Odlučan: Vladan Milojević
Odlučan: Vladan Milojević

Milojević kratak: Ja verujem...

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.08.18. | 19:33

Veruju i navijači, a sasvim sigurno i igrači Crvene zvezde

(Od specijalnog izveštača iz Trnave)

Nema izgovora, nema alibi priča o teškom terenu koji više odaje utisak pustinjskog pejsaža, nego mestu gde će se igrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampioa (sutra 20.30 časova)… Evropsku zrelost srpski prvak može da potvrdi na stadionu “Anton Malatinski”, tako što će trijumfom nad Spartakom iz Trnave obezbediti evropsku jesen. I tu prestaje svaka priča.

Izabrane vesti

Tim Vladana Milojevića znao je da pobedi i mnogo bogatije i mnogo bolje nego što je kompaktna družina Radoslava Latala. To je možda i razlog velikog optimizma u redovima crveno-belih.
Ovo je drugo poluvreme, došli smo da odigramo dobar meč. Spremali smo se kao što se spremamo za sve ostale mečeve. Ne bih želeo da se ponavljam. Igraćemo protiv kompaktne i agresivne ekipe. Spartak je u prednosti zbog gola u Beogradu, ali mi se ne opterećujemo tim podatkom. Pokšavamo da radimo ono što smo uvek radili. Daćemo sve od sebe. Na nama je da se borimo“, bile su prve reči Vladana Milojevića.

Pre nego što je trener crveno-belih izašao pred srpske i slovačke medije, igrači crveno-belih videli su na kakvoj će podlozi igrati sutra. Međutim, Vladan Milojević nije želeo da širi priču.
Stadion je impozantan, teren nije u najboljem izdanju. To možemo samo da konstatujemo, ne možemo ništa da uradimo“.

 Crveno-bele je u Beogradu iz ritma izvukao krilni napadač Jirka, kao i dobra defanzivna igra Slovaka. Baš zbog toga Zvezdin šef nije želeo previše da priiča o najboljim pojedincima Spartaka.
Da biste bili kompaktni, morate da budete kvalitetni. Igraju dugo zajedno, ali pojedince nikada ne izdvajam. Najači kvalitet im je kolektiv“.

Crveno-beli će biti pod pritiskom, ali Milojević je imao spreman odgovor.
I oni će imati pritisak, jer moraju da brane rezultat“.

On je dodao da je Spartak zbog gola u gostima favorit, ali...
Ja stalno verujem. Morate da verujete stalno u životu. Ne bismo se bavili ovim sportom, niti bismo došli dovde da ne verujemo. Moramo da budemo pozitivni. Važno je samo da uradimo sve što možemo, pa ćemo da vidimo”.

Igrači Spartaka su dobrano isprebijali crveno-bele u prvom meču. Sigurno će i sutra iskrvariti kako bi došli do cilja.
Njihovi rivali su dobili tri crvena kartona do sada. To je sastavni deo igre. Bićemo pripremljeni“, mirno odgovara Milojević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Spartak TrnavaVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara