Komentari na vest

Misterija napadača Eredivizije i “podivljali“ grčki anonimus kao kutija čokolade

М

Мађионичар

pre gotovo 3 godine

Играч који има невероватан осећај за постизање поготка. Тренутно има повреду и пропустиће утакмице Белгија - Грчка у Бриселу и Норвешка - Грчка у Малаги. Већ је договорен трансфер у један већи клуб у Холандији.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ima sigurno i do neiskustva igraca, ima i do otvorene i napadacke igre, ali ima i do toga da ti se nesto "namesti". Da li trener koji ti odgovara i veruje u tebe, da li saigraci, da li stil igre, ali dosta puta u fudbalu treba da ti se nameste stvari. Tako da i sreca, kao i pravilni izbor kluba/trenera, igra veliki faktor u tome da li ce neko da bude Afonso Alves ili Van Nistelroj. Retki su igraci koji uvek i u svakom sistemu igraju dobro i zato su monstruozno placeni. A opet, manje poznati igraci i ne mogu da biraju, pa prihvate prvu, cesto i jedinu ponudu. A i klubovi, kada neki igrac ovako nenadano eksplodira moraju odmah da reaguju, jer ako ga ne potpisu, neko drugi ce ga uzeti. Idealno bi bilo da se saceka i sledeca sezona, da on potvrdi kvalitet, ali nema kad da se ceka. I tako se desavaju i promasaji, ali i pogoci.
f

ff

pre gotovo 3 godine

dodji u partizan
B

Box

pre gotovo 3 godine

A Gornjik ovakvog napadaca oterao a doveo Ricmonda Boacija - nula golova
9

951357

pre gotovo 3 godine

Zapravo, dao je gol, ali na prijateljskoj. A to sto nije dao vise, kao ni ostali napadaci u timu, a ima ih ukupno 4, je do trenera koji ih je rotirao na skoro svakoj utakmici i niko od njih nije ni migao da udje u formu. Ne znam da li je neko od njih odigrao vise od utakmice-dve vezano. Ekipa je dosta utakmica zavrsila sa 0 datih golova. Ali kapiram da tebe realnost ne interesuje jer je ovo samo maliciozni komentar jednog napacenog Grobara.
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Imao je i Boaći dobre sezone..u Zvezdi je ubio prvu sezonu..msm da je dao tri gola u 3 vecita derbija..sad je u padu..i veci su padali..ni ovaj se do sada nije proslavio bio..
M

Milan984

pre gotovo 3 godine

Bio jedan sličan u Viteseu svojevremeno, Maklas.
9

951357

pre gotovo 3 godine

On je kasnije i u Ajaksu igrao, cini mi se.
L

Likling

pre gotovo 3 godine

Cuveni Afonso Alves dade onomad za Herenven 34 gola u 31 utakmici. Na jednoj dade 7. Posle ga nije bilo nigde. Erdevizija je cudo.
G

Gledije

pre gotovo 3 godine

Ovo me podseti na vreme kad je Berbatov zavrsio sezonu kao najbolji strelac Premijer lige. Naravno nikakvo poredjenje ni u cemu, nego ovaj deo, na jednoj utakmici da 4, na drugoj 3,itd.. Tako je Berbatov bio najbolji strelac, a dao je golove samo na 9 od 38 utakmica. Postigne 4 gola protiv Vigana, pa ne postigne gol 5 utakmica, pa da het trik protiv Boltona na primer. Sta su ti cifre i statistika. Naravno Berbatov je bio klasa.
L

LA[K]I

pre gotovo 3 godine

Bas sam zimus primetio ovog momka. Nije on los, nije neko ko je tek sad poceo da igra pravi fudbal, ali nije ni neko ko ce praviti veliku karijeru. Ovaj da sutra potpise za Ajaks, PSV ili Fejnord ne bi pet golova postigao za celu sezonu. Igrac za male klubove, ni prvi ni poslednji. Preporucio bih mu da ide na istok (Turska, Rusija, Poljska), ovakvi tamo procvetaju, ali posle toga obicno ne urade nista, makar ce pare zaraditi.