Komentari na vest

Može biti samo jedan: Dušan Tadić najbolji igrač Srbije za 2021. godinu!

B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Mitar je bez premca iako nije osvojio nagradu, ali i Tadic je bio jako dobar. F.Kostic konstantan, SMS napokon bio upotrebljiv, Pavlovic otkrovenje i najprijatnije iznenadjenje, najsigurniji defanzivac iako debitant i najmladji, pa nije ni cudo sto mu Piksi toliko veruje iako nije ni igrao za Monako pre pozajmice u Belgiji. Na golu Dmitrovic i narocito Rajkovic su katastrofa, ne zna se koji je gori, ali sreca pa je Piksi shvatio da jedino VMS vredi, i verovatno ce on ubuduce biti starter u A timu kao sto je i u Torinu. Radonjic je bio odlican sa klupe za promenu ritma, Djuricic prijatno iznenadio i odlicna alternativa za Tadica na pleju, Vlahovic je sve sam rekao svojom igrom. Bleki kuburi sa formom odavno jer mu treba bolji klub, stagnira u Firwnvi koju je odavno prevazisao. Ostali stoperi sem Pavlovica i Milenkovica su manje vise ista klasa, srednja zalost, Veljkovic, S.Mitrovic, Nastasic i Spajic su donji nivo, nesigurni, i jedino u formaciji sa tri stopera i mogu da igraju, kao i sve rupčage. Gudelj do onog kiksa odlican, S.Lukic jako pouzdan, za tri klase bolji od kornjače Luke Milivojevića. Grujić nikako da napravi iskorak, vazda nedorečen. Andrija Živković moze da igra eventualno negde na splavu i to ruku pod ruku sa Lukom Jovicem, jer se ne zna koji je gori. Neupotrebljivi, bas kao i Račić. Vezni Maksimović kako vreme prolazi sve nesigurniji. Ako je u jednom trenutku obecavao, sad je ubedljivo najslabija karika veznog reda pa i ne čudi sto mu je redukovana minutaza. Mladenovic odlicna zamena za Kostica levo, a desno za Lazovica i dalje nemamo alternativu. Mozda probati sa Markom Zivkovicem, jer je od svih koje imamo trenutno najbolje resenje. Plavšić, Birmančević, Radovanović, Fejsa, Lazar Samardzic, Ivan Ilic. Da Prijovic nije izabrao lovu pre fudbala, sad bi imali treceg napadača, ovako nema ni jednog ni u najavi. Despotovic je mozda i najbolje resenje, svakako mnogo konkretniji i korisniji od Jovića kome se treba zahvaliti i ne pozivati ga više. Bivši zvezdin štoper Milunovic deluje kao dobra opcija za formaciju sa trojicom pozadi. Od klinaca koji dolaze, pre dve godine mi je delovalo da Veljko Nikolic, Gavrić, i Lazar Pavlovic mogu biti osvezenje dok stasaju, medjutim oni su samo nazadovali, da ne kazem da su se ugasili. Erakovic i Filip Stevanovic koliko toliko idu u pravom smeru.

Thanos

pre preko 2 godine

Nije stvarno bitno ko je najbolji bitno da su momci odigrali sjajno kvalifikacije. Napokon igramo fudbal na gol vise.Pustite prepucavanja ljudi samo sloga srbina spasava ✊
G

Gostw

pre preko 2 godine

Haha,može ali posle Mitra. Engleska druga liga je jača od holandske prve
I

Ilinois

pre preko 2 godine

Nije neki uspeh u kvalifikacijama dati 8 golova. Toliko je dao i Levamdovski. Jaka stvar. Ronaldo 6, Lukaku 5, Mbape 5 a toliko su dali I Verner i Haaland.
G

Gastozz1988

pre preko 2 godine

A sto je najjace u holandskoj ligi nema odbrana, samo se daju gol ovi. Prosle godine neki grk bio najbolji strelac lige, dao 26 golova. Ove godine je u Seltiku i nema ga. Pojeli ga skoti.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Gastozz1988-Možda je čovek povredjen,što ne proveriš pre nego što napišeš...
G

Gastozz1988

pre preko 2 godine

Nije povredjen. Ove sezone je igrao na 8 utakmica i dao je 1 gol. Ko bi ga drzao na terenu? Mozda ovi nasi iz ping pong lige.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Gastozz1988-Kako nije povredjen kad pored njegovog imena stoji povredjen,propustio zadnjih 7 utakmica.A nije ni dobio šansu ako čemo pošteno,napisao si da je odigrao 8 utakmica,ispašće da je igrao svaku 90 minuta...
L

Lazo19

pre preko 2 godine

Toliko je jaka liga da nema prenosa u Srbiji. Cak ima i 3 Liga Nemacke a nema Holandija.
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Ima i poljska i madjarska liga. Sto ne znace da su lose. Znas kako se kidaju u madjarskoj ligi. Puca na sve strane.
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Da nije bilo Mitra imali bi 3 gola i 2 boda. Miki Maus nagrada...
a

ajde bre!

pre preko 2 godine

Kakvi su vam to komentari?Igracima nije bitno ko je najbolji,oni igraju TIMSKI i nema podela.Zato su i tu gde jesu,na SP.Zato su i pobedili Portugal.Tadic je najbolji igrac je je konstantan u reprezentaciji,holandskoj ligi,Ligi Sampiona.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

A to sto Vlahovic svaku tekmu da po gol to nista?

Bürgermeister

pre preko 2 godine

To se ne vazi. On igra u Italiji. Znas sta je holandska liga za italijansku? Holandska liga je najjaca na svetu. Lako je Vlahovicu kad igra u najboljem klubu Italije. Sta je tesko Vlahovicu dati Milanu 2 komada ili Laciju, Atalanti, Juventusu.
G

Gost2021

pre preko 2 godine

Sto nije Vlahovic?
j

ja psv !

pre preko 2 godine

Holandska liga malo jaca od Kisele vode
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

I tu je ljuta borba.

Thanos

pre preko 2 godine

Zasluzeno ! El Kapitano ❤
B

Bzz

pre preko 2 godine

Isto je kao i skoro za Mesija i Levandovskog, jedno je najbolji igrac a drugo najbolji strelac.
G

Gostzzz

pre preko 2 godine

Samo sto Mesi nije ni jedno ni drugo,u tome je razlika.
@

@Gostzzz

pre preko 2 godine

Mesi ? Ne blamiraj se!
P

Poppppaa

pre preko 2 godine

Zasluženo. Gol i asistemcija protiv Portugalaca, a i uvek je bio tu za Srbiju. Svaka čast i ostalima, Mitru, Sergeju, Rajkoviću itd.
G

Gostl

pre preko 2 godine

Rajkovicu? Za sta? Procente?
S

SRPSKA

pre preko 2 godine

SRAMOTA!!! Nije ni u top 3 . Prvi je MITAR!!! drugi Vlahovic! Treci SMS! Oprastaj,Mitre,Srbine!
R

Realnost

pre preko 2 godine

E sad posto se dijele igraci a ne kao u normalnoj zemlji da se titula najboljeg igraca podjeli Mitar treba malo da zavrne slavinu svojih golova zbog kojih smo tu gdje jesmo da se ne lazemo. Tuga od zemlje smo...
l

lol12

pre preko 2 godine

Za mene su licno uvek bile bitnije odlicne asistencije nego podmetanja nogu i glave.Plus Tadic igra za ekipu koja je imala 18/18 bodova u grupnoj fazi LS a Mitar igra drugu ligu.Nije ni za porediti.
l

lol12

pre preko 2 godine

Ako Mitar ,,odvrcne slavinu" golova samo zbog ovakvih nagrada onda ne treba ni da igra za reprezentaciju.Al posto znam da to nije slucaj onda se nemoj blamirati u komentarima
G

GosttsoG

pre preko 2 godine

Srećom pa ne razmišljaju svi kao ti, a siguran sam da tako ne razmišlja Aleksandar Mitrović.
G

Gost91-

pre preko 2 godine

Tadic je prava desetka, nadam se da moze jos jednk dve-tri.godine biti na ovom nivou.