Komentari na vest

Milojević o Lazetićevoj izjavi o sili i Bogu: To nije pitanje za mene

N

Nenad1246@Gost1234

pre 14 dana

@Gost1234 – neverovatno je kako neki ljudi imaju muvlju pamet i ničega se ne sećaju! Zato se čude i pitaju: “ Pocistio Partizan u prvenstvu i kupu u tri dana!!! Ko mu je resiotitulu???????????????????? Pa, ti očigledno nisi čuo za golmana Glazera, koji je sve sredio svojim odbranama!
g

gamethegreat@gemathegreat

pre 14 dana

@gemathegreat – mislim da ti imaš problema sa semantikom srpskog jezika! Kada napišem komentar, ja ga napišem pod kodnim znakom “gamethegreat”, što nema dodirnih tačaka sa tvojim nikom “gemathe great”! Tebi se verovatno priviđaju beli miševi, ali dešava se to! To je isto kao da, tamo neki skriboman sa nikom Don Vito Corleone, koji ima neodoljivu želju da piše petparačke stihove, vređa druge ljude i stalno se nešto buni kao Grk u apsu! Možda ste vi jedan te isti lik, ali sa dva različita nika! Ne bi me začudilo!
D

Don Vito Corleone@napaceni

pre 14 dana

@napaceni –Jedna savremena francuska poslovica kaže: “dobro obavešten, upola spasen”! A, vidim da tebe nisu obavestili na vreme! Ti se čudiš i postavljaš jednu nesvakidašnj dilemu: “imao je masineriju u zvezdi u kvalifikacijama, cujes li ti sebe? E, sada se vraćamo na početak ovog teksta i na savremenu francusku poslovicu, pa pošto nisi bio dobro obavešten, ja ću ti otkriti istinu, a to je da je tvoj strip junak Milojević baš imao “mašineriju u zvezdi u kvalifikacijama”, u liku legendarnog Borjana, koji je kroz kvalifikacije, svojim odbranama penala, uveo Zvezdu u Evropu! Zamisli kako se tuđe zasluge dodeljuju nekim sporednim likovima, poznatim po sasvim drugim stvarima kao postavljanjem zglobnog autobusa (sa izduvanim gumama) ispred svog šesnaesterca!
Č

Čičak traka

pre 14 dana

Prevara od trenera, jak je onoliko koli mu je jaka i logistika iza leđa. Velika greška što Zvezda nije uspela sa Baharom, video se veliki pomak u igri, nek priča ko šta hoće. Falila je samo završnica a to nam je uvek i bila rak-rana, treba nam 10 stoposto šansi za 2 gola. A to se rešava tako što se kupi kršteni centarfor od 10mil, odreši se kesa i umesto 10 buzdovana kupiš jednog pravog igrača koji košta ali i vredi, takvi donose rezultate.
G

Gost1234@Čičak traka

pre 13 dana

@Čičak traka – u potpunosti se slažem s tobom, samo što bih umesto kupovine centarfora, dao šansu Sremčeviću, od početka sezone, a ne onom panju za fudbal nekom Nedaje, koji pada preko lopte na gol liniji!
Č

Čičak traka

pre 13 dana

@Gost1234 Pa na takve sam i mislio, afričke polufabrikate poput Nedajea, takvih imaš na kilo u celoj Evropi i koji uzimaju mesto našim talentima. Razumem ja zašto oni kupuju te anonimuse jer i Mbape i Dembele su nekad koštali 20x manje, nadaju se da će bar jedan od njih 20 da eksplodira u Zvezdi pa da naprave zaradu 10:1 i napune sebi do vrha i onaj najmanji džepić iz kog viri maramica. Lakše se mulja s 20 igrača od po milion-dva, lakše i duh pokriva rupe, to je njihova logika. Klupska kasa sve praznija a njihovi džepovi sve puniji.
n

neverovatno

pre 14 dana

od 80 komentara polovina je botovskih
T

Terapija

pre 14 dana

To radi jedan lik koji ostavlja po 20 komentara na svakoj vesti o Zvezdi. Krade Zvezdaške nikove i stalno proziva Milojevića i Afrikance. To je jedan napaćeni grobar.
D

Dunjecki

pre 14 dana

I ja sam jednom smuvao prelepu devojku. Dragana se zvala. Ja sam joj tepao Gagi… i to je bilo lepo. Posle 5 godina sam hteo da nadjem jos lepsu ali nije islo. Omatiorio sam, nestala je ta magija, sve me procitale. Pokusavao sam i na stari sarm ali jednostavno ne ide. Nasli mi neku, kao lepa je… ali izvestacena. Kupljena
L

Leao

pre 14 dana

Lazni moralista. Sad ne komentarise, a pre 5 dana dudicu ? To mu svakako i ne zameram, ali budi oni sto jesi. Ili jesi ili nisi. Nemoj polovicno, jer ispadas licemer.

Toto-ko-tunjo

pre 14 dana

Shvatio da se zeznuo. Ćutiš, radiš, ne komentarišeš taj mulj, uvedeš ekipu u LŠ, dobiješ Liverpul, Olimpijakos, uradiš nešto o čemu sitne duše sanjaju. Jasnije? 😏
g

gost1978

pre 14 dana

ovaj trener za domacu upotrebu sa svima u zavadi. Lako je sefe imati svu mogucu masineriju i glumiti smekera. Kad odes preko ispadas od veleza i sl
n

napaceni

pre 14 dana

a imao je masineriju u zvezdi u kvalifikacijama, cujes li ti sebe?
g

gost1978

pre 14 dana

ne ne, tu je imao samo ludu srecu, dve godine zaredom u 3 i 4 kolu nije imao nijednu pobedu u 90 minuta na 8 utakmica i sve je prosao. Puka sreca

Stojanović Nenad

pre 14 dana

Na bavis se izjavama drugih trenera, Milojevicu lupas... Sad se ne bavis kad su ti rijesi titulu drugi 😉
G

Gost1234

pre 14 dana

Pocistio Partizan u prvenstvu i kupu u tri dana!!! Ko mu je resio titulu?????????????????????????
Ч

Чокот

pre 14 dana

Невидљиве силе, претпостављам?...
g

gemathegreat.

pre 14 dana

Da li će sutra stručnjak za hibridne ratove, početi utakmicu sa 6 Afrikanaca. Da li će sutra doktor virtuelne ekonomije gledati iz vip lože kako galaktikosi iz Afrike dominiraju.
Ч

Чокот

pre 14 dana

Ко то зна...Сутра ће имати бар достојног противника.
J

Just

pre 14 dana

Tsc iz Backe Palanke,dete Kraso od 27 dina Klark Kent
B

Bezbožnici

pre 14 dana

Kao gospodin a to nisi, mogao si reći tom novinaru koji te je pitao, nemam komentar. Ako ne znaš o čemu se radi bolje nemoj ni odgovarati, brukaš sebe. Pokazaće ti TSC ekipa koliko su ti jaki Hvang, Bukari i Mirko i Slavko. Veliki Četvrtak lažni hrišćani igraju. Sramota da vas je i od Boga i naroda.
J

Jsjsje

pre 14 dana

Rekao sam ti već ne njake! Idi gledaj, ili bolje muriši, Pumu!
I

Idiokratija

pre 14 dana

Kad bi bio malo u veri, znao bi da na veliki četvrtak nije greh raditi, ni igrati fudbal, već je potrebno ujutru otići u crkvu na Svetu Liturgiju. Idi, ispovedi se i ne osuđuj druge, već sebe.
G

Gost Djape

pre 14 dana

Miloje kapa dole, gospotski, pa neka on malo razmisli i barem malo zacrveni ako ima obraza.
M

Moada nasa deca...

pre 14 dana

Smesno je da svi ostali osim zvezdasa "nerazumeju" kad neko iz fudbala kaze nesto u ovom stilu. Jednostavno lepse im je da se prave ludi jer to im ide u korist.Zna se za Zvezdu , pa cela Evropa , oni koji se bave fudbalom, i kako ona prolazi u Srbiji.Jako je tesko ziveti u "slobodnoj" drzavi a da se ne sme govoriti ono sto znas, u strahu da ces biti razapet i pretrpeti jako lose posledice kako u profesionalnom zivotu, tako i u privatnom.A ovi se prave da ne razumeju.Koliko to penala , crvenih kartona, sudija, novinara, telefonskih naredjenja, funkcionera , politicara i $$$$ treba da se ispuni da bi ova zemlja ozdravila??? Ako ikad? Samo pitam ove sto "nerazumeju" i slave ljude koji se bogate na njihov racun?
Z

Zvezda jedina

pre 14 dana

Druze, aj' budite realni. Da se vama sudi posteno ne biste bili ni drugi. Koliko je bilo vasih pobeda iz prelaza na pocetku godine? Da li treba da se ne sviraju ocigledni penali za Zvezdu da biste vi bili zadovoljni? Ili ocigledni prekrsaji za kartone? Shvatite, razlika u kvalitetu izmedju Zvezde i ostalih timova (pa i Partizana) je ogromna. Penali i kartoni su posledica toga. Drugo, tokom ove vlasti do dolaska Milojevica Partizan je imao tri, a Zvezda dve titule. Zvezda izbacivana iz Evrope, Partizanu placane licence (vise puta). Zvezda je poslednjih godina igrala egal sa Milanom, Arsenalom, Napolijem, dobijala Liverpul, Keln, Olimpijakos. Pa, jel' i tu guraju sudije, FSS, vlast?
K

Ksksmsmsk

pre 14 dana

Moraš u školu! Hitno! Taman, možda, i večernju!
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

Pa ovih navijača malog kluba ima pet puta više na vestima o Zvezdi nego na stadionu Jugoslovenske narodne armije. A tu je i jedan specijali gost na vestima o Zvezdi, to je onaj mali ubačeni provokator iz komšiluka navijač malog kluba, koji više od godinu dana svaki Božiji dan krade Zvezdaške Nikove i proziva Milojevića i pogotovo "Afrikance" Ne može mukica da živi od Zvezde i trauma koje ima od Zvezde ceo život. Muke su to goleme, 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona. Večito komšija Evropskog i Svetskog šampiona, večito komšija mali. Pa to su kompleksi i frustracije do neba. I dok krade Zvezdaške Nikove i proziva Milojevića i Afrikance, on je delimično ok, a da vidiš kada za koju godinu počne da hoda na rukama na ulici.
g

gamethegreat@Don Vito Corleone

pre 14 dana

@Don Vito Corleone – šta bre bulazniš! Čovek čiji nik ti koristiš nikoga nikada nije uvredio i samo iznosi svoje stavove! Ima pravo da misli različito od tebe, a tako misle i ona većina koja ne dolazi više na Marakanu. Kako možeš da braniš Terzića, Mrkelu i Milojevića, grobare srpskog fudbala, koji ludački forsiraju neznalice iz Afrike i u isto vreme proteruju mlade srpske igrače?! Sram te bilo!
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

@Gema. Čuo sam da si imao lepa iskustva sa Afrikancima, zato ih pominješ svaki Božiji dan. Vidi ti njega, dobio od njih par puta pa mu se usladilo, hoće još, ccccccccc.
N

Nenad1246

pre 14 dana

@gemathegreat. Kako ti više nije jasno da su te svi provalili????????

gemathegreat

pre 14 dana

Evo ga opet magare u senu. Džaba ti je zna se kad ja pišem.
G

Gost1234

pre 14 dana

Druze taj provokator kako ga ti zoves, je najveci pacijent na svim portalima ovog sveta))) Hiljadu suprotstavljenih licnosti u jednoj glavi))))))))
S

Samo da javim

pre 14 dana

Sturm osvojio kup Austrije. Ide ka duploj kruni! Sve duguju Strahinji i njegovim fantasticnim performansama 🤣
ц

црвено+бели

pre 14 dana

аутобус без крова....🛃
D

Don Vito Corleone*

pre 14 dana

“Milojević o Lazetićevoj izjavi o sili i Bogu: To nije pitanje za mene”! Naravno, Milojević se ne bavi ovim religioznim pitanjima! On je priznati bezbedonosni analitičar i njegova specijalnost su hibridni ratovi! Ipak, to su dva sveta! Interesantno, posle utakmice protiv Voše, ni reč nije rekao da je Voša nadigrala Zvezdu sa svim afričkim “kapitalcima”!
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Lepo su te Zvezdini "Afrikanci" klesnuli pa ne možeš bez njih, svaki dan 😂🤣😂🤣😂🤣😂
L

Lepsa

pre 14 dana

Ostavi br. da te pozove sledeci put da te obavesti da je Vosa odigrala bolje
D

Dejoooo

pre 14 dana

Kad vec spominjes Zvezdine igrace ,onaj tvoj doneseli burek gde ga Hvang poslao .Mozda nije dosao sebe trazi jos...
П

Па...

pre 14 dana

... можда би требало одморити носиоце игре против ТСЦ, да скупе снагу за финале купа. Није страшно ни да се изгуби. И пораз је за људе.
M

Mance.

pre 14 dana

O evo ga Hibrid-milojevic
A

Alo bre

pre 14 dana

Nije jer si ti HIBRID.
m

milisav kekez

pre 14 dana

ovi iz zvezdu oće namerno da pustu tcs da ih pobedu na marakanu da naškodu partizanu a neznaju dabi ih tcs pobedio u svakom slučaju jer su bolji od zvezdu
D

Dragooo

pre 14 dana

Nismo mi mali partizan da nas TSC ponizava kuci. Ej 0:4 prosli put a sad 1:2 cccc. Ma vi treba da budete 5
@

@milisave

pre 14 dana

Pismeniji je kamen od tebe.
D

Drvo

pre 14 dana

Miloje u fazonu "Pitajte njegove doktore, šta ja imam sa tim"
B

Buka 22444

pre 14 dana

Miloje mucenik ima obraz nego mora da se pravi da ga nema da bi se stopio sa ostatkom kolektiva, jbg to ti je cz
z

zaks

pre 14 dana

Ti delija ? Sumnjam.
N

Nenad1246

pre 14 dana

Sutra pobedjujemo Tsc lagano jer mi imamo Afrikanace koji će Zvezdi doneti pobedu. Budućnost je u igračima iz Afrike, pogotovo ovi što dolaze u našu ligu, iz aviona se vidi da su klasa.

gemathegreat

pre 14 dana

I ti da si se potpisao tudjim računom.
c

cv

pre 14 dana

a do juče se vodio hibridni rat 🤣
S

Skkwmsnd

pre 14 dana

Mozete vi njega povuci za hibrid! Dvostruka titula i pussa!
П

Па...

pre 14 dana

...и сад се води медијски рат, можда може и хибридни да се назове. На моју жалост, прилично успешно. Најбољи пример је то што Партизан у овој сезони у кошарци у ЕЛ има слабији резултат него Звезда у прошлој. Како то приказују медији? Да ли из медија стичеш утисак да је Партизан ове сезоне подбацио као Звезда прошле? Има примера милион.
P

Pixy

pre 14 dana

U prvom mandatu je Miloje bio mnogo čistija duša, na kraju ga je to i koštalo. Otišao u inostranstvo, tamo ga opeklo i sad je i on sam postao deo Sistema. Biće korisnije za njega, samo neće više da ima onu ljudsku simpatiju većine navijača.
S

Svasta...

pre 14 dana

Kada je on to imao "simpatije navijaca" kada su ga oni posle toliko uspeha sa Zvezdom nazivali Bunkerasem? Uspesima koje ni jedan klub nije imao , Otisao je upravo zbog te ljigave pljuvacine, Nije on problem nego je ovaj narod problem
S

Skmsmsnsn

pre 14 dana

Omudro Miloje! Video da je pljuvanje u dalj nacionalni sport! Svaka čast Miloje, život je velika škola!
@

@Svašta

pre 14 dana

Mislio sam na obične navijače, ne na ove sa Severa. Na Zvezdaše i Cigane, ne na Delije.
c

czv bgd

pre 14 dana

E pa Miloje ne moze sad "ne bih se bavio izjavama drugih trenera" a Fedji si skresao u brk. Sad lepo i ovog, ako napisem sta nece mi objaviti komentar, postavi na njegovo mesto.
G

Grga Cvarak

pre 14 dana

To sto je sad izjavio kako se ko fol "ne bavi sa izjavama drugih trenera" je upravo dokaz koliko je licemjeran i koliko ne pamti sta prica. Hvala sto si sve podsjetio na tu licemjernost. A sto se tice Lazetica, vama je covjek trn u oku sam zato sto se covjek ne boji da kaze da ima simpatije prema Partizanu. Kao da je to, Boze moj, neki zlocin ili sta. Ono sto je vazno je to da covjek radi svoj posao dobro i posteno. Koliko god mu je mozda Partizan pri srcu, kad TSC igra protiv Partizana, covjek uvijek ide na pobjedu. I uostalom pobjedio nas je ove sezone dva puta, jednom smo igrali nerjeseno. Sta bi ti jos? Da je kao Lalatovic, pa da istrcava na teren u zvezdinom dresu dok sa klupe vodi drugi klub? Jel bi onda bio bolji? Ccc... pravo niste normalni.
c

czv bgd

pre 14 dana

Covek ima dijagnozu Ilije Cvorovica kao i vecina vas Zagrepcana, a o licemerstvu bolje da ne pricamo, jer je spisak poduzi vaseg licemerstva...
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

Za sve ove što mrze Zvezdu, ... ti što nikad nisu tako sjali, ljubomorni neka im uzdasi jer ostaće tek KOMŠIJA MALI. Sve ostalo su prazne priče.
П

Па...

pre 14 dana

... после те фамозне изјаве Лазетића је и кренуло све. "Лидер" је дошао у ситуацију да се бори за друго место и то уопште није фаворит. Испало је да је Лазетић био у праву. И Пикси је био у праву када се чудио како су први.
S

Skwkksje

pre 14 dana

Mučenici kako im se sve obije o glavu!
H

Hvzczvz

pre 14 dana

To objedinjen proces kad budu Toletu sudili ili ipak nisi mislio na to.
G

Gostgost

pre 14 dana

Kako novinari pokusavaju da izazovu neke svadje. Prvo Milojevica i Dudica, sad opet Milojevica i Lazetica, po principu "sta mislite o tome sto je XY rekao", a onda u naslov ide "Miloje mu objasnio". Pa onda ovog prvog pitaju za komentar na komentar, pa onda opet neki naslov slican onom prethodnom. Zapravo, kod nas i nema vise novinara, sve su to tabloidna piskarala koja ce da urade sve za lajk, ser i komentar. Cast izuzecima ako ih ima.
A

Ajde ajde

pre 14 dana

Dobro jutro, Zive od klukova, zato i izmisljaju tenzije i obozavaju kada je drama
P

Paa

pre 14 dana

Da ali ima još nešto što nisi napomenuo ali si na neki način načeo temu, a to je da je u ovakvim pričama uvek Miloje i Zvezda jer pokušavaju na sve načine da je destabilizuju. Samo, ne ide im to baš najbolje.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 14 dana

Koga interesuje neka cita, mene te glupe vesti ne zanimaju. Samo mi je zao sto znam da Miloje nece nista napraviti jer ne ume bolje za Evropu a i poslusnik je Terzin koji vidi Zvezdu kao da je njegova prcija.
P

Prostoo

pre 14 dana

Zvezda treba sutra da igra sa drugim timom, pa eto da se najedu ovi lazni navijaci zvezde sto placu kako se "Deci" ne daje sansa.... Pa ce isti ti da placu ako ne pobedimo kao u NS..

Kokot Nedeljko

pre 14 dana

Ti se Kente bavi tvojim izjavama bolje! Mene kao deliju, vecitog opozicionara si uvredio onom izjavom nakon derbija 2-2! Zbog takvih kao ti cu prestati da se kesam o tramvaje i cesljam kao Kralj Petar
B

Bljuc

pre 14 dana

Taj Lazetic pre utakmice hvali zvezdu svaki put kao da smo Real a podle svake utakmice place i spominje sudije, to je vise preslo svaku granicu
@

@bljuc

pre 14 dana

Ste real? Igras u zvezdi?
S

S1

pre 14 dana

Hrabar lik, strancu sme, domacem ne sme.
B

Buvuvug

pre 14 dana

On je svoje uradio..Marnemo Vošu i dvostruka,titula!Stranci i donaći neka pričaju!Pusa i tebiii!
E

Etooo

pre 14 dana

Bog silu ne voli i eto neki mali klub ode na -11
T

Trilernej

pre 14 dana

Ne znam da li samo ja imam takvo viđenje ali uz svo poštovanje za rezultate, meni Milojević uopšte ne odiše preteranom inteligencijom, nešto slično kao Piksi koji citira Prijovicku.
a

ajde pali

pre 14 dana

A ti bas odises preteranom inteligencijom, Pazi molim te
P

Pobeda je resenje

pre 14 dana

Neka i Tsc iz Bačke Topole dobije pomoć od drzave Srbije kao sto dobijaju Partizan i Zvezda pa ce i oni biti SILA u Srbiji i uzece titulu.Takodje mogu i u Evropi da naprave velike stvari za sebe,srpski fudbal i koeficijent nase lige.
M

Mauro Tasoti

pre 14 dana

Dobijaju oni od Mađarske sasvim dovoljno.
U

Ubuvuvvzczk

pre 14 dana

Kad bude imao 4,5 miliona navijača muzej pun trofeja i takvu istoriju dobiće i Tsc! Kad nokat bude rastao tamo gde mu nije mesto!
O

Olajinka 2-0

pre 14 dana

Miloje za samo 4 godine koliko je trener u Zvezdi osvojio vise titula,kupova,duplih kruna,odigrao vise LS i vise LE nego jsd klub iz zg u celoj svojoj istoriji,to je cinjenica koju znaju svi!
V

Vasilis

pre 14 dana

Pogresio si samo kod duple krune, Miloju ce ovo biti prva ako uzmemo kup.
P

POPISNA KOMISIJA

pre 14 dana

Tako će Miloje da se brani ćutanjem i na sudu kada budu stigla masovna hapšenja i suđenja u 2 državnobudžetska klupska giganta ulupavanja tuđih para za šampionizam s beskonačnim dugovima.
i

ispali iz EL

pre 14 dana

@popisna Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom u FK i 4-tu duplu krunu takodje za redom,to je najbitnije!
P

POPISNA KOMISIJA

pre 14 dana

ispali iz EL, zašto se mačuješ sa blizancem kada ćete oboje biti hapšeni? Svađaćete se na robiji ko je više krao, imaćete vremena doživotno.
С

Сигурно...

pre 14 dana

... ће тако бити. У Србији су многи одговарали за свој рад.
D

Delija2001Sc

pre 14 dana

Ne komentarise izjave drugih trenera a stalno spominje izjave Dudica?
l

lol lol

pre 14 dana

A ti si mi Delija ? hahahahhaha botovi ahhahaha
H

Hivuvugg6gzg

pre 14 dana

Osvoji on duplu krunu!!! Hahaha, a vi komentarišite šta je ko komentarisao!Seljaci!!!