Milojević o Lazetićevoj izjavi o sili i Bogu: To nije pitanje za mene

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.05.24. | 16:43

“Izuzetno poštujem TSC i ono što radi Žarko”, poručio trener crveno-belih

Nije teoretski, ali praktično Crvena zvezda je ispunila jedan od prioritetnih ciljeva u ovoj sezoni. Čeka se samo da crveno-beli i matematički overe sedmu uzastopnu titulu. Možda će se već sutra uveče, tokom prvomajskih praznika, točiti šampionski šampanjac u Ljutice Bogdana.

Potrebno je da Crvena zvezda savlada TSC-a, i da Partizan ne dobije Vojvodinu u Humskoj. Ipak, ima Vladan Milojević neke druge ciljeve uoči sutrašnjeg derbija trećeg kola Mozzart Bet Superlige (19 časova, TV Arena).

Izabrane vesti

Pre svega da na tabeli plej-ofa prestigne vicešampiona Srbije. Ima sutrašnji duel i predigru s obzirom na izjavu trenera TSC-a Žarka Lazetića o sili u Bogu posle martovskog okršaja u Bačkoj Topoli.

“Nisam razgovarao sa njim o tome šta je time hteo da kaže, a i ne vidim zašto bih. Nije to pitanje za mene svakako. Ta utakmica je bila u martu, a u fudbalu sve što je bilo juče se zaboravlja. Kao trener, gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću. Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem. Ne bih se bavio izjavma drugih trenera svakako”, rekao je trener crveno-belih Vladan Milojević.

Mnogo ljudi je usled praznika pobeglo iz Beograda. Ne očekuje se poseta dostojna utakmice između šampiona i vicešampiona Srbije.

“Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača, kao i uvek. Nemam dilemu da će publika doći u velikom broju”.

Tvrdi Zvezdin strateg da ne razmišlja o šampionskoj proslavi. Jasno je dče glavna žurka biti u Ljutice Bogdana 25. maja.

“Ne razmišljam o tome. Gledam plej-of kao neko mini prvenstvo, jer tu je sedam utakmica sa najboljim timovima u Srbiji i 21 bod u igri. Ako gledamo to, TSC je ispred nas. Mi svakako želimo da budemo što bolji u svakoj utakmici do kraja sezone”.


tagovi

Vladan MilojevićŽarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara