Komentari na vest

Milan ima novu ideju za Kesijevu zamenu: Njihovo dete koje je već bilo u toj ulozi

G

Gost357

pre oko 2 godine

Sto se tice prodaje ceka se da se vidi dal ce milan osvoji prvenstvo onda ce vlasnici da traze jos para. To je valjda svima jasno nema tu nista od ovih drugih to je samo tu da bi odugovlacili. A sto se tice igraca koji ce da dodju tu tek se ne zna nista. Tu zavisi sve od novih vlasnika. Jedno je sigirno a to je da navijacima milana nece biti dosadno leto.
Y

Yamahoo

pre oko 2 godine

Fejk
R

Rossonerooo

pre oko 2 godine

Iskreno ne bih volio da dodje. Bzvz igrac

ST8

pre oko 2 godine

Niko od novinara bliskih klubu nije ovo potvrdio
G

Gost378

pre oko 2 godine

Gazeta pise o tome upravo
a

asdf

pre oko 2 godine

Bolje da dovedu Pogbu i Dibalu, sa novim vlasnicima to je izvodljivo
c

cuj pogbu

pre oko 2 godine

pa dal ti deluje realno da milan koji ide uzlaznom putanjom dovede raspalog bivseg igraca pogbu.Decko je zreo za seriju b.Znaci neki igrac tipa naingolan je bio ozbiljniji nego sto je pogba ikad
J

Juventino 10

pre oko 2 godine

Eh ko je šampion serie a, kakva je ovo sramota. Tacno me stid i sramota!!! Pazi samo kakvi igraci se dovode u vezu sa sampionom i sa kakvim igracima je taj klub sampion. Naravno moze kad je alwgri dno dna, nula od trenera koji je uništio jednog dibalu, cr imao najgoru sezonu samo 21 smjesan gol, a sad uništava Vlahovića. Eeee serio a na sta si spala! Onaj nas Džeko je kosto inter titule, da je Lukaku osto nikad ovako smjesan milan ne bi šampion bio! Nikad! Uzas, jad i bijeda!!!
P

Princ

pre oko 2 godine

Ne igraju imena nego tim, pa onaj Juventus sa Konteom kad je uzeo prvu titulu sa Pelusom levim bekom i Djankerinijem univerzalcem imao je i gori tim od ovog,al na osnovu tog tima su izgradili juve od 9 titula i samim tim privlacili druge igrace , polako samo , ovo je zdrava politika
K

KIMI 85

pre oko 2 godine

Pre svega, on nije prva opcija vec Renato. Drugo, dolaze Adli i Pobega tako da ovaj sigurno nece biti u prvih 11 bezobzira sta gazeta pise.
G

Gost38

pre oko 2 godine

Ako se dobro sećam. Juventus se pojačao Lokatelijem, koji je završio u Sasuolu jer nije imao mesta u Milanu, a ni sada ne bi igrao ispred Tonalija, Kesija i Benasera, bio bi u rangu sa Krunićem i Bakajokom, s tim što bi Pioli verovatno gurao Radeta pre njega. Doveo je Juve i De Šilja. Prođe 10 godina lik je i dalje levi/desni bek koji ne zna da centrira. Kristante nije neki igrač, ali makar pokriva više pozicija i timski je igrač. Eto, razmisli ponovo o tome što si napisao kroz ovo.