Milojević posle Surdulice: Mnogi se pitaju zašto nisu igrali Marin i Boaći...

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.02.19. | 19:17

„Nije humano igrati u ovim uslovima, ali čestitam ljudima iz Radnika na trudu da spreme teren“

Preživela je Crvena zvezda Surdulicu i totalnu ofanzivu Radnika u drugom poluvremenu. Preživela i overila tri boda koja garantuju određeni mir pred nadolazeći večiti derbi (3. mart), ali igra koju je srpski šampion prikazao na jugu Srbije nije zadovoljila navijače.

Izabrane vesti

Uprkos nešto slabijem izdanju crveno-belih, Vladan Milojević je zadovoljan zato što je utefterena nova recka. 
"Radnik je odigrao dobru utakmicu. Dobra je to ekipa i moram da budem iskren - sviđa mi se kako igraju. Živi su, hitri igrači", otkriva svoje prve utiske Milojević i nastavlja:
"Očekivali smo ovakvu utakmicu. Očekivali smo i da ranije rešimo pitanje pobednika, ali je jasno da nemamo još pravi takmičarski ritam, da još neki igrači nisu ušli punim ritmom u nastavak sezone. Velika tri boda, sačuvali smo ih na kraju".

Promešao je Zvezdin stručnjak malo karte i na klupi ostavio Marka Marina i Ričmonda Boaćija. Malo zbog derbija, malo zbog uslova u Surdulici...
"Mnogi će se verovatno pitati zašto nije bilo Marina i Boaćija. Dobro su svi, ali moram da se ogradim i kažem da je teren zaleđen. Ne znam šta bi sa njihovim kvalitetom na ovom terenu mogli da pokažu. Čestitao bih ljudima iz Radnika na trudu, bio sam ovde i jutros i video kako neprestano rade da spreme teren za utakmicu. Iskreno mislim da nije bilo humano da se igra".

Sa Milojevićevim mišljenjen saglasan je i trener Radnika Milan Milanović.
"Dva puta smo pogodili okvir gola, više puta nismo. Imali smo dobru igru, malo smo izgledali stegnuto, anksiozno u prvih 20 minuta. Posle toga smo bili sve bolji, posebno u drugom poluvremenu. Prezadovoljan sam načinom na koji smo igrali, probali smo da pobedimo, bili smo sigurni u odbrani, osim u jednoj šansi, dobro smo kontrolisali igru. Čestitam i jednim i drugim igračima na igri u ovoj utakmici. Bolje je da smo možda igrali u 14 časova, ali dobro..."

Foto: Star Sport


tagovi

Vladan MilojevićMilan Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara