Komentari na vest

Milan Rastavac – projektovan da bude Vošin Arsen Venger, remiji mu došli glave

G

Gost555

pre oko 1 godinu

Vazura reaguj. Bolje i ovaj nego Nadj, Duljaj i ostali koje je Petric predlozio.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Partizan neka uzme gospodina Rastavca za trenera i da mu odresene ruke procvetao bi Partizan.
k

kalabasas

pre oko 1 godinu

On je projektovan da bude deo Zbiljiceve koreografije da on kao hoce da napravi nesto od kluba,a cilj je bio napraviti od Vose ono sto danas jeste otirac za klubove iz bg-a, Zbiljic je napravio svog klona -poslusnika. Jak i mocan prema nemocnima i jadnima ali kad stigne naredjenje s vrha pretvara se u pudlicu. Najbolje u ovome prolaze gruja i jovanovic,bajic unistavaju nekad najjacu omladinsku skolu u srbiji,uzimaju pare od roditeljima koji imaju,guraju platise....igraca nigde... Najvise me cudi kako je Rastavac naseo na sve ovo.....
g

gušavac

pre oko 1 godinu

Ovaj je teška duvaljka. Jedan od lošijih koji su se ikad pojavili na prvoligaškoj sceni.
G

Gost1977

pre oko 1 godinu

nek je otiso, koliko mladih fudbalera su prodali, doveli penzionere, uz to bojažljiva taktika, sta su doveli stopere,gde su napadaci nigde, nama treba neko ko je gladan golova. topic i zukic ispod proseka i igraju dokle!!
B

Bora iz Bora

pre oko 1 godinu

Pa nije on covek kriv sto su mu doveli krseve kao zamene za te prodate igrace.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Kakav bre Arsen Venger? On je upravo trener za neresene rezultate. Nema igre kod njega, to sto on gaji je da ne izgubi i zato i ima najvise neresenih, ali je problem sto ne moze da dobije. Sa njim Vojvodina jedino moze biti sigurna da nece ispasti, ne gubi cesto utakmice, ali to je trener za ekipu od 5-8 mesta, ne za vrh.
G

Gost 4321

pre oko 1 godinu

dobio je sta je zasluzio, i u Radnickom i u Vojvodini, slepi poslusnik Marka Jovanovica, gura igrace od kojih Jovanovic i on imaju interes, sklanja one od kojih nemaju, sve se vrti oko interesa i zarade, kako sejes, tako i zanjes, sledeci je Jovanovic, pa se mozda nesto posle i pokrene...
D

Da da da da

pre oko 1 godinu

Daj boze da ode taj MK
G

Gosttt

pre oko 1 godinu

Pa kako sad kad je smenjen srceparajuci komentari a do juce od 30 komentara pljuvacina u 25 ! Pa kakvi smo to ljudi !? Pa navajaci Vose su ga terali svih ovih meseci zbog lose igre i rezultata ! Uprava je za njega cak i neko obestecenje platila Grcima. Sad kad je smenjen kriva uprava, a do juce kriva uprava sto ga je dovela ! Mi smo narod neverovatnih kontradiktornosti a sve na svoju stetu !
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Daj Boze Partizan da ga uzme za trenera. Miran, kulturan covek, koji je najbolji trener u ligi trenutno...
G

Gostujući

pre oko 1 godinu

U Srbiji miran, tih, posten, vredan i radan covek ne moze da opstane, jos jednom se pokazalo u praksi. A mislim da je Vosa sa njim na duge staze mogla mnogo, sada ce zarad jedne sezone u kojoj teoretski mogu da stignu do grupne faze preko treceg mesta ili kupa, i to vrlo tesko, da upropaste sansu da za 3-4-5 godina imaju zaista konkurentan tim. Slika i prilika srpskog razmisljanja i poslovanja u svakom smislu.
K

Kon

pre oko 1 godinu

Nije on momak za ženidbu. Treba i da ima rezultate, igru, i još puno toga što se tiče trenerskog poziva.
Г

Гост 1914

pre oko 1 godinu

Заиста волим Батака,био одличан штопер,срце огромно,поред њега се мало ко наиграо,ух кад се сетим те екипе пре 20 год Тодић,Танасијевић,Цилиншек,Батак,Лане Јовановић,Марко Јовановић,Трајковић,Лазаревски......Мислим да се код Батака неће умирати у лепоти,али биће борба до задњег атома снаге,играће само такви - да није Батак изабран требало је Муслина или Гаћиновића,само нзнм јел Муслин слободан !?
s

sloboda

pre oko 1 godinu

Kapiram kad bi Muslin procitao ovo, da bi rekao u sebi "jesam, slobodan sam, dok god sam van srpskog fudbala"
L

Lelelelle

pre oko 1 godinu

Jovanovic napolje
G

Gost ns

pre oko 1 godinu

spic spic i spic.ne moze malbasic
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Grcima bio dobar, gde je jedne godine bio u užoj konkurenciji za trenera godine, možda i proglašen takvim, a ne valja Srbima, ili bolje rečeno ljudima koji misle da je odbojka i fudbal isti sport i da je isti princip vodjenja!? Pa neverovatno bre, ali neverovatno! Eto njega sad u Partizanu, pa će da vidimo da li su Grci bili u pravu!
K

Kskskkw

pre oko 1 godinu

Ne Srbima nego Vosinoj upravi…. Drugi ga hoce
S

SlobicaKlisa

pre oko 1 godinu

Kakav je to trener koji ne sme ili ne ume da vikne,da podigne glas ,da razdrma ekipu tokom utakmice? Kakav je to trener kome stariji igraci odredjuju da li ce i kako trenirati? Kakav je to trener koji spusta Topica na stopera? Kakav je to trener koji se izvinjava pojedinim igracima(mladim) sto ih nije ubacio u igru i dao minutazu? Kakav je to trener kome sportski direktor pravi ekipu i taktiku igre,sve radi licnih interesa? Kakav je to trener koji dovodi raspale neposlusne igrace sa povredama a u ekipi nema mesta ili mu odlaze deca kluba i talenti Neskovic,Novevski,Jelenkovic,Drobnjak,Jelicic,Bukinac
S

Srpska Atina

pre oko 1 godinu

Jbg takav je posao, imas ekipu, nemas rezultate, epilog je ocekivan. Batak mi ne uliva neko poverenje ali treba sacekati,ima da se igra, cuka i Tsc ne pruzaju bog zna kakve partije, tako da sve je moguce do kraja...
K

Kon

pre oko 1 godinu

KaraBatak je rešenje za probleme, trener sa vizijom, prepoznatljivom igrom, rezultatima i uspehom koji ga preporučuju za trenera Vojvodine.
K

Koan

pre oko 1 godinu

Srbija nema dobrih trenera.Sad se vidi čemu su učeni svi oni koji su završavali škole i sticali licence u okviru FSS.Reotlrganizujte tu čuvenu "Bata Đorinu" školu fudbala a dote dovodite trenere iz drugih zemalja (Španije,Portugala...)
c

carapan

pre oko 1 godinu

Šta u Srbiji traje duže od 3 dana

Golubar

pre oko 1 godinu

Svi klubovi koje je vodio Rastavac su uglavnom igrali sa malo golova najcesce 0-2, jako defanzivni trener sa zastarelom taktikom.
Š

Šteta

pre oko 1 godinu

Ali kako preko novi? A mozda se i opirao oko sastava,ne moze on sam da odlučuje pitaju se i it uprave.
G

Gost1244

pre oko 1 godinu

Dobar trener, ali pre svega defanzivno orjentisan. Mada bi bilo zaninljivo videti ga kako bi se snasao kao trener neke ekipe sa sampionskim ambicijama. Vucela reaguj.
м

манипулација

pre oko 1 godinu

Мима поседује неко знање, испред ових наших тренера је јер има тенденцију да учи, највећи проблем је што нема карактер ратника. У крајњем случају није он проблем већ клуб и људи како у клубу тако и око клуба. Довели су играче где су се многи уградили, затим су да би друге умирили дозволили да и њихови играчи играју иако немају квалитет, директор омладинске школе који нема знање је продао причу " јаким људима " да је Топић играч да би га ти исти оставили на миру због ствари које је радио у клубу и сада ти исти гурају Топића до смрти, Топић да игра у трећој лиги не би правио разлику. Збиљић путем медија пумпа да је све супер, а екипа је дно, и да би се опрале руке неко мора да страда, у овом случају Мима. Реално је 6 место, можда и 7, све остало је фантазија.
d

doce

pre oko 1 godinu

Haha cuj Arsen Venger ...hahaha...pa ovo je sou!
G

Gost021

pre oko 1 godinu

Ako cemo realno, Mima Rastavac nema energiju koliko god je fin i uglađen u izjavama i hvaljen od strane uprave kao Doktor Fudbala! Nismo ga videli da je viknuo na nekog za sve ove utakmice , totalno bezdusan. Svaku drugu utakmicu nerešeno... Videćemo u budućnosti kakav je potez uprave na čelu sa Zbiljicem posto su najavljivali projekat na duže staze i šefa struke Rastavca kao Klopa u Liverpulu. Od evrope smo daleko, a u kupu sta bude bice. Ostaje nam da se nadamo berićetnom proleću ali kako je počelo biće teško.
V

Voša NS

pre oko 1 godinu

Njegov maksimum je bio Niš kada je Toncev bio na vrhuncu mocu a imao je i dobre igrače, tada kao i sada nije imao igru. Njegov metod rada i vodjenja tima je odavno prosao uz to pokazao je da se ne snalazi i ništa ne može kada protivnik povede i tu je bod maksimum a uglavnom je i tu Voša vodila pa protivnik izjednačio a to je nemoc, neznanje, nedostatak hrabrosti.... Loš trener
I

Izvini

pre oko 1 godinu

Nemoj da pricas nesto bez veze. Mimi je otišao iz Nisa kada se Toncev pojavio u Radničkom. I odličan je trener ali bi valjalo imati i igrace.
V

Voša NS

pre oko 1 godinu

Rastavac je u Niš došao u januaru 15 i tada nije bio Toncev(zvanično) a kada je odlazio Toncev je vec bio tu, obe sezone 5. Dosta nerešenih uz malo golova i lošu igru. Toncev je zvanično u Radnickom od decembra 16. ali je i to svi znaju nekoliko godina vec gazdovao i Nišom i Radnickim. Ni to nije važno, vazno je da je on los trener!
A

AcaM

pre oko 1 godinu

Rastavac je svoj maksimum u Nišu imao dok je na čelu kluba bio Bulatovic. U to vreme Radnicki je bio u nemilosti sudija. Čak je i zvezda u poslednjem kolu namerno izgubila od Vojvodine kako bi Visa bila četvrta, a Radnički pao na peto mesto i izgubio evropu. Te sezone Radnički je igrao najbolji fudbal sa Rastavcem na klupi. Tek nakon toga je dosao Tončev i poceo da vodi klub. U svakom slucaju Rastavac je vrhunski trener i gospodin.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Evo juce citam da je i TSC kiksirao,sto je dobro za nas naravno ali onda postavljam pitanje:"Da li je normalno da jedan tim ne kiksira NIKAD ali NIKAD za celo prvenstvo?!"
x

xzy

pre oko 1 godinu

Jeste, ako je 3x jaci od ostatka lige.
N

Ne placi

pre oko 1 godinu

dusi,zaboravio si koliko si bio zadovoljan remijem u prvom kolu i to bas protiv Vojvodine. Primi puno pozdrava od zamenika serifa.

Ilija87

pre oko 1 godinu

Rastavac nije mogo vise sa ovim skupom prosecnih igraca.. crnaca iz trece portugalske i klasicnih menadzerskih igraca sto deset godina igraju nasu ligu vrte se od kluba do kluba na godinu dve a inostranstvo su videli zadnji put u grcku na more kad su otisli.. CAST CUMICU
N

Nislija1981

pre oko 1 godinu

Umesto da ga istrpite, sacekate da prodju tri prelazna roka i oformi se i nadodje ekipa, vi ga smenjujete posle 2 remija. Steta, imali ste velikog gospodina i sjajnog trenera za duge staze, a sad cete spasti na Bataka. Pravicete Rastavca od blata. Daleko ste vi od ozbiljnog kluba!
x

xhee

pre oko 1 godinu

Ekipa u kojoj igra Veljko Simic ne moze se smatrati ozbiljnom ekipom.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Kada je odigrao nereseno sa Zvezdom na marakani vi napraviste kao da su igrali kao Barselona a stvarnost je bila da su iz jednog suta dali gol i celu utakmicu je Zvezda stvarala sanse.Isto je bilo i prosle sezone sa Slavoljubom Djordjevicem. Nabili se ljudi pozadi,pola nisu presli,Zvezda imala barem 15 sansi a pisalo se kako su bili egal sa Zvezdom kako je Vojvodina super tim bla bla bla. Tako se hvalio i onaj Curcic sto je trenirao Javor a lik nabijao igrace u 16 metara i kao izvanredan uspeh kada otkine bod Zvezdi ili Partizanu i dodje covek tada do selektorskog mesta. TSC je kvalitetan tim ali ocigledno ne sme biti drugi sto po kvalitetu definitivno zasluzuje.
G

Gost457

pre oko 1 godinu

Nemamo strpljenja sa trenerima. Roma npr cekala 2 godine da murinjo namesti ekipu. Lako je zameniti trenera problem je naci dobrog.
K

Koan

pre oko 1 godinu

U ligama 5 se trener čeka ,što zbog tolerancije na neuspehe a mnogo više jer ih smena trenera mnogo košta.
M

Molim?

pre oko 1 godinu

Pazi, Murinjo je osvojio LK, pa sad razmisli o svom komentaru opet
G

Gost444

pre oko 1 godinu

Jeste osvojio ali ne posle 1 sezone. Nego posle 2 gofine u klubu. O tome ti pricam.
G

Goost

pre oko 1 godinu

Govorio sam još letos, kad su u prvih nekoliko kola poleteli visoko. Preveliki optimizam i ogromna očekivanja, bez ikakvog realnog pokrića...
l

lool

pre oko 1 godinu

U partizan