Foto: Starsport
Foto: Starsport

Milosavljević pojačao Vojvodinu

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.06.22. | 16:36

Iskusni vezista novi adut Novosađana

Novo rukovodstvo Vojvodine ambiciozno je najavilo predstojeću sezonu, a prvi korak predstavljao je angažman Milana Rastavca za šefa stručnog štaba. Osim novog stratega, u Novi Sad je uoči početka tempiranja forme za nove izazove stigao i Milan Vidakov, prethodne sezone najbolji strelac Prve lige Srbije noseći dres Mladosti, a prema saznanjima Mozzart Sporta klub sa Karađorđa pojačao je i Radomir Milosavljević.

Polivalentni vezista u Vojvodinu je stigao kao slobodan igrač i potpisao ugovor na dve godine. Pre izazova u Novom Sadu Milosavljević je u dva mandata nosio dres Mladosti iz Lučana u kojoj je i ponikao. Između iskušenja u prethodnom klubu 29-godišnji fudbaler okušao se i u inostranstvu igrajući za Lugano i Larisu.

Izabrane vesti

Novi igrač Vojvodine tokom prethodne polusezone bio je jedan od nosilaca igre Lučanaca za koje je odigrao 15 utakmica i postigao jedan gol uz dve asistencije.

Dosadašnje aktivnosti Novosađana očigledno su tek uvertira s obzrom na to da je najavljena reokonstrukcija tima, a jedna od želja je i Nemanja Nikolić koji je kontaktiran.



tagovi

Radomir MilosavljevićMladost LučaniFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara