Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Brentford, Volfzburg, Napoli i Seltik

Vreme čitanja: 3min | sub. 20.04.24. | 10:59

Nigde nećete da nađete veće

Finiš je sezone u većini šampionata u Evropi. Sada je onaj period u godini kad “mora”, kada nema više prava na kiks.

Bukmejkeri Mozzarta rade punom parom i za danas za vas su izdvojili četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. To su dvojka na Brentford u duelu sa Lutonom u Premijer ligi, zatim kec na Volfzburg protiv Bohuma u Bundesligi, kao i dvojka na Napoli spram Empolija u Seriji A (duele italijanskog šampionata možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju), odnosno dvojka u sudaru Aberdina i Seltika u škotskom FA kupu.

Izabrane vesti

Luton Taun se bori za opstanak u Premijer ligi i uoči predstojeće utakmice sa Brentfordom zaostaje samo bod za spasonosnim 17. mestom, gde se nalazi Notingem Forest. Posle važne domaće pobede nad Bornmutom od 2:1, Šeširdžije u prošlom kolu nisu uspele da se suprotstave Mančester Sitiju i poraženi su sa 5:1. Pred igračima Roba Edvardsa je utakmica kod kuće protiv Brentforda, a Luton nije izgubio u prethodna dva meča kod kuće. U prošlom kolu Brentford je prekinuo neprijatan niz od devet mečeva bez pobede. Izabranici Tomasa Franka odigrali su besprekorno na svom terenu protiv fenjeraša Šefild Junajteda i pobedili su rezultatom 2:0. Na tabeli, Pčele su sada na sigurnom 15. mestu sa sedam poena ispred zone ispadanja. Napomenimo da se Brentford nije dobro ponašao u gostima tokom cele sezone i da je trenutno u nizu od pet mečeva bez pobede van kuće.

VOLFZBURG - BOHUM (SUBOTA, 15.30), KEC 1,80

Volfzburg i dalje ima velike poteškoće, pošto zauzima tek 14. mesto na tabeli nemačkog šampionata. Vredi napomenuti da je tim izgubio četiri od poslednjih pet mečeva nacionalnog prvenstva. Vukovi su u slobodnom padu i samo su dva boda ispred zone plej-auta, što ne čudi posle samo jednog slavlja u Bundesligi na 14 prethodnih duela. Bohum je na 15. poziciji na tabeli nemačkog prvenstva i nastavlja da se bori za opstanak, i ima bod više od prvog ugroženog. Bohum je u poslednjih pet kola nacionalnog šampionata sakupio samo dva boda. U prethodnom susretu je na svom stadionu remizirao sa Hajdenhajmom 1:1.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

EMPOLI - NAPOLI (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 1,75

Empoli ima slabu sezonu u Seriji A, ali tim Davidea Nikole je i dalje van zone ispadanja. Sa 28 bodova Azuri su na 17. mestu na tabeli i samo su bod ispred ugroženog Frozinonea. Empoli je u prošlom kolu izgubio sa 1:0 na gostovanju od Lečea, pretrpevši 18. poraz u sezoni. Toskanski tim je usred loše forme, pošto je upisao pet poraza u šest kola. Napoli ima slabu kampanju, ali još nije u potpunosti ispao iz trke za peto mesto. Ekipa Frančeska Kalcone trenutno je na osmom mestu na tabeli sa 49 bodova i zaostaje šest bodova za petoplasiranom Romom, ali Napolitancima nedostaje stabilnost. Napoli je samo jednom pobedio na pet minulih susreta u Seriji A.

ABERDIN - SELTIK (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 1,28

Aberdin i Seltik se u subotu popodne sastaju u Hampden Parku u prvom polufinalu FA kupa Škotske koje se igra tokom vikenda. Donsi će se truditi da uđu u svoje prvo finale u ovom takmičenju od 2017. kada su poraženi sa 2:1 baš od subotnjeg protivnika, dok se Kelti nadaju da će uzastopno trijumfovati u ovom takmičenju. Seltik je aktuleni lider u prvenstvu Škotske sa 78 bodova, tri više od najvećeg rivala Rendžersa. Seltik je izgubio samo jednom na 18 proteklih duela u svim takmičenjima. Aberdin je devetoplasiran u šampionatu sa 35 bodova, a u poslednja dva duela je remizirao bez golova. Aberdin je bez pobede nad Seltikom u 24 prethodne borbe na svim frontovima, a u tom opsegu je doživeo 20 poraza.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara