Mora da je gadno kad te igrači teraju iz kluba: Menjamo trenera na kraju sezone!

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.03.18. | 19:13

Unaj Emeri je bivši, uverava Toma Munije

Trulo. Samo što ne pukne. A moralo je, kad-tad, što zbog velikih zvezda, što zbog njihovih plata, što zbog čoveka koji, očigledno, nema moć da drži svlačionicu pod kontrolom. Zato će, za početak, da pukne po leđima Unaja Emerija, nesumnjio dobrog trenera, potvrđenog u Sevilji, mada nedovoljno harizmatičnmog da vodi tim skorojevića kakav je Pari Sen Žermen.

Zato će prvi da plati cenu.

Izabrane vesti

Javna je tajna da će Španac na kraju sezone napustiti Park prinčeva. To se govorilo čak i pre dvomeča sa Real Madridom. Eliminacija iz Lige šampiona je ubrzala proces, pa tako sve više igrača naglas priča da je Emeri maltene bivši. Na reči Anhela Di Marije kako nas čekaju velike promene u lideru Lige 1, nadovezala se još konkretnija izjava desnog beka Tome Munijea, eksplicitnog u objašnjenju statusa trenera.
„Čekam da vidim šta će se desiti, a dosta toga će se promeniti na kraju sezone. Uključujući i trenera“, jasan je reprezentativac Belgije.

Njegovo blago nezadovoljstvo zasniva se na činjenici da ove sezone nije prvi izbor uz desnu aut liniju. Iz tima ga je izgurao Dani Alves, pa je nekadašnji prvotimac Briža propustio sve mečeve Lige šampiona, osim onog u Madridu, kad je igrao poslednja 24 minuta.

Ruku na srce, skupio ih je 17 u prvenstvu, ali je češće tokom sezone bio rezerva Brazilcu.
Moguće je da ću naredne sezone imati više minuta na raspolaganju. Moraću tu šansu da iskoristim, pošto imam više samopouzdanja nego pre dve godine, kad sam došao. Vidim budućnost u kojoj neću igrati pod pritiskom, sazreo sam kad je igra u pitanju, a i psihički sam očvrsnuo otkako sam u PSŽ-u. Nemam 18 godina, sad mi je 26, moram da osiguram svoju poziciju u timu, da znam na čemu sam. Da pokažem šta sve mogu na svojoj prirodnoj poziciji“, predočio je Munije, nadajući se boljem statusu na Parku prinčeva.

Zavisno, naravno, od toga ko će sedeti na klupi. Kao najozbiljniji kandidati pominju se Masimilijano Alegri, Maurisio Poketino, Antonio Konte i Luis Enrike.

FOTO: Action images


tagovi

Tomas MunijeUnaj Emeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara