno tada nismo imali sreće“, ocenio je Miladin Stevanović.


tagovi

Miladin StevanovićČukaričkiSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara