Aleksandar Mitrović (©Reuters)
Aleksandar Mitrović (©Reuters)

Mitar ne igra ni ovaj vikend, Silva demantovao glasine

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.11.22. | 18:27

Najbolji srpski golgeter propušta i Junajted

Nije ga bilo prošlog vikenda protiv Sitija, neće ni ovog protiv Junajteda. Aleksandar Mitrović definitivno neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima u mečevima protiv oba kluba iz Mančestera, potvrdio je Marko Silva na konferenciji za novinare pred nedeljni okršaj sa Crvenim đavolima (TV Arenasport, 17.30).

Trener Fulama nije se previše osvrtao na zdravstveno stanje strelca devet premijerligaških golova.

Izabrane vesti

"Mitrović neće igrati u nedelju. Imaćemo manje-više iste igrače na raspolaganju kao za Mančester Siti prošle nedelje", poručio je kratko Silva.

Nedelja, 17.30: (4,10) Fulam (3,50) Mančester Junajted (1,92)

Ipak, na sajtu Fulama osvanuo je poseban tekst, saopštenje o zdravstvenom statusu najboljeg srpskog goltetera. Naime, klub je demantovao glasine koje su se pojavile u poslednje vreme, da je Mitrović tokom prethodne reprezentativne akcije slomio dve kosti u stopalu.

"Napadač jeste doživeo povredu dok je bio sa reprezentacijom. Ipak, Silva je zgazio spekulacije da je Mitrović slomio dve kosti u stopalu", stoji u klupskom saopštenju.

Mitrović je posle povrede skočnog zgloba u meču sa Švedskom u Beogradu odigrao svih 90 minuta protiv Norveške, posle čega je propustio gostovanje Vest Hemu. Zatim je protiv Bornmuta, Aston Vile i Lidsa postigao po gol, odigrao i svih 90 minuta protiv Evertona 29. oktobra, da bi zatim propustio gostovanje Mančester Sitiju. Sada je jasno da neće igrati ni u poslednjem meču Premijer lige pre reprezentativne pauze za Mundijal.

Aleksandar Mitrović je na 12 ligaških utakmica postigao devet golova i trenutno je treći strelac Premijer lige iza Harija Kejna sa 11 i Erlinga Halanda sa 18 pogodaka.


tagovi

Aleksandar MitrovićFulamMarko Silva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara