Vladan Milojević (©MN Press)
Vladan Milojević (©MN Press)

Milojević zvanično napustio Apolon: Nisam imao izbora…

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.12.23. | 17:08

"Nego da preuzmem svoj deo odgovornosti. Tako sam naučio tokom profesionalne karijere...", napisao je srpski straget u saopštenju

U nedelju su kiparski mediji najavili, u utorak kiparski klub potvrdio. Apolon iz Limasola i Vladan Milojević sporazumno su raskinuli saradnju.

Serija loših rezultata navela je srpskog stratega da podnese ostavku, koju su u Limasolu pokušali da odbiju, ali budući da je nekadašnjis strateg Crvene zvezde bio uporan u svojoj nameri, kiparskom klubu nije bilo druge već da krene u potragu za novim rešenjem.

Izabrane vesti

Milojević je u Apolon stigao poslednjeg dana avgusta i krenuo obećavajuće, upisavši šest pobeda u uvodnih sedam mečeva. No, krajem oktobra krenuo je nagli pad, jedan bod u poslednjih pet rundi i 53-godišnji trener odlučio je da digne ruke sa volana...

"Ovim saopštenjem voleo bih se zahvalim na podršci koju smo moje kolege i ja dobili od prvog dana otkako sam preuzeo Apolon Limasol. Osećam se ponosno na saradnju sa klubom ove veličine, koja nažalost nije dala rezultat i ishod kakav smo svi priželjkivali.

Nažalost, naporan rad koji smo moje kolege i ja uložili zajedno sa fudbalerima nije dao željene rezultate kojima smo težili. Stoga nisam imao izbora nego da preuzmem svoj deo odgovornosti. Tako sam naučio tokom profesionalne karijere, da se sa teškim situacijama suočavam dostojanstveno i smireno. Apolon je klub bogate istorije, veliki timovi uvek pronađu svoj put. Ubeđen sam da će se uskoro vratiti na vrh.

Imao sam čast da radim sa izvrsnim profesionalcima, kako u trening centru u Kolosiju, tako i u kancelarijama kluba. Apolonu i njegovom osoblju želim sreću i neka uvek budu okruženi zdravljem", napisao je Milojević u saopštenju.

Apolon je posle 13 odigranih kola na sedmom mestu sa 19 bodova, deset manje od vodećeg trija Aris, APOEL, Pafos.


tagovi

Vladan MilojevićApolon Limasol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara