Komentari na vest

Milan otključava letnjeg kapitalca: Briž će dobiti blizu 35.000.000 za De Ketelarea

t

thebookov

pre gotovo 2 godine

ako je tolko dobar zasto ga traze samo milan koji nema za kiflu i lids koji se bori za opstanak?zaniolo je precenjen a ovaj mali je njegova losa kopija.
P

Prijavi se i komentarisi

pre gotovo 2 godine

Sumnjiv igrac, a ovoliko vredi... Mlad, nije upitno ima kvaliteta ali ima on jos mnogo stepenika da predje. Mnogo bolje deluje Lang od njega. Velika je to svota za jednog tinejdzera iz belgijske lige sa obzirom u kom stanju je Milan. Za ove pare mogu 2 solidna iskusnija igra uzeti..
B

Bracafaca

pre gotovo 2 godine

Koja dva?
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Mala ispravka autora teksta. Kaka nikad nije bio klasična desetka, u Milanu to je bio Sedorf, a u nuždi Pirlo, a u Brazilu Ronaldinjo, oba Žuninja, pa donekle i Rivaldo u nuždi. Drugo, trekvartista nije desetka. Desetka je plejmejker, znalac sa pregledom igre i gb 5 vizijom, organizator, paker, a trekvartista je atacking-allarounder, madjioničar, šoumen. Kaka je bio upravo to, ofanzivni-nepredvidljivac, ali ne kreativac.
B

Bracafaca

pre gotovo 2 godine

Nit su pirlo ni sedorf bili desetke, vec jedan deep lying playmaker a drugi box to box. A ako vec komentarisemo kaku, kaka je bio izmedju ofanzivnog playmakera i madjionicara izvlacio se i po krilima i bio klasican ofanzivni vezni.
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Da,Kaka nije bio 10,bio je i 7 i 8 i 9 i 10 u jedan...
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Sedorf je klasična desetka, sinonim za to, Ali je bio igrač sa najviše driblinga, plus fizički prespreman, savršen, pa je delovao atipično za tu poziciju. Pirlo je bio centralni vezni, ali sa boljim pakerskim mogućnostima nego mnoge nabedjene desetke poput Ozila, Gecea, Ronaldinja, Hakana, Tadića, Koutinja itd.
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Kaka je bio 10 ali ga je anceloti cesto koristio kao laznu desetku. Ako se neko seca polufinala sa mancesterom kad je ronaldo igrao u mancesteru bas kaka je igrao laznu devetku i razbio mancester. Po tome se ovaj mali bas podudara sa kakom.
L

Leao

pre gotovo 2 godine

Igrac je odlican, nista sporno. Donece kvalitet gde smo dosta ograniceni, ali sta je sa krilom? Salemakers i mesijas, da ih covek oplace na sta lice. Ako zijeh ne dodje, ta pozicija je najproblematicnija. Nikako nismo smeli da ispustimo botmana, tek ce se videti kakva je to igracina. Za sanceza nista strasno, tonali, pobega, bennaser, adli vise nego dovoljno
L

Lik

pre gotovo 2 godine

Kako se ovaj Milan Cigani za milion dva eura,voleo bi da ga izgube ,kad su takvi.
G

Gilence Šinterista

pre gotovo 2 godine

mali milan dovodi nekog luzera za kojeg će da plati 30ak miliona a veliki Inter Dibalu za džabe. Tako i treba malom milanu kad je ukrao i oteo titulu koja pripada velikom Interu😂😂
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Dibala je dogovorio sve sa Romom
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Zver od igrača!
S

SS Lazio

pre gotovo 2 godine

Ovaj je odlican igrac. Koliko se ja secam, pretposle godine protiv Lacia je igrao veoma dobro, i video se da je dobar potencijal. Medjutim, da li vredi bas 35 miliona evra, tu nisam bas siguran. Ipak, Milan je sampion Italije i zahteva od igraca da pruzaju sto vise, posebno od onih koji su kupljeni papreno. I jos jedna stvar, protiv Lacia je igrao krilo. Mislim da je doveden da igra sa desne strane, tamo gde je Milan najtanji.
D

Dachaa

pre gotovo 2 godine

Lego bi Lidsu ko budali samar,samo je problem kakve ambicije ima decko..
K

Koki bg

pre gotovo 2 godine

Stvarno mi nije jasno zasto je milan zepeo ta ovog lika, lik je spor da je snaranje gledati ga, dobar je na lopti i ima tehniku ali agilnost i pokretljivost nedaj ti boze
R

RW

pre gotovo 2 godine

Pitaj De Bruyne-a da ti objasni zasto je Milan zapeo... Ustvari, videces i sam kad pocne sezona... Do tad, uzivkaj...
R

Renato

pre gotovo 2 godine

Sta ce Lukaku na vestima Milana?
B

Belgijanac

pre gotovo 2 godine

Decko je poput curice. Od frizurice,pa do samog kretanja,gradje... Ne volim ovakve igrače, a sve ih je više nažalost. Bez nekog borbenog stava, bez neke srčanosti, letargičan, nekako nezainteresovan. Ne znam šta se Milan zalepio za njega. 35 + milona za ovog 🏳️‍🌈 Ma daj...
R

Risonjero

pre gotovo 2 godine

Kaka je došao sa naočalama u milanelo izgledao je kao štreber