Komentari na vest

Milojević o prvom mestu: Gledam samo sebe i moju ekipu, još je mnogo bodova u opticaju

G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Kazu odluka je bila da im najbolji igraci ne igraju da nebi slucajno dobili zuti, pa da moraju onda preskakati sledece kolo. Pa, drugari, mogli ste onda i predati mec sluzbenim rezultatom 3:0 umjesto sto ste uopste i izlazili na teren. Da vam se neko slucajno povrijedio danas zbog toga, sta bi onda radili iduce kolo? Ccc… samo u Srbiji. Sve regularno, sve logicno, sve posteno. Ili je cisto u pitanju inteligencija? Jer i to je moguce. Nasi fudbalski radnici su vise puta dokazali da im je inteligenciju ispod svakog prosjeka.
G

GOSTSD

pre oko 2 meseca

Iz istog razloga iz kojeg ni Saldanja nije igrao protiv Napretka, da ga sačuvaju od kartona za naredno kolo. Znači i vi ste mogli da predate utakmicu i da bude 3:0 za Napredak.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Kad vi odmarate Saldanju i Natha da se sačuvaju kartona onda je to mudra taktika?
G

Grga123

pre oko 2 meseca

Sta je sa Sremcevicem? Bahar jes da nije znao nista, al bar je klince forsirao
J

Jahsjagi

pre oko 2 meseca

"JES DA NIJE ZNAO NISTA, al je bar klince forsirao.." Sta je tebi draze, da Zvezda ima rezultate, ili da izbacujemo klince na traci? Jedno i drugo je bas, bas tesko
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Igrace mali kup i možda poneko drugo poluvreme ako u prvom Zvezda izgura 3 razlike!!!Za ovu sezonu i leto prodali su 5 bonusa za 30 tak miliona € i to je !!!Sljivic,Mimovic,Sremcevic nisu taj kvalitet da u 5-6 utakmica iz njih ma šta izvuku,razliku da naprave ne mogu a Miloje stari ziheras nasledio razvalinu od onog guravog Izraelca i mora na sigurno da igra do kraja ovo sto sledi !!!Moracemo da trpimo i Serifa i onog patuljka iz Koreje(9 miliona € za dva škarta)a ovi ostali stranci dupke ništa svi!!!
D

Daj faul

pre oko 2 meseca

A sta je Sljivic? Nije valjda vec mator…? Na derbiju je usao Mimovic… pa koliko ti hoces da bude klinaca?
S

Sta kazete?

pre oko 2 meseca

Ma Milojevic igra bunker sa 80% poseda jel tako?
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ne igra on ništa. Već po principu neko će već umovati nešto.