Komentari na vest

Milojević: Šerif je bio utučen, zna da će uvek imati moje poverenje

M

Micas

pre 3 meseca

Blago nama..
s

statistic error

pre 3 meseca

Milojeviću, nije stvar u trčanju nego u tehnici i snalažljivosti. I Bukarija imaš brzog ali nikakve neke vajde od njega kao krila. Jedino funta u desno i ako prođe da sitne na gol iz mrtvog ugla. Ali to su i vrapci naučili i jednostavno zatvore a na drugoj strani ne zna šta će sa loptom. Isto tako i Lučić krene neko dribla je i na kraju izdribka samog sebe. A to pretrčao je ovoliko ili onoliko statistička greška isto kao i Hvang koga hvalite i dođete u nebesa, a nikakve vajde od njega da spreči napad protivnika na sredini ili asistira preciznan i digi pas.
M

Ma jeste

pre 3 meseca

Sve si u pravu. Tako Hvang kao muva bez glave samo nesto trci i onda baci loptu u prostor i Endijaj izadje 1 na 1 i da gol. Bukari nanize po nekoliko protivnickih igraca i da gol…Ups…nisi ipak u pravu. Malo sam se zeznuo…
p

postic

pre 3 meseca

Pa napravio je asistanciju ako si gledao mec
a

ajde...

pre 3 meseca

Imaće tvoje poverenje, kada nemaš drugog centarfora
D

Don Vito Corleone@kikoman

pre 3 meseca

@kikoman – na moj komentar si poslao uvredljivi odgovor, a ja te nisam ni rečju pomenuo, gde si napisao: “nekome se lopta odbija u gol a nekome pamet od glavu, sve je to od boga”, ali toliko si nepismen da moraš pod hitno da upišeš kratak kurs opismenjavanja iz srpskog jezika! To možeš uraditi u nekoj večernjoj školi! Obrazuj se malo, to ne boli!
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@Mali kradljivac mog Nika. Idi leči se.
z

zaks@988

pre 3 meseca

@988 – kažeš: “Prijatelju kako ti ne dosadi da vrtiš iste komentare svaki dan? Tebe verovatno nisu obavestili da je istina samo jedna , ma kako bila bolna! A, tebe boli istina da se fudbalski nedorasli Afrikanci brutalno forsiraju, na račun naši mladih igrača, koji ne dobijaju šansu jer nisu Afrikanci! Eto, to je sva istina, a to se vidi kao iz aviona! Za tvoju informaciju, Afrikanci su toliko dobri igrači da smo sa njima šestoricom osvojili zadnje 32. mesto u svim grupnim fazama LŠ! Ko će njih kupiti od Zvezde?! Možda neko koi ma problem sa vidom!
T

Trenercina

pre 3 meseca

Ovaj tim Zvezde treba da se nadogradi za Evropu i to je sigurno.Pozicije bekova i zadnjeg veznog pod obavezno.Ali isto tako treba sacuvati pod obavezno igrace tipa Hvanga.Liga sampiona je prejaka ali ligu evrope ce Miloje konkuretno da odigra,siguran sam u to.
s

svašta pišete

pre 3 meseca

Hvang ne može ništa da pokaže ni u našoj ligi a ti pričaš dobar je za Evropu.
O

Ovaj odgovara

pre 3 meseca

Terzicu da pokrije njegov lopovluk i ne samo njegov nego i od onog sto se od svega i svacega uradjenog u Srbiji omasti.
1

1980

pre 3 meseca

Milojeviću će suditi rezultati u Evropi da se ne lažemo.
N

Nenad1246@1980

pre 3 meseca

@1980 - Naravno, Milojeviću će suditi oni dobro poznati rezultati u Evropi, koji su ušli u anale i koji se nalaze u Ginisovu knjigu rekorda, a to su oni poznati hokejaški rezultati iz grupne faze LŠ! Posle tih hokejaških rezultata "stručnjak iz Aranđelovca" je podneo ostavku, to je bilo manje rogobatno nego daje dobio OTKAZ, da se Vlasi ne dosete!
R

Raki Delija

pre 3 meseca

Samo napred sampioni necemo im dati titulu
D

Dragan Boraċo

pre 3 meseca

A moraju da se pisu ovakvi tekstovi i da se nekako opravdaju i zamazu brljotine ove uprave. Kaze bio je utucen? Ko ga je utukao? Zli Bahar? Te “pedantni” strucnjak mora da radi “rekupuraciju”? Cetri miliona je placen, dao gol Cuki pa ga sad dizu u nebesa… shvatite i setite se kako je Bahar “poslozio” ekipu, kako su gazili na pripremama a onda uprava bez znanja i iza ledja treneru dovodi 3 igraca i rastura sve… a onda da bi se oprali su ga sklonili i doveli Miloju (koga su prethodno oterali) da glumata spasioca. Da spase njihove fotelje. Pa sad moramo da citamo ovakva pisanija da nam se ispira mozak kao da smo slepi kod ociju.
r

ricci

pre 3 meseca

Tu trojicu je upravo doveo Bahar. U pocetku je tvrdio da mu ne treba niko i dva dana pred kraja prelaznog roka insistirao na njima.
F

Fußballspieler

pre 3 meseca

Šerif u prvom meču na Brdu i ovaj danas na Marakani su neuporedivi. Tamo je promašio prazan gol sa 2 metra, danas je zaobišao golmana i pogodio iz mrtvog ugla. Nije on naučio više fudbala od letos do danas ali ima nešto i u glavi igrača i kako ga pripremaš za utakmicu!
B

Baharcic

pre 3 meseca

Kuku sine sta je slozio Izraelac.Pa nismo znali gde bijemo.Ja koliko se secam ubise nas i Vozdovac i Cukaricki sa tim cudom od znalca.Ili se ja ne secam dobro ili izgubismo derbi od raspalog Partizana .Jedan bod od cudesnog Jang Bojsa famozna igra u ligi sampiona .Batalite nas vise price o nekim pobedama u prepremnim utakmicama .Kad je trebalo sve smo upropastili.Pa ono setanje Micka od stopera na cudesnog desnog beka do zadnjeg veznog jel to ta strasna taktika .Pa kad krenemo svi u napad niko u odbranu ,muka mi je bila da gledam zezanje i neodgovornost nekih igraca.
M

Milojevcic

pre 3 meseca

A ti prika ili ne znas da citas ili izvrces istinu kako su te naucili? Procitaj jos jednom - pise, za pismene ako umes da citas da je, upotrebicu taj ogavan izraz "poslozio" ekipu i rasturio na onom turniru na pripremama (posle toga tuko one mucene zabare sa 5:0), kladim se da si trljao ruke i kao botina se radovao jer bice sendvica i dnevnica. Kratka ti je pamet odnosno sad je naredba da se blati Bahar a pedantni strucnjak velica. Zato i pises ovakve bljuvotine. Kao i onaj iznad tebe, sto tvrdi da je upravo Bahar doveo Nedajega, Hvana i onog treceg... Tako su sad naredili. Izvrni istinu, na Boga ne misli. Plus da te podsetim, pa po tog istog kako ga sad nazivas Baharcicem su isli privatnim avionom i pricali da ne idu nikud dok "Baharcic" ne potpise. Po tvom, doveli neznalicu? "Baharcica"? Placaju ga naredne tri godine, dok u Haifi, na plazu svira - tropski bar, Baki - pivo nam daj! Jer Baki ima. Svakog meseca legne masna plata. Arizona dream.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 meseca

Samo napred Miloje care, naša Zvezda polako dobija i glavu i rep u ekipi se vidi da igrači na terenu znaju ko šta treba da radi i postajemo prava disciplinovan takmičarka ekipa a još smo u procesu uigravanje i takvi rutinski dobijamo tri ekipe iz gornjeg dela tabele. Sledi ino pravi Tsc i ovi lopatari, ne sumnjam da ćeš izabrati i prave igrače i pravu taktiku za te dve utakmice. Puna podrška od pravih i iskrenih zvezdaša.
L

Lkkjh

pre 3 meseca

A rogovi na glavi ? Posto prizeljkujes neki rep...
Z

Za Lkkjh

pre 3 meseca

U vezi rogova pitaj svoju devojku ili ženu da ti objasni.
M

Monteroo

pre 3 meseca

On je verovatno kasno poceo da se uopste bavi fudbalom, mozda zbog konstitucije mu rekli da proba ali bas nista ne zna ...ni kretnje ni tehnika bas nista,ni duel ,ni da zagradi...mislim i da mu je svejedno sta igra on bi i na stoperu isto , Sta on u zvezdi radi samo terza zna...
T

TLN

pre 3 meseca

Joj, vid mu glave
P

Pa1

pre 3 meseca

Miloje kao i uvek gospodski! Dobro deluje Zvezda, odbrana je sigurnija, sredina odlična sa Kangom na čelu! Napad efikasan nebitno ko daje golove. Dragović I Rodić opet na vrhunskom nivou!
S

Sladajac@Pa1

pre 3 meseca

Pa1 – ovaj deo tvog panagirika o Milojeviću, poznatog iz inostranstva kao “mister otkaz”, gde kažeš: “Napad efikasan nebitno ko daje golove”, je ključan jer se odnosi na dosuđene penale za Zvezdu, koje ne bi sudio ni deda od Terzića!
R

Realannn

pre 3 meseca

U drugim ligama nisu mu svirali po 2 penala na utakmicama zato je i dobijao otkaze posle 2 nedelje od potpisa.
p

pancevac992

pre 3 meseca

realni,kazi mi ko mu je svirao penale da udje dva puta u ligu sampiona,u ligu evrope,prezimi u istoj,pobedi prvaka evrope,objasni nam tu magiju 3 godine,cekamo
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 meseca

A da li su mu i dva ciklusa kvalifikacijama za LŠ i jednom ciklusu kvalifikacijama za LE od prvog kola tjst u četiri kola kvalifikacijama tri godine uzastopno svirali po dva penala pa je zato ušao u grupne faze što nikada nikome od svih trenera u Evropi nije uspelo. Samo napred Miloje trenerska legendo Zvezde uz dr. Obradovića, Čiče Miljana i i i Bata Staneta.Oni što znaju celu istoriju našeg fudbalskog kluba znaju o čemu pišem, a znaju i ovi što ne poznaju istoriju ali ih ubi sujeta, mržnja i zloba.
R

Realann

pre 3 meseca

Tezak bunker i cista sreca koja mu se kasnije obila o glavu jer je ispadao od Omonie itd. I Stanoje je igrao LS sa nikad jeftinijim timom gde je Radisa Ilic bio najskuplje pojacanje. Pa to ne znaci nista napolju. Bahar je oprao sve timove u kvalifimacijama prosle god a ove ga terate kao da je najgori trener u istoriji. To sto neko ima srece u jednom klubu sezonu, dve... ne znaci da je dobar trener.
@

@realan

pre 3 meseca

Poredis Stanoja sa Milojevicem, kakav 🤡
С

Сантрач Вршац

pre 3 meseca

степ бај степ...
I

Idemoo

pre 3 meseca

Otimaj Miloje namestenu titulu,otimaj!
а

а пенал у

pre 3 meseca

19 против Инђије??
G

Gosty

pre 3 meseca

Izjava Duljaja da je Partizan zasluženo pobjedio u Surdulici je obilježila vikend 😂😂
H

Hhhajajaja

pre 3 meseca

Tesko posle saopstenja Terzica odmah posle Zvezdine utakmice
к

крме из

pre 3 meseca

Аранђеловца...а у ложи -Лажни цар Шћепан мали...
к

клошару

pre 3 meseca

ала ти је набио комплексе
S

Srbija Majka

pre 3 meseca

Ovaj covjek je prije svega pravi pedagog pa onda i trener. Vrlo dobro zna da pridje igracu i da zadobije njegovo povjerenje i da ga motivise...sto je ocigledno puno falilo Baharu. Ne kazem ja sada da je on preporodio Ndijaja...jer svi mi vidimo njegove nedostatke i probleme u igri, ali da je ekipu vec nastimovao i eliminisao probleme u odbrani je vec jako evidentno.
T

Toliko dobro

pre 3 meseca

zna da u Aek-u mesec dana nije izdržao.

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Drvo ostaje drvo. Samo što ovo drvo košta 5,5 miliona. O terza madjijo
R

RANKO STOJIĆ

pre 3 meseca

Meni da zahvalite. Ja dam doveo Šerifa.
z

zaks

pre 3 meseca

Kaže "mister-otkaz" da će Nedaje uvek imati njegovo poverenje! Pa, naravno, Nedaje dolazi iz Afrike i to nije ništa čudno, kao što nije ništa čudno da srpski mladi igrači (Šljivić, Knežević, Sremčevć) neće imati poverenje ovog "pedantnog stručnjaka". Ovakav nadrealizam će trajati sve dok bude prisutan onaj NEPOMEN i njegov namesnik u Zvezdi!
9

988

pre 3 meseca

Prijatelju kako ti ne dosadi da vrtiš iste komentare svaki dan? Ili si besposličar ili ti je to posao. Ili si ozbiljno oboleo
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

“MILOJEVIĆ: ŠERIF JE BIO UTUČEN KAD SMO PRVI PUT RAZGOVARALI, ON ZNA DA ĆE UVEK IMATI MOJE POVERENJE”! Uh, uh, a onda je došao “stručnjak iz Aranđelovca”, koji je u Nedaje prepoznao veliki potencijal (kao što prepoznaje i potencijal u mladim igračima) i onda ga je dobro psihički pripremio da će ubuduće da se od njega lopta odbija u gol (kao u N. Pazaru), ili da se nad njim sviraju penali! Ah,kakav stručnjak! Čudno je da u Iinostranstvima u pet klubova nisu prepoznali njegovu harizmu i znanje, nego su mu uručili pet otkaza! HITNA PRIVATIZACIJA! Podrška za Vidića!
k

kikoman

pre 3 meseca

nekome se lopta odbija u gol a nekome pamet od glavu, sve je to od boga
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

“Endijaje se upisao prootiv Novog Pazara prošle nedelje”, iščupano iz konteksta! Kakva laž, kakvo spinovanje! Na utakmici u N. Pazaru, Điga je šutirao na gol, ali toliko je dobro šutirao da je pogodio Nedaje (drvo za fudbal) i lopta se od njegove desne butine odbila i prevarila golmana Mirkovića. To je opisano u tekstu kao vrhunsko umeće Nedaje! Nedaje se kao isvi afrički galaktikosi, dokazao u grupnoj fazi LŠ, gde smo doživeli pravu BRUKU i osvojili zadnje 32. mesto! UPRAVA NAPOLJE! Podrška za Vidića!
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

Smaraš više, promeni ploču. Koliko to imaš imena, sa više različitih imena vrtiš jedno isto non stop.
k

kikoman

pre 3 meseca

Ti bi i vidica pljuvao koliko si bolestan
I

Iskreno pitanje

pre 3 meseca

Kažu: namešteno. Uredu. Samo neko neka objasni ovaj fenomen, Vladan Milojević je u karijeri vodio mnoge klubove, kao i Aleksandar Stanojević. Vladan Milojević je sa Javorom imao 42% pobeda (pobeda / broj utakmica * 100%), sa Čukaričkim 51%, Omonija 60%, Panionios 44%, Zvezda 71%, Al Ahli 41%, AEK 58%, Al Ettifaq 22%, APOEL 60%, Apollon 50%. Dakle od 10 klubova, 6 je vodio sa uspešnošću od min 50% pobeda gde je Zvezda prva sa 71%. Sa druge strane, Stanojević: Srem 47%, Partizan (1. mandat) 75%, Dalian 45%, Beijing Guoan 42%, Maccabi Haifa 48%, Beijing BG 47%, PAOK 50%, Al-Qadshian 22%, Beijing Renhe 22%, Partizan (2. mandat) 76%, Konyaspor 22%. Dakle od 10 klubova, 2 je vodio sa uspešnošću od min 50% pobeda i to Partizan, u kojem ima 75 i 76% (više nego Milojevićevih 71% sa Zvezdom) i PAOK koji je vodio na 2 utakmice. Pa me zanima kojom logikom se Milojeviću namešta, a Stanojeviću ne, pošto isti ni u jednom drugom klubu osim Partizana nema zadovoljavajući rezultat a u Partizanu ima procentualno bolji rezultat nego Milojević u Zvezdi kada se zbroje sve utakmice?
k

kikoman

pre 3 meseca

S tim da sa 3 ekipe stanojevicu fali par procenata da bude 5/10 znaci nije neka razlika...zvezdas sam, ali spinovanje mrzim vise nego ista
T

Trike

pre 3 meseca

PA za ovu nasu BETON LIGU i pomoc SUDIJA ZVEZDA I PARTIZAN mogu da dovedu i igrace sa dve LEVE NOGE i oni ce da pobede , PA TAJ SERIF j os neki igraci ova nasa liga je plafon.
L

LK1962

pre 3 meseca

Ti imas najvise poverenja u sudijsku organizaciju
D

Drvo

pre 3 meseca

Opet nismo primili gol. Miloje zategao.
R

RANKO STOJIĆ

pre 3 meseca

❤❤❤
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Samo napred Gospodine Terziću u inat lažnim Zvezdašima, u inat dušmanima.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Kradljivče nika, nemoj! Odmori malo! Ovo više nije ni smešno!
J

Jel znate

pre 3 meseca

Da je terzic kucni prijatelj sa milojevicem,sve jasno
A

Alo bre

pre 3 meseca

Milojevicu zakuni se u dete da ni ste zatvorili Utakmice do kraja se sa Partizanom?Sine pa lako je igrati sa zatvorenim utakmicama i sa tvojim sudijama
A

Aca LJotic 89

pre 3 meseca

Samo da nastavimo ovako bicemo Prvaci na kraju.
7

777

pre 3 meseca

Daj nekog mladog
I

Igokea since 2007

pre 3 meseca

Родић - Препородић, Ендиаје - даје. Наставља се Владанова страховлада.
T

Titel

pre 3 meseca

Ovaj lik je idealan za ovaj mulj idealan, glumi i priča ko da nije sve namešteno.
o

oj pametni

pre 3 meseca

Pricas o duljaju?