Aleksander Serlot i Erling Haland (©Reuters)
Aleksander Serlot i Erling Haland (©Reuters)

Mozzart nudi najveće kvote na svetu na Norvešku, Englesku i Ekvador

Vreme čitanja: 3min | uto. 12.09.23. | 10:52

Nigde nećete naći veće koeficijente

Možda trenutno izbor fudbalskih utakmica nije tako veliki kao što smo navikli, ali bukmejkeri Mozzarta su i ovog utorka uspeli da pronađu nekoliko njih na koje vam nude sjajnu ponudu.

Konkretno, na tri meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveću kvotu na svetu. U pitanju su jedinica na Norvešku protiv Gruzije u kvalifikacijama za EURO, potom dvojka na Englesku na sparingovanju sa Škotskom, odnosno kec na Ekvador u sudaru sa Urugvajem u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo (meč iz Kita možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Norveška je loše počela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024 i uspela je da izbori prvu pobedu tek u četvrtom kolu. Ekipa Stolea Solbakena je na svom terenu pobedila Kipar 3:1. Skandinavski tim ima četiri boda i zauzima treće mesto u Grupi A, a zaostatak od Španaca na drugom mestu je dva boda. Norvežani su igrali prijateljski meč sa Jordanom prošle nedelje i savladali protivnika sa 6:0. Gruzija će igrati u Oslu posle poraza na domaćem terenu od Španije 1:7. U tom susretu, utakmica nije išla od uvodnih minuta i već na kraju prvog poluvremena Gruzijci su gubili 0:4, a u drugom poluvremenu nisu uspeli da poprave situaciju. Sa četiri boda, izabranici Vilija Sanjola su četvrti u grupi.

ŠKOTSKA - ENGLESKA (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,90

Škotska pod vođstvom Stiva Klarka ima sjajne kvalifikacije za EURO 2024 - pet pobeda u pet mečeva. Navodni favorit grupe, Španija, takođe nije mogla da odoli naletu Tartan armije. Škoti trenutno imaju devet bodova više od Crvene furije, ali i dva meča više. Pobeda nad Kiprom od 3:0 u prošlom kolu bila je Škotskoj peta uzastopna. Reprezentacija Engleske takođe bez ikakvih problema napreduje u kvalifikacijama za EURO 2024. Tim Gereta Sautgejta vodi u svojoj teškoj grupi sa 13 bodova. Britanci imaju šest bodova više od Ukrajine, Italija zaostaje devet poena, ali su obe selekcije odigrale manje utakmica. Remijem 1:1 sa Ukrajinom u prošlom kolu prekinut je niz od četiri vezane pobede Engleske.

EKVADOR - URUGVAJ (UTORAK, 23.00), KEC 2,05

Reprezentacija Ekvadora je, iz nesportskih razloga, bila prinuđena da kvalifikacije za Svetsko prvenstvo ne počne sa nulom, već sa minusom od tri boda. Izabranici Feliksa Sančeza Basa odigrali su vrlo dobro prvi meč kvalifikacija i do 78. minuta držali remi sa Argentinom, ali Lionel Mesi nije "oprostio" slobodan udarac i za sada su Trikolori poslednji na tabeli. Pre toga Ekvadorci su nanizali tri pobede u prijateljskim susretima. Redom su padali Australija 2:1, Bolivija 1:0 i Kostarika 3:1. Selekcija Urugvaja svakako je jedan od glavnih pretendenata na direktnu kartu za Mundijal 2026, što se i u praksi potvrdilo u prvom kolu. U domaćem meču sa Čileom izabranici Marsela Bijelse bili su objektivno jači i pobedili sa 3:1. Reprezentacija je nanizala četiri trijumfa.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara