Lautaro Martinez (©Reuters)
Lautaro Martinez (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Inter i Groningen

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 10:25

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicinalno uvod za bogat vikend kada je u pitanju ponuda za najvažniju sporednu stvar na svetu. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju je dvojka na Inter u Frozinoneu i kec na Gronigen protiv Rode u direktnom dvoboju za ulazak u elitnu ligu Holandije, Erediviziju.

Izabrane vesti

Intera je dominirao ove sezone u Seriji A, ali kao da Nerazuri jedva čekaju da se završe ova tri kola i da odu na zaslužene odmore. Prošle nedelje je Sasuolo pobedio šampiona Italije, a tim Simonea Inzagija gostuje danas “davljeniku” Frozinoneu. Domaćin ima dva boda više od Udinezea koji je zoni ispadanja, pa je ovaj meč mnogo važniji timu iz gradića u blizini Rima. Frozinone nije osetio gorčinu poraza već šest kola (pobeda i pet remija). U prvom delu šampionata na stadionu Đuzepe Meaca, Inter je pobedio Frozinone sa 2:0 pogocima Dimarka i Čalhanoglua.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

GRONINGEN – RODA (PETAK, 20.00), KEC 1,75

Meč dana se igra u Groningenu gde će u direktnom dvoboju za mesto u Erediviziji da se sastanu zeleno-beli i Roda iz Kenkradea. Domaćin ima tri boda manje od rivala i bolju gol-razliku, pa je jasno da mu treba pobeda za povratak u Erediviziju. Vilem Drugi iz Tilburga je kao šampion već odigrao ulazak u elitu. U prvom delui šampionatu nije bilo golova u duelu ovih ekipa. Groningen je bez poraza sedam utakmica, a Roda čak 13 nije poražena, još od 5. februara.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara