Milojevićev spisak za Letoniju: Degenek ušao! Van kombinacije Srnić i Jovančić

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.07.18. | 10:04

Zvezda sa 20 igrača otišla na megdan Spartaksu

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Letonije)

Ode Crvena zvezda u Letoniju. A sa njom i Miloš Degenek. Poslednji novajlija srpskog prvaka ukrcao se u avion koji je prebacio fudbalere i stručni štab crveno-belih za Rigu, gde će u sredu od 18 časova igrati prvu utakmicu početnog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Reprezentativac Australije naknadno je dopisan na spisak licenciranih igrača, pošto je stigla dokumentacija iz Japana (iz prethodnog kluba, Jokohame), što znači da nesmetano može da konkuriše za sastav.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević na put je odveo 20 igrača, a u odnosu na listu prijavljenih, za meč sa Spartaksom nisu u kombinaciji: golmani Nemanja Supić, štoper Rašid Sumaila, zadnji vezni Dušan Jovančić, krilo Slavoljub Srnić (čeka transfer u Uesku), Aleksandar Pešić (otputovao u Sudijsku Arabiju da potpiše za Al Itihad), a u Beogradu su ostali i talenti sa B liste: Aleksandar Stanković, Strahinja Eraković, Aleksa Terzić i Stefan Cvetković.

Na spisku putnika u Letoniju našli su se:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović;
Defanzivci: Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić;
Vezisti: Nenad Milijaš, Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, Nemanja Milić, El Fardu Ben, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović;
Napadači: Nikola Stoiljković, Milan Pavkov i Dejan Joveljić.

Zvezda će večeras trenirati na stadionu u Rigi, a pre toga će očekivanja pred meč izneti trener Vladan Milojević. Detalje sa gostovanja crveno-belih u Letoniji ćete imati prilike da čitate na stranicama MOZZART Sporta.

FOTO: Star sport


tagovi

kvalifikacije za Ligu šampionaVladan MilojevićMiloš DegenekSlavoljub Srnić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara