Milan Mitrović se vraća u Drugu ligu Turske

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.07.18. | 11:00

Partizan pušta iskusnog štopera

Dozvolu za odlazak prvi je dobio Bojan Ostojić, međutim, kako sad stvari stoje pre njega bi Partizan mogao da napusti – Milan Mitrović.

Iskusni štoper je, prema informacijama iz Turske, dobio ponudu tamošnjeg drugoligaša Demirspora iz Adane. Lokalni novinari uveravaju da bi Mitrović do kraja dana trebalo da doputuje u Istanbul na završne pregovore sa predsednikom kluba, a ako sve bude u redu, odradiće lekarske preglede i potpisati ugovor. Na taj način bi se vratio u Drugu ligu Turske, odakle je prošlog leta, kao član Mersina, stigao na Topčiderkso brdo.

Izabrane vesti

Ova informacija uklapa se u vest o tome da Milan Mitrović nije u konkurenciji za prvi susret provog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Trener Partizana Miroslav Đukić poveo je na megdan Rudaru trojicu štopera (Nemanju R. Miletića, Marka Valijentea i Svetozara Markovića), pa je nekadašnjem prvotimcu Zemuna i Rada otvoren put za realizaciju pomenutog posla.

Iako ima poverenja u igračke sposobnosti, MOZZART Sportu je potvrđeno da klub iz Humske 1 želi da se oslobodi Mitrovića usled njegove velike plate i time rastereti budžet, a kako je u međuvremenu angažovana zamena u liku Valijentea i pošto struka planra da se Španac, Miletić i Marković rotiraju na mestima u srcu odbrane, eventualni rastanak sa 30-godišnjim defanzivacem iz Prokuplja bi se uklopio u tu ideju.

Mitrović je minule sezone odigrao 24 utakmice i dao dva gola, sa Partizanom ima ugovor do 2020, pa možda "kapne" neki evro na ime obeštećenja.

FOTO: Star sport


tagovi

AdanasporMilan MitrovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara