Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Lion 1,50, Selta 2,15, VBA 1,80!

Vreme čitanja: 3min | pet. 17.12.21. | 11:05

Nigde nećete naći veće

Mesec bogatog fudbalskog programa se polako primiče kraju, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Kupa Francuske, Primere i Čempionšipa, konkretno na dvojke na Lion i VBA, odnosno jedinicu na Seltu.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

PARIZ - LION (PETAK, 21.00), DVOJKA 1,50

Pariz u protekloj sezoni nije uspeo da se plasira u Ligu 1, pošto je zauzeo peto mesto na tabeli, pa u novoj kampanji želi da nadoknadi propušteno. Trenutno je tim iz glavnog grada Francuske posle 18 mečeva osvojio 33 boda i četvrti je. Zaostatak u odnosu na lidera Ajačija je samo dva koraka, a kako Pariz trenutno igra, nije bez šansi ni večeras u trećem kolu Kupa. Pariz je nanizao pet pobeda, a na poslednja dva susreta pobeđena je Bastija (1:0) i Valensijen (4:1). U Kupu Francuske, Pariz je u prvoj rundi savladao Sedan posle penala, a potom je deklasirao Kajen (14:0). Lion je grupnu fazu Lige Evrope završio na prvom mestu, sa ubedljivim učinkom. U prvenstvu nije ostavio takav utisak, pošto je tek na 13. mestu posle 18 rundi sa 23 boda, čak 22 manje od lidera PSŽ-a. Posle uspeha u gostima sa Monpeljeom (1:0), Olimpik je doživeo fijasko sa Remsom (1:2) i dva puta remizirao - sa Bordoom (2:2) i Lilom (0:0).

SELTA - ESPANJOL (PETAK, 21.00), KEC 2,15

Selta ne može da bude zadovoljna dosadašnjim tokom kampanje Primere. Rezultati su joj veoma slabi i zona ispadanja nije daleko. Posle 17 kola zabeležila je četiri pobede i pet remija, i sa 17 bodova je tek 14. na tabeli. Posle uspeha sa Alavesom (2:1), ekipa iz Viga je podelila bodove sa Majorkom (0:0). Inače, slavlje nad Alavesom je jedino na sedam proteklih ligaških susreta. Selta je uspešno startovala u Kupu Španije, gde se u početku lako nosila sa Ebrom (5:0), da bi tek u nadoknadi vremena savladala Andoru (2:1). Večeras u Vigo stiže Espanjol, koji je proveo samo godinu dana u Segundi, odakle se lako izvukao i sada raduje sadržajnim i efektnim fudbalom. Katalonski klub je pred naredni meč na devetoj poziciji na tabeli. Na kontu gostiju je šest pobeda i pet nerešenih ishoda, koji su doneli 23 boda, što je četiri manje nego u priželjkivanoj zoni evropskog takmičenja. U poslednja dva meča, ekipa iz Barselone je pobedila Sosijedad (1:0) i Levante (4:3).

BARNSLI - VBA (PETAK, 20.45), DVOJKA 1,80

Barnsli je prošle sezone odigrao iznad svih očekivanja i završio na petoj poziciji Čempionšipa, ali bez sreće u plej-ofu. Poslednje veće dostignuće tima je osvajanje FA kupa, međutim, svedoci ovog uspeha se teško mogu naći jer se to desilo daleke 1912. godine. Ipak, pre pet godina desila se pobeda u Liga trofeju. Posle 22 kola aktuelnog šampionata, Barnsli je zabeležio samo dve pobede i sedam remija, što mu je donelo 13 bodova i pretposlednje mesto na tabeli. U poslednjih pet kola, Barnsli je uspeo da osvoji samo dva boda posle iksa sa Piterboroom (0:0) i Hadersfildom (1:1). Večeras mu Vest Brom dolazi u goste, a on je u daleko boljem stanju. Vrećice su ispale iz Premijer lige, a sada se bore za povratak. Osvojile su 40 bodova i drže treću poziciju. U poslednja dva kola VBA je pobedio Koventri (2:1) i Reding (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

---------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara