Milojeviću 480.000 evra godišnje + bonusi!

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.05.18. | 14:59

Zvezdin strateg postao jedan od najplaćenih trenera na Balkanu

Dugo je vladala neizvesnost, ali je presudio konsenzus zvezdaške javnosti da Vladan Milojević prosto mora da ostane trener srpskog šampiona i u narednoj sezoni. Čovek koji je vratio pehar namenjen najboljem timu u državi na Marakanu i dokopao se evropskog proleća posle 26 godina često je pričao kako mu finansije nisu prioritet.

Ipak, posle blistave sezone, čija jedina mrlja je duel u Šapcu protiv Mačve, Vladan Milojević je zaslužio i dobio povlasticu. On je, praktično, udvostručio primanja. Prema saznanjima MOZZART Sporta Vladan Milojević će, prema slovu novog ugovora, zarađivati 40 hiljada evra mesečno. Dakle, godišnje će inkasirati 480.000 evra.

Izabrane vesti

Kako se može dalje čuti imaće više nego pristojne bonuse za novi trofej u prvenstvu i kupu Srbije. Da ne govorimo o tome da ga čeka veliki finansijski benefit u slučaju da ponovi uspeh u Evropi.

Cifra nije astromonska, ali jeste više nego pristojna. Zvezdin šef stručnog štaba biće jedan od najplaćenih trenera u istoriji kluba. Ali ne i najplaćeniji. Prethodni trener imao je jači ugovor.

O tome koliko je Milojević sebi podigao rejting najbolje ilustruje činjenica da će posle potpisivanja novog ugovora sa Zvezdom biti jedan od najplaćenih trenera na Balkanu. Primera radi trener Hajduka Kopić godišnje zarađuje 120 hiljada evra. Njegov kolega sa klupe Dinama Nikola Jurčević ima godišnju platu između 200 i 250 hiljada evra.

Miroslav Đukić je u prvoj godini na klupi Partizana zarađivao 300 hiljada evra.


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara