Igrači Atalante (©Reuters)
Igrači Atalante (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Atalantu i Đironu

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.01.24. | 10:25

Nigde nećete da nađete veće

Završena je proslava Nove godine, a većina šampionata je i dalje na raspustu. Lopta se ipak kotrlja u "ligama petice".

Primera ne odmara, a igra se i završnica Kupa Italije. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju je kec na Atalantu protiv Sasuola i jedinica na Đironu protiv Atletiko Madrida (sve mečeve prvenstva Španije i Kupa Italije možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Atalanta je pre početka sezone važila za jasnog kandidata za plasman u Ligu šampiona, ali se jesenji deo kampanje za tim Đanpjera Gasperinija pokazao veoma teškim. Nekoliko poraza iz vedra neba je dovelo do toga da Boginja zaostane za konkurentima. Atalanta je trenutno šesta na tabeli Serije A sa 29 bodova, četiri poena daleko od četvrtoplasirane Fjorentine. Odozdo Boginju ozbiljno pritiskaju Roma, Napoli i Lacio, i očekuje se žestoka borba. Atalanta je u prošlom kolu na svom terenu teškom mukom pobedila Leče sa 1:0 i tako ostvarila devetu pobedu u sezoni. Danas se Atalanta bori za mesto u četvrtfinalu Kupa sa Sasuolo, koji je ovog leta ponovo izvršio veliko restrukturiranje. Neroverdi su u prvom delu sezone podbacili i trenutno su kandidati za ispadanje, ali su očigledno superiorniji u odnosu na većinu konkurenata. Sa 16 bodova, Sasuolo zauzima 16. mesto na tabeli i ima samo dva poena ispred zone ispadanja. Poraz od Milana od 0:1 u poslednjem ligaškom susretu produžio je niz Sasuola bez pobede na pet mečeva, od kojih su četiri završena neuspehom.

ĐIRONA - ATLETIKO MADRID (SREDA, 21.30), KEC 2,55

Đironin niz bez poraza počeo je krajem septembra i traje već 12 mečeva. Za to vreme, Katalonci su držali vođstvo u španskom prvenstvu i lako su se plasirali u završnicu Kupa kralja. Uz to, ne može se ne primetiti i učinak Đirone u napadu, jer je postigla 42 gola, što je najbolji pokazatelj u ligi. U poslednjem meču, Đirona je remizirala sa Betisom 1:1 u gostima, i sa 45 bodova deli lidersku poziciju sa Real Madridom. Decembar je za Atletiko Madrid bio blago rečeno haotičan. Kolčonjerosi su izgubili u gostima od Bilbaa sa 2:0, posle čega je usledila ekstravaganca golova u lokalnom derbiju protiv Hetafea 3:3. Atletiko je u poslednjem meču igrao ravnopravno protiv Sevilje, ali mu je gol Ljorentea u 46. minutu doneo važna tri boda i šansu da se pričvrsti za mesto među četiri najbolja. Atletiko je vezao tri ligaška poraza u gostima, a Đirona kod kuće ima pet uzastopnih susreta bez neuspeha, uz četiri slavlja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara