Vladan Milojević
Vladan Milojević

Milojević: Nervira me ovaj naš balkanski mentalitet

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.04.18. | 20:49

Sve skupa ipak mora da bude zadovoljan trener Crvene zvezde

Dugo su čekali navijači Crvene zvezde. Dugo nisu imali ovoliko razloga za zadovoljstvo. Ali Vladan Milojević je po vokaciji dužan da sve posmatra iz nešto drugačijeg ugla, pa ni posle uverljivih 2:1 Crvene zvezde protiv Partizana i verovatno osvojene titule prvaka primećuje i negativnosti u igri svog tima.
U prvom poluvremenu smo gledali pravi derbi, obe ekipe, baš da navijači budu zadovoljni. S naše strane - perfektno“, počeo je Milojević u izjavi za TV Arena posle 157. večitog derbija.

A drugo?
Drugo ne bih ni da komentarišem. Izuzetno me nervira taj naš balkanski mentalitet. Kad treba da igramo, mi se samozadovoljavamo, prestajemo da igramo. U nekom našem sistemu to izgleda ovako kako je izgledalo“, iskren je Milojević.

Izabrane vesti

Ipak, pobedi se u zube ne gleda.
Partizan nam nije pretio. To što je igrao - morao je, jer je jurio rezultat. Ljut sam malo zbog penala, nije nam to trebalo, sigurno ću reći igračima“.

I za kraj, da li je ovo i kraj šampionske trke?
Ne, ovo ništa ne rešava. Iskren da budem, dosta je utakmica prošlo, a da Zvezda nije pobedila u derbiju i mnogo smo želeli ovu pobedu. I zbog navijača i zbog nas, da pokažemo da smo najbolji u zemlji“.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara