Milan gleda ka Parku prinčeva i računa na Pari Sen Žermenove probleme

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.12.21. | 22:15

Meta je Abdu Dijalo, tvrdi italijanski Skaj...

Pod hitno Milan mora da krpi rupu u odbranu nastalu teškom povredom Simona Kjera. Iskusni Danac neće igrati više ove sezone, a Rosoneri da bi uspešno nastavili trku za titulu s Interom moraju da se pojačaju na osetljivoj poziciji štopera.

Prethodnih dana govorilo se o interesovanju za mladog Svena Botmana iz Lila. Holanđanin je prošlog leta stigao u Ligu 1 iz drugog tima Ajaksa za 8.000.000 evra, međutim posle odličnih partija njegova cena narasla je na čak 30.000.000.

Izabrane vesti

U Milanu su računali na činjenicu da je američki investicioni fond Elliott Management ušao u Lil, ali izgleda da će Paolo Maldini ipak razmatrati još neke opcije. Tako italijanski Skaj piše da sedmostruki šampion Evrope gleda u pravcu Pariza i Parka prinčeva. Navodno, meta je pomalo zaboravljeni Senegalac Abdu Dijalo (25).

Nekadašnji defanzivac Borusije iz Dortmunda igra svaku treću ili četvrtu utakmicu kod Maurisija Poketina. Pariz ima u planu da ga "utopi" za makar 25.000.000 evra, međutim teško će to ići nakon što se raščulo da je lider Lige 1 u problemu i pred kaznom Uefe ukoliko u najskorije vreme ne proda igrače u vrednosti od oko 100.000.000 evra, a sve kako bi "ispeglao" knjige.

Milan, jasno je kao dan, nema nameru da investira ni približno tako veliku sumu u Dijaloa, kome je, uzgred budi rečeno, primarna pozicija uz levu aut liniju.

Ostaje nam da vidimo šta će doneti eventualni pregovori, ukoliko do njih uopšte dođe.

Podsetimo, Abdu Dijalo je dete Monaka. Pre četiri po godine otišao je u Majnc za 5.000.000 evra. Nakon samo godinu dana kupio ga je Dortmund za 28.000.000, a onda već idućeg leta PSŽ - za 32.000.000.


tagovi

abdu dialo

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara