Komentari na vest

Milosavljević pojačao Vojvodinu

F

Fkv

pre gotovo 2 godine

Nikola Jojic je blizu da skrabne potpis.
P

Prijatelj

pre gotovo 2 godine

Pepe Castano i jos jedan ozbiljan inostrani stoper su u pregovorima.
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Tesko ce Vosa napraviti iskorak sa ovakvim igracima.
S

Srpska Atina

pre gotovo 2 godine

Mudrinski je u prici....
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Ko je taj Meri?
K

Kuridza

pre gotovo 2 godine

Faruk Mija, Antonijevic, Rosic i Medojevic uz golmana Popovica su pred potpisom.
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Slabo si ti obavesten, znam ko sutra potpisuje ali ne bih ovako da ne kvarim biznis!
M

Mikiii

pre gotovo 2 godine

Kako je Donald napravio Grujica, tako je Milosavljevic Gordica. Igrac sa puno malera u transferima. Propalo mu je za Panatenikos, Paok, Sherif.
G

Gostfhh

pre gotovo 2 godine

vecu glupost nisam cuo u zivotu...cuj Rajko ucio Gordica
N

Nusa Senk

pre gotovo 2 godine

Onni Valakari, poznatiji kao mali Frank Lampard je usao u poslednju godinu ugovora sa grckim Pafosom. Mima Rastavac ga odlicno poznaje, a transfer u Vosu bi mogao da pogura njegov menadzer Voja,
A

Aik

pre gotovo 2 godine

Valakari je pitao Zbiljica i Maradonu MJ Jovanovica da li ima girosa u Novom Sadu...
F

FKV

pre gotovo 2 godine

Jovanovic je gledao poslednjih 20 minuta Valakarija protiv Crne Gore i procenio da nedostaje takav igrac da prodaje krofne na strandu.
S

Stara Garda

pre gotovo 2 godine

Voja bivši telohranitelj Bate je još u klubu vedri i oblači, jača faca od Tome Grobara. Lično je bio angažovan da se dovede Zbiljić u Vojvodinu. Voja je obećaoZbiljiću da će reaktivirati Laneta Jovanovića na jednu sezonu.
S

Slaninar

pre gotovo 2 godine

Lepo je sto se cita forum i sto se tera sprdnja sa ljudima koji preko deceniju pisu tamo, neka vam ide na obraz
L

Liman drzava

pre gotovo 2 godine

Aleksandar Cirkovic, Filip Antonijevic, Dominik Dinga su zelje Rastavca.
P

Prijatelj

pre gotovo 2 godine

Rajko Mil je iskuljicivo dosao kao zelja Mime Rastavca. Poznaje igraca, uklapa se u njegov sistem igre. Jako dobar igrac, mozda i majpotcenjenini u ligi. Kao i potpis Popovica. Pregovara se sa Medom, Rosicem/Golemicem i nekim malim levim bekom iz Metalca. Trazen je otkup za Mustafu, ali petokraka insistira da ide sa njima na pripreme. Ponudu je odbio Meri. Malbasic je na cekanju. Stranac je iz Uganda, dobio je slobodne papire u Ukr.
V

V V

pre gotovo 2 godine

Kad je neki od 3 g 2 g bio kapiten i najbolji igrač Larise koja je jedini klub iz Grčke šampion 87 a da nije iz Atine i Soluna. Znači da je odličan igrač i da ga je Rastavac hteo. Meri želi da dođe al menadžer traži previše za sebe. Za odlazak tj teranje Merija iz Vojvodine je najveći krivac brbljovi Lalat koji takvom igračini nie dao šansu sem 15 m u Kupu. Da bi već u Ruda| bio najbolji igrač slovenačke lige i strelac pa je prešao 2017 u kinesku drugu ligu za pola miliona dolara Rudaru a onda u prvoligaškim Šenžen posle g dana za 4.5 m dolara. I svi su zaradili sem Vojvodina koja je zbog neznanja namere ili bahatosti uprava i Trenera ko zna koji put izgubila blago koje je imala
M

Monini

pre gotovo 2 godine

Trazi 890 000. Tu je i Patrick Eze Friday
V

Voša Toša

pre gotovo 2 godine

Cuka ce po pravilu prodati bar 5 igraca kada ispadnu iz kvalifikacija, one koje su doveli i najavili nisu ni blizu onih koji ce otići!
G

Gostima

pre gotovo 2 godine

Vojvodina je pre uvek imala par talenta koji si bili iznad cele lige što u poslednjih par sezona nije slučaj.
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Mnogo me raduje to sto se Vojvodina pojačava i sto dovodi iskusne igrače kojima ce priključiti Jos par mladih i da ce napokon biti koliko-toliko konkurentna ovim ubicama srpskog fudbala...msm na blizance naravno
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Da nema tih blizanaca nebi ni bilo fudbala u Srbiji. Na svakoj utakmici Vojvodine 300 gledalaca kao i na drugim stadionima.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Da nema blizanaca najtalentovaniji klinci i najbolji domaći ligaški igrači bi se ravnomernije raspodelili u ostalim klubovima. Ovako sve najbolje od srpskog fudbala završi u dva kluba gde je konkurencija prevelika i mnogi talenti se ''uguše''. Pogotovo u Crvenoj Zvezdi kojoj je izgleda cilj da uzme sve trofeje u kadetskim i omladinskim ligama, a to što se tek svaki dvadeseti klinac probije do prvog tima dok ostali završe ili u Grafičaru ili bez ugovora nije ni bitno. Bog zna koliko smo tako talenata izgubili kao fudbalska nacija.
.

.....

pre gotovo 2 godine

P ja tu vise krivim te talnente kojima je guzca zinula za lovom...
G

Gost 777

pre gotovo 2 godine

Znaci , Mladost iz Lucana ispada , trazi se jos jedan siguran putnik u nizi rang . Prosto neverovatno da klub koji uzme 1.7 M evra za jednog igraca , rasproda ili pusti ceo tim i baci se na sopstvenu omladinsku skolu . Ili imaju najtalentovaniju generaciju omladinaca u istoriji sa kojom mi nismo upoznati ili su vlasnici kluba digli ruke od fudbala . Pa bolje da odmah istupe iz lige i otvore prostor za neki zdraviji i stqbilniji klub , nego da na kraju sezone budu poslednji i sluze za popravljanje gol razlike .
J

Jzjfb

pre gotovo 2 godine

Nikad slabija liga u najavi.
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Vojvodini treba još dosta dobrih pojačanja inače ništa neće uraditi ni sledeće godine
K

Krištof Dugari

pre gotovo 2 godine

Sa ovkavim dosadšnjim pojačanjima,oni su za klasu gori od Čukaričkog,znači neka lagana borba za 4,5 mesto,ova naša liga je iz godinu u godine sve gora,sa ovakvom konkurencijom Zvezda lagano može sa Gobeljom i ostalim balavanderima da igra prvenstvo i bude na + 10
u

ultra Vosa

pre gotovo 2 godine

A odakle para?Kako stoji skola koja je uvek davala dobre igrace?Nikako.Naravno da ce liga biti sve slabija i slabija,ne samo fudbalska liga nego ceo sport.Para nema,sistema nema.