Temi Abraham i Ris Džejms (©Reuters)
Temi Abraham i Ris Džejms (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Čelsi 1,32, Kopenhagen 1,62, Gent 1,60!

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.02.21. | 12:02

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Ništa se ne menja. Posle mnogo uzbuđenja prethodnih dana, nedelja je rezervisana za bogat program širom planete.

U Mozzart kladionicama danas smo pripremili četiri promo kvote – najveće na svetu.

Izabrane vesti

Probajte negde da nađete veće!

ČELSI - NJUKASL (PONEDELJAK, 21.00), KEC 1,32

Plavci su u seriji od četiri vezana trijumfa, pritom su od dolaska Tomasa Tuhela (poslednjih pet utakmica) primili samo jedna gol. Dočekuju Svrake, koje igraju u promenljivoj formi, ali su u minulom kolu upisale jako važan trijumf protiv Sautemptona. Nemački stručnjak ne može da računa na povređenog Tijaga Silvu, dok je pod znakom pitanja i nastup Kaija Haverca. Sa druge strane nema najboljeg strelca Kaluma Vilsona, koji će zbog povrede duže odsustvovati sa terena. Stiv Brus na raspolaganju nema ni Džefa Hendrika (suspenzija), kao ni Havijera Mankilja i Fabijena Šera (povrede), dok su pod upitnikom za duel u Londonu i Federiko Fernandez i Džamal Lasel. Čelsi je u prvom delu sezone slavio na Sent Džejms Parku (2:0), sve ukazuje na još jednu pobedu.

KOPENHAGEN - SONDERJISKE (NEDELJA, 19.00) KEC 1,62

Kopenhagen je vezao da trijumfa na startu drugog dela sezone i nastavlja da se penje ka vrhu. Zaostaje čak osam bodova za vodećim Brondbijem, ali ima i utakmicu manje. Jasno je da neće odustati. Za rivala ima nezgodni Sonderjiske, koji igra promenljivo. Iznenadio je po povratku sa pauze Midtjiland kao gost, potom je izgubio kod kuće od Velja. Sastav sa Parkena je prethodni susret rešio u svoju korist (3:1), pa se očekuje da tako bude i danas.

GENT - MUSKRON (NEDELJA, 20.45) KEC 1,60

Zahuktao se Gent i vezao sedam utakmica bez poraza (tri pobede i četiri remija). Posle očajnog prvog dela sezone stvari deluju daleko bolje i sada želi na jedno od mesta koje može da mu obezbedi Evropu. Za rivala ima Muskron, kojem po svemu sudeći predstoji borba za opstanak. Nije večerašnji Gentov gost slavio na poslednja četiri susreta u svim takmičenjima, još vida rane od teškog poraza koji je pretrpeo od Kortrajka u minulom kolu (0:3). Bizoni su bili bolji u prvom delu sezone (1:0), a u prethodnoj godini su u oba navrata nadigrali Muskron. Žele da nastave sa dobrim rezultatima, pa sebi ne smeju da dozvole kiks protiv tima koji je tik iznad opasne zone.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara